بنداره داشتن ابتدای مری
-
Mahan Xodayi 2 داداش تو الان غذا نخوری که اون بنداره حالتش تغییر نمیکنه غذا خوردن تو باعث منبسط شدن میشه
Shayan Eskandari
یعنی چی شما علنا دارین بلع رو هم ارادی میکنیدش
-
Shayan Eskandari
من مخطط بودنش رو منکر نمیشم اما غیر ارادی فعالیت داره
امیدوارم تونسته باشم قانعتون کنم در غیر این صورت تست ها حتما قانعتون خواهند کرد:)))
تست بیارید که فعالیت این بنداره رو ارادی گرفته!! -
Shayan Eskandari
من مخطط بودنش رو منکر نمیشم اما غیر ارادی فعالیت داره
امیدوارم تونسته باشم قانعتون کنم در غیر این صورت تست ها حتما قانعتون خواهند کرد:)))
تست بیارید که فعالیت این بنداره رو ارادی گرفته!!Mahan Xodayi 2 خب این متن کتاب نیست
-
Shayan Eskandari میشه لطف کنید ارادی یه کوچولو بنداره تونو تکون بدین؟؟
-
Mahan Xodayi 2 خب این متن کتاب نیست
-
Mahan Xodayi 2 خب این متن کتاب نیست
Reza Dolatsha اون عکسی که فرستادین متن کتابه؟؟
اونم کمک درسیه
من تجربه چهار سالمو در اختیارتون گذاشتم قبول نمیکنید خب کاری از دستم بر نمیاد:))
تستا مطمئنا بهتر از من میتونن قانعتون کنن -
Reza Dolatsha خب متن کتاب مگه چی نوشته؟
اصلا راستی کتاب فکرکنم مثل همیشه در این باره هیچی ننوشته مثل قلب که خیلی کامل بود کتاب@fazel-zakeri کتاب فقط گفته مخططه هیچی درمورد ارادی بودنش نگفته
-
Mahan Xodayi 2 وایییی دل درد گرفتم از خنده
@fazel-zakeri با این جمله همه قانع میشن نمیدونم این مقاومت چیه
-
Reza Dolatsha اون عکسی که فرستادین متن کتابه؟؟
اونم کمک درسیه
من تجربه چهار سالمو در اختیارتون گذاشتم قبول نمیکنید خب کاری از دستم بر نمیاد:))
تستا مطمئنا بهتر از من میتونن قانعتون کننMahan Xodayi 2 حالا تستاش بزنیم ببینم چی میشه.، اما این خیلی سبزم تجربش از من و شما بیشتره
-
@fazel-zakeri کتاب فقط گفته مخططه هیچی درمورد ارادی بودنش نگفته
-
Mahan Xodayi 2 حالا تستاش بزنیم ببینم چی میشه.، اما این خیلی سبزم تجربش از من و شما بیشتره
Reza Dolatsha منم همون خیلی سبز رو خوندم تستاشو زدم تجربه شو دارم:))))به همون دلیل میگم کتاب جلوتر جوابتونو میده
-
Mahan Xodayi 2 حالا تستاش بزنیم ببینم چی میشه.، اما این خیلی سبزم تجربش از من و شما بیشتره
Reza Dolatsha
من سیر تا پیاز نگاه کردم مخطط هست ولی غیر ارادی -
-
Reza Dolatsha
من سیر تا پیاز نگاه کردم مخطط هست ولی غیر ارادی -
Reza Dolatsha
اخه شاید هم تجربش از ما بیشتر نیست
چون دانشجو های پزشکی گه گاهی مینویسنش@fazel-zakeri نه توی سال دهم این سر در گمی ها زیاده چون کتابا میان بیسیک کار کنن کامل نمیگن بعد اتمام دهم رفع ابهام میشه..
تازه خیلی جاها ی چی میگه سال بعد تکمیلش میکنه و اون کلا غلط از اب درمیاد -
Shayan Eskandari السلام علیکم و رحمه ا... و برکاته....
کفایت مذاکرات اقا@fazel-zakeri پس دیگه غیرارادی میگیرم
منی که کل جزومو خط به خط تاکیدمردم ارادیه
🦯
-
@fazel-zakeri نه توی سال دهم این سر در گمی ها زیاده چون کتابا میان بیسیک کار کنن کامل نمیگن بعد اتمام دهم رفع ابهام میشه..
تازه خیلی جاها ی چی میگه سال بعد تکمیلش میکنه و اون کلا غلط از اب درمیاد -
Mahan Xodayi 2 بله اخه میدونین نظام جدیدم معروفه به انقلاب کتاب ها و سال به سال کتاب های جدید و یا ویرایش کتاب های سابق اتفاق میفته
حالا بازم این گزاره اینقدر هم شایسته 60 تا کامنت نبود ولی بازم خوش گذشت@fazel-zakeri آره وقتمون تلف شد
-
Mahan Xodayi 2 بله اخه میدونین نظام جدیدم معروفه به انقلاب کتاب ها و سال به سال کتاب های جدید و یا ویرایش کتاب های سابق اتفاق میفته
حالا بازم این گزاره اینقدر هم شایسته 60 تا کامنت نبود ولی بازم خوش گذشت@fazel-zakeri
این گزاره اره ساده ترین گزاره فصله جای این همه بحث و جدل نبود