بنداره داشتن ابتدای مری
-
Mahan Xodayi 2 پس چرا خیلی سبز میگه ابتدای نری مخطط و ارادیه و گاهی غیرارادی
Reza Dolatsha خیلی سبز احتمالا باز قاطی کرده....ابتدای مری نمیتونه ارادی باشه...عرض کردم خدممتون الان شما ارادی بندارتو باز کن!؟میتونی اصن!!!
بنداره ابتدایی برای بلع و استفراغ باز میشن دیگه درسته!؟کدوم یکی از اینا در اختیار شماست!!!! -
Reza Dolatsha خیلی سبز احتمالا باز قاطی کرده....ابتدای مری نمیتونه ارادی باشه...عرض کردم خدممتون الان شما ارادی بندارتو باز کن!؟میتونی اصن!!!
بنداره ابتدایی برای بلع و استفراغ باز میشن دیگه درسته!؟کدوم یکی از اینا در اختیار شماست!!!!Mahan Xodayi 2 آره درست میگید شما ، خیلی سبز نوشته
شاید نویسنده اجیب الخرقس
-
سلام بچه ها ، توی کتاب ما اصلا جاییش نگفته که ابتدای مری بنداره داره !
در این حالت اگر باید درنظر بگیریم بنداره ابتدای مری هم در حالت عادی ارادیه ؟ -
Mahan Xodayi 2 آره درست میگید شما ، خیلی سبز نوشته
شاید نویسنده اجیب الخرقس
Reza Dolatsha عادت میکنید به اشتباهات کتابا
-
این پست پاک شده!
Shayan Eskandari ماهیچش اسکلتیه ولی بله غیر ارادی هست
-
این پست پاک شده!
-
سلام بچه ها ، توی کتاب ما اصلا جاییش نگفته که ابتدای مری بنداره داره !
در این حالت اگر باید درنظر بگیریم بنداره ابتدای مری هم در حالت عادی ارادیه ؟Reza Dolatsha
مخطط از نوع ارادی هست -
Reza Dolatsha
مخطط از نوع ارادی هستShayan Eskandari آقای مقاری هم تو راه ابریشم همین رو گفتن
-
Shayan Eskandari ماهیچش اسکلتیه ولی بله غیر ارادی هست
mahan
نگا خط دوم
-
Shayan Eskandari آقای مقاری هم تو راه ابریشم همین رو گفتن
Shayan Eskandari ماهیچه مخطط اسکلتی الزاما فعالیتش ارادی نیست:)میتونه فعالیت غیر ارادی هم داشته باشه مثلا در همین انعکاس بلع یا انعکاس عقب کشیدن دست و یا.....
-
mahan
نگا خط دوم
Reza Dolatsha داخل پرانتزم بخون برادر فعلا داره ابتدایی تدریس میکنه که نکتشو جلوتر بزاره جیبت
-
Reza Dolatsha داخل پرانتزم بخون برادر فعلا داره ابتدایی تدریس میکنه که نکتشو جلوتر بزاره جیبت
Mahan Xodayi 2 خوندم برادر ، نوشته درخالت عادی ارادیه شما میگین کلا مخطط غیرارادی
-
Reza Dolatsha
مخطط از نوع ارادی هست -
Shayan Eskandari ماهیچه مخطط اسکلتی الزاما فعالیتش ارادی نیست:)میتونه فعالیت غیر ارادی هم داشته باشه مثلا در همین انعکاس بلع یا انعکاس عقب کشیدن دست و یا.....
Mahan Xodayi 2 درسته
-
Shayan Eskandari ارادی؟
-
Mahan Xodayi 2 خوندم برادر ، نوشته درخالت عادی ارادیه شما میگین کلا مخطط غیرارادی
Reza Dolatsha نه اقا کجا گفتم مخطط کلا غیر ارادی من عرض کردم مخطط ابتدای مری ما فقط برا استفراغ و بلع که انعکاس هستند میخونیم که غیر ارادین....
وگرنه همه میدونیم مخطط اسکلتی فعالیت اصلیش ارادیه اما اینجا خب مستثنی شده دیگهی نکته دیگه ماهیچه مخطط الزاما اسکلتی نیست....قلبی هم مخططه تو دام نیفتین:)
-
@fazel-zakeri مگه کلا غیر ارادی نیست؟
به خدا با این که این گزاره خیلی مهمه ولی تا به اینجای کار 22 تا کامنت گذاشتیم@fazel-zakeri فعالیت بنداره ابتدایی مری غیر ارادی هست کلا حتی با وجود اسکلتی بودنش
-
Reza Dolatsha نه اقا کجا گفتم مخطط کلا غیر ارادی من عرض کردم مخطط ابتدای مری ما فقط برا استفراغ و بلع که انعکاس هستند میخونیم که غیر ارادین....
وگرنه همه میدونیم مخطط اسکلتی فعالیت اصلیش ارادیه اما اینجا خب مستثنی شده دیگهی نکته دیگه ماهیچه مخطط الزاما اسکلتی نیست....قلبی هم مخططه تو دام نیفتین:)
-
Mahan Xodayi 2 این که معلوم هست
منظور بنده خدا بجز این اتفاقات خاص بود
ولی کلی ارادی هست که میتونه غیر ارادی هم کار کنه -
@fazel-zakeri بدتر گیج شدم من حرف شما گوشب یدم یا خیلی سبز
🦯