اصلاح و خرید جزوه
-
سلام
چجوری میتونم جزوه های راه ابریشمو- لیست تهییه کنم؟؟؟ اگه بخوام پرینت بگیرم علاوه بر سختی هاش هزینه هاش خیلی زیاد میشه:anxious_face_with_sweat:
اگه جزوه ها با پارسال فرقی نکرده بگید که جزوه های پارسالو تهییه کنم
- لیست تهییه کنم؟؟؟ اگه بخوام پرینت بگیرم علاوه بر سختی هاش هزینه هاش خیلی زیاد میشه:anxious_face_with_sweat:
-
سلام
چجوری میتونم جزوه های راه ابریشمو- لیست تهییه کنم؟؟؟ اگه بخوام پرینت بگیرم علاوه بر سختی هاش هزینه هاش خیلی زیاد میشه:anxious_face_with_sweat:
این پست پاک شده! - لیست تهییه کنم؟؟؟ اگه بخوام پرینت بگیرم علاوه بر سختی هاش هزینه هاش خیلی زیاد میشه:anxious_face_with_sweat:
-
سلام
- لیست تهییه کنم؟؟؟ اگه بخوام پرینت بگیرم علاوه بر سختی هاش هزینه هاش خیلی زیاد میشه:anxious_face_with_sweat:
-
سلام
Amir hossein Soleymani جزوه ها گفتن تغییر نکرده ولی شیمی و زبان و زیست ناموجود گفتن هنوز تصمیم نگرفتن چاپ کنن یا نه بنظرم شما فعلا بقیه رو سفارش بده تا همونام تموم نشده
-
Amir hossein Soleymani جزوه ها گفتن تغییر نکرده ولی شیمی و زبان و زیست ناموجود گفتن هنوز تصمیم نگرفتن چاپ کنن یا نه بنظرم شما فعلا بقیه رو سفارش بده تا همونام تموم نشده
علی میرزاپور 0 ببخشید تیکت که دادید اینو گفتن؟
منظورم اینه خود آلا گفت تغییر نمیکنه؟ -
علی میرزاپور 0 ببخشید تیکت که دادید اینو گفتن؟
منظورم اینه خود آلا گفت تغییر نمیکنه؟Mohammad javad Majlesi بله تیکت دادم گفتن حتی کلیپ ها ام تغییر نکرده
-
Mohammad javad Majlesi بله تیکت دادم گفتن حتی کلیپ ها ام تغییر نکرده
علی میرزاپور 0 اختصاصی ها هم؟
-
علی میرزاپور 0 اختصاصی ها هم؟
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 بله
-
Mohammad javad Majlesi بله تیکت دادم گفتن حتی کلیپ ها ام تغییر نکرده
علی میرزاپور 0 پس ما پول اضافی دادیم 😐