رنگین کمان 
-
سلام دوستان کدی برای حفظ به ترتیب رنگ های رنگین کمان دارین لطفا بگین
-
Reza Dolatsha سلام
بناس زنق که از بنفش شروع میشه
من تو ذهنم مونده
ولی چن بار رنگا رو تکرار کنید ریتم میگیره تو ذهنتون حفظ میشید -
اره الان درک کردم ارتباطشو ، منظور از نمک های فلزی و محلول های فلری چیه داداش ؟
-
اره الان درک کردم ارتباطشو ، منظور از نمک های فلزی و محلول های فلری چیه داداش ؟
Reza Dolatsha
نمک یعنی ترکیب یک فلز و نافلز(البته استثنا هم داریم)مثلاnacl,mgcl2 kclو...نمک هستند
محلول هم یعنی یه چیزی در اب حل بشه(البته میتونه حلال ی چیز دیگم باشه اما اصولا وقتی ذکر نکردم حلال همون ابه) اگر نمک سدیم کلرید و در اب حل کنیم میشه محلول -
Reza Dolatsha
نمک یعنی ترکیب یک فلز و نافلز(البته استثنا هم داریم)مثلاnacl,mgcl2 kclو...نمک هستند
محلول هم یعنی یه چیزی در اب حل بشه(البته میتونه حلال ی چیز دیگم باشه اما اصولا وقتی ذکر نکردم حلال همون ابه) اگر نمک سدیم کلرید و در اب حل کنیم میشه محلولMahan Xodayi 2 اها متشکر
-
Mahan Xodayi 2 اها متشکر
Reza Dolatsha خواهش میکنم
-
Reza Dolatsha خواهش میکنم
Mahan Xodayi 2
داداش این باید کمی راست تر از خط وسژ رسم میشده چون ۴۰۰ تا ۷۰۰ نانومتره پس چرا اینطور رسم شده ؟!! -
Mahan Xodayi 2
داداش این باید کمی راست تر از خط وسژ رسم میشده چون ۴۰۰ تا ۷۰۰ نانومتره پس چرا اینطور رسم شده ؟!!Reza Dolatsha چرا باید راست تر رسم میشد؟
-
Reza Dolatsha چرا باید راست تر رسم میشد؟
Mahan Xodayi 2 خب وسطش ۴۹۵ میشه ( فاصله ۱۰ تا ۱۰۰۰ میشه ۹۹۰ پس وسطشون باید ۴۸۵ میشد و طول موج مرئی ببین ۴۰۰ تا ۷۰۰ پس باید در سمت راست خط وسط ( ۴۹۵ ) رسم میشده
-
Mahan Xodayi 2 خب وسطش ۴۹۵ میشه ( فاصله ۱۰ تا ۱۰۰۰ میشه ۹۹۰ پس وسطشون باید ۴۸۵ میشد و طول موج مرئی ببین ۴۰۰ تا ۷۰۰ پس باید در سمت راست خط وسط ( ۴۹۵ ) رسم میشده
Reza Dolatsha ۴۹۵
-
-
Reza Dolatsha بنظرم داری درست میگی اما مسلما کتاب که چند ساله داره مدام هی اصلاحیه میده اگر اشتباهی بود تا حالا درستش میکرده
پس ی چیزی که یا سوادمون فعلا قد نمیده یا هم استدلالش الان بذهنمون نمیرسهبازم فکر میکنم،چن نفرم منشن کنم نظرشونو ببینیم
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
ی کمکی بدین ببسنیم علتش چیه؟ -
Reza Dolatsha بنظرم داری درست میگی اما مسلما کتاب که چند ساله داره مدام هی اصلاحیه میده اگر اشتباهی بود تا حالا درستش میکرده
پس ی چیزی که یا سوادمون فعلا قد نمیده یا هم استدلالش الان بذهنمون نمیرسهبازم فکر میکنم،چن نفرم منشن کنم نظرشونو ببینیم
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
ی کمکی بدین ببسنیم علتش چیه؟Mahan Xodayi 2 ممنونم
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم
Reza Dolatsha خواهش میکنم فعلا باز موند ادامه سوال
-
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
ی کمکی بدین ببسنیم علتش چیه؟Mahan Xodayi 2
@soniaaa شما ی نگاهی بکنید -
Mahan Xodayi 2
@soniaaa شما ی نگاهی بکنیدMahan Xodayi 2
اینک انقدر دقت کنیم بهش اصن درست نیس
همون متن کتاب حجتو تموم میکنه اون شکل هم ی چیز حدودیه خواسته ی تصوری از موج الکترومغناطیسی بده و طول موجاشون -
Mahan Xodayi 2
همون متن کتاب حجتو تموم میکنه اون شکل هم ی چیز حدودیه خواسته ی تصوری از موج الکترومغناطیسی بده و طول موجاشون@soniaaa آره درسته من گفتم شاید نکته ای داشته باشه ..
-
Mahan Xodayi 2
همون متن کتاب حجتو تموم میکنه اون شکل هم ی چیز حدودیه خواسته ی تصوری از موج الکترومغناطیسی بده و طول موجاشون@soniaaa درسته ولی بنظرم باید درست تر نشون میدادن وقتی نمودار رو تقسیم کرده این یعنی دقت و وقتی خودش این دقت رو رعایت نکرده .....
به هر حال نکته مهمیم نیست بقول شما -
Reza Dolatsha
چن بار با مداد رنگی نقاشی رنگین کمان بکش -
Reza Dolatsha سلام اون هارو کتاب بر اساس توان های ۱۰ رسم کرده وسطش هم ده به توان ۲ میشه یا همون ۱۰۰ نانو متر