یه نفر دهمی، برای همخوانی
-
سلام بچه ها، یه نفر میخوام که پایه دهمی باشه، دهم تجربی، برای طول روز با هم برنامه ریزی کنیم، و شب هم برای هم گزارش کار بدیم و خلاصه باهم این تابستون رو تموم کنیم.
راستش من از اوایل تیر میخواستم شروع کنم به جمع بندی دهم، ولی سر یه سری مشکلات و مهمون های ناخونده و کلی چیز نتونستم، الان تازه میخوام شروع کنم، برای شروع یه همراه میخوام.پایه دهم رو هم خوب نخوندم، ولی این دو ماه رو میخوام اصولی بخونم و جمع بزنم.اگه کسی هست اینجا اعلام کنه. -
سلام بچه ها، یه نفر میخوام که پایه دهمی باشه، دهم تجربی، برای طول روز با هم برنامه ریزی کنیم، و شب هم برای هم گزارش کار بدیم و خلاصه باهم این تابستون رو تموم کنیم.
راستش من از اوایل تیر میخواستم شروع کنم به جمع بندی دهم، ولی سر یه سری مشکلات و مهمون های ناخونده و کلی چیز نتونستم، الان تازه میخوام شروع کنم، برای شروع یه همراه میخوام.پایه دهم رو هم خوب نخوندم، ولی این دو ماه رو میخوام اصولی بخونم و جمع بزنم.اگه کسی هست اینجا اعلام کنه. -
سلام
دهمی داری میری یازدهم یا داری میری دهم؟ -
اگه داری میری یازدهم من هستم چون منم دنبال همچین فردی میگردم
-
سلام
دهمی داری میری یازدهم یا داری میری دهم؟سید حسین موسوی عمادی دهنم، دارم میرم یازدهم
-
سلام ببخشید میگم فیلم های صفرتا صد اقای پویان تظر بهتره یا اقای گودرزی؟
-
سلام ببخشید میگم فیلم های صفرتا صد اقای پویان تظر بهتره یا اقای گودرزی؟
Hani Eslami
سلام
لطفا برای سوالتون تاپیک بزنید و بچه ها رو زیرش تگ کنید. اینجور بهتر جواب میگیرید