برنامه مطالعاتی راه ابریشم
-
Michael Vey فکر کنم با این لینک بتونید واردش بشید
مشاوره و برنامه ریزی ابریشم پرو
@mahdi-najafi-2 مرسیتمممم
-
چق ما همیشه خدا انلاینیم.. از وقتی ک یادم میاد همش داریم تو موضوعای مختلف ب هم جواب میدیم:face_with_tears_of_joy:
-
برنامه مطالعاتی رشته تجربی در دسترسه،به نظر من نسبت به سال پیش برنامه بهتر و عقلانی تر شده،نظر شما چیه؟
@mahdi-najafi-2 الان نگا میکنم میگم
-
چق ما همیشه خدا انلاینیم.. از وقتی ک یادم میاد همش داریم تو موضوعای مختلف ب هم جواب میدیم:face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey آره واقعا😂از وقتی مدرسه تعطیل شد کلا اینجام😂
@mahdi-najafi-2 بپا معتاد نشی نمیشه جمعت کرد:face_with_tears_of_joy:
-
برای رشته ریاضی کجاست ؟
-
برنامه مطالعاتی رشته تجربی در دسترسه،به نظر من نسبت به سال پیش برنامه بهتر و عقلانی تر شده،نظر شما چیه؟
@mahdi-najafi-2 دیدمممم
اره برنامش خیلی باحالهپ.ن: مشاورشم همینطور:pensive_face: :face_with_tears_of_joy:
هعیی.. اگ ی درصد بابام بهم گیر نمیداد اول دوازدهمو بخونم با این پیش میرفتم :||||||
-
شما برنامه رو از کجا پیدا کردین من چرا پیدا نمی کنم😐😐
-
شما برنامه رو از کجا پیدا کردین من چرا پیدا نمی کنم😐😐
Mahdi Parandakht منم پیداش نکردم پایین تر لینکشو فرستاد :face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey فکر کنم با این لینک بتونید واردش بشید
مشاوره و برنامه ریزی ابریشم پرو
@mahdi-najafi-2 Mahdi Parandakht اینو پیامو ببین
-
برای رشته ریاضی کجاست ؟
-
@mahdi-najafi-2 بپا معتاد نشی نمیشه جمعت کرد:face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey آره😂از شنبه دیگه باید دور شم از آلاخونه😂
@mahdi-najafi-2 بل بل.. منم شنبه خیلی کارا میخواستم بکنم:pensive_face:
میخواستم الاخونه رو ترک کنم رژیم بگیرم اتاقمو اساسی تمیز کنم کل کنکورو جمع کنم و تمام تستای اولین تا اخرین کنکورو حل کنم بعد راه درمان ایدزو پیدا کنم زبان فرانسوی و کره ای یاد بگیرم بعد برم دوست عوضیمو ک با کراشم رل زده لت و پار کنم بعد کراشمو بدزدم بریم اسپانیا و ...........اره شنبه پرکاری در پیش دارم:pensive_face: :flexed_biceps_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
-
میخواستم الاخونه رو ترک کنم رژیم بگیرم اتاقمو اساسی تمیز کنم کل کنکورو جمع کنم و تمام تستای اولین تا اخرین کنکورو حل کنم بعد راه درمان ایدزو پیدا کنم زبان فرانسوی و کره ای یاد بگیرم بعد برم دوست عوضیمو ک با کراشم رل زده لت و پار کنم بعد کراشمو بدزدم بریم اسپانیا و ...........اره شنبه پرکاری در پیش دارم:pensive_face: :flexed_biceps_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey یا خدا دل پری داری انگار😂😂
@mahdi-najafi-2 ن ی دل از داخل خورده شده و زنگ زده دارم ک بیرونشو رنگ زدم :***>
-
@mahdi-najafi-2 ن ی دل از داخل خورده شده و زنگ زده دارم ک بیرونشو رنگ زدم :***>
-
Michael Vey مت آمفتامین میکشی؟🤣
-
Michael Vey مت آمفتامین میکشی؟🤣
ابوالفضل عبد چی هس؟ :*>
-
ابوالفضل عبد چی هس؟ :*>
Michael Vey شیشه
-
Michael Vey شیشه
ابوالفضل عبد ن من اهل شیشه نیستم الکل پسندم:pensive_face: :crossed_fingers_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: