حفره معده
-
Mahan Xodayi 2 بله دمت گرم
-
Mahan Xodayi 2 بله دمت گرم
-
Reza Dolatsha میام بکشمت ها اینو دیروز هم پرسیدی اخه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@fazel-zakeri
من مبحثیو تازه شروع میکنم موجی از سوالا به سمتم میاد و دوست دارم از دیگران نظرخواهی کنم که مطمین بشم
دیرچز درمورد یاخته هاش پرسیدم 
-
@fazel-zakeri
من مبحثیو تازه شروع میکنم موجی از سوالا به سمتم میاد و دوست دارم از دیگران نظرخواهی کنم که مطمین بشم
دیرچز درمورد یاخته هاش پرسیدم 
-
Reza Dolatsha :beaming_face_with_smiling_eyes:
شوخی کردم.......
از قضا سوالاتت بحث برانگیزن:ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone:@fazel-zakeri قربونت
کنکوری امسال داداش ؟ -
@fazel-zakeri قربونت
کنکوری امسال داداش ؟ -
Reza Dolatsha
بله@fazel-zakeri موفق باشی
-
@fazel-zakeri موفق باشی
-
Reza Dolatsha همچنین.........
-
@fazel-zakeri انشالله ، یه سوال ۲۵ روز ، ۲۵ صفحه زیست خوندم کمه ؟ البته فقط این نبوده خیلی زیادن ...
-
@fazel-zakeri انشالله ، یه سوال ۲۵ روز ، ۲۵ صفحه زیست خوندم کمه ؟ البته فقط این نبوده خیلی زیادن ...
-
Reza Dolatsha جسارتا تست هم میزنین؟
@fazel-zakeri آره فصل یکش رو زدم دوش کمی مونده درسنامه تموم بشه
-
@fazel-zakeri بله خیلی سبز
-
@fazel-zakeri بله خیلی سبز
Reza Dolatsha
حالا فقط در حد پیشنهاد ها جسارت نمیکنم خدممتون
ولی یکم سرعت رو ببرین بالا!ببینید یه اصطلاحی هست میگن ادم هر چی رو بخواد میتونه انجام بده
بگو اقا من میخوام تو 2 ساعت نصف گفتار رو تموم کنم
مطمئن باش انجامش میدی -
@fazel-zakeri اینارو مطالعه میکنم : زیست ۱۰ ، زیست ۱۱ دوره و تست چون قبلاً کامل خوندم و تستاش زدم ، زیست دوازده هم فعلا یک گفتارش پیشخونی
ریاضی استاد ثابتی از وقتی فعال شده پیله ها شرچع مردم الان پیله هفتم درضمن ریتضی ۱۱ خودم خوندم
شیمی هم ۱۱ خوندم و تقریبا تستاش زدم ، الانم دوره ... شیمی دهم هم دارم میخونم و الان پرتوها و رنگین کمان تموم .شیمی دوازده هیچ
فیزیکم ۱۰ و ۱۱ فقط مدرسه ای خوندم ، الان پیشخونی ۱۲ میکنم ( میدونم اشتباهه )

-
Reza Dolatsha
حالا فقط در حد پیشنهاد ها جسارت نمیکنم خدممتون
ولی یکم سرعت رو ببرین بالا!ببینید یه اصطلاحی هست میگن ادم هر چی رو بخواد میتونه انجام بده
بگو اقا من میخوام تو 2 ساعت نصف گفتار رو تموم کنم
مطمئن باش انجامش میدی@fazel-zakeri اره باید سرعتم بره بالا
-
@fazel-zakeri اینارو مطالعه میکنم : زیست ۱۰ ، زیست ۱۱ دوره و تست چون قبلاً کامل خوندم و تستاش زدم ، زیست دوازده هم فعلا یک گفتارش پیشخونی
ریاضی استاد ثابتی از وقتی فعال شده پیله ها شرچع مردم الان پیله هفتم درضمن ریتضی ۱۱ خودم خوندم
شیمی هم ۱۱ خوندم و تقریبا تستاش زدم ، الانم دوره ... شیمی دهم هم دارم میخونم و الان پرتوها و رنگین کمان تموم .شیمی دوازده هیچ
فیزیکم ۱۰ و ۱۱ فقط مدرسه ای خوندم ، الان پیشخونی ۱۲ میکنم ( میدونم اشتباهه )