حفره معده
-
@fazel-zakeri بله خیلی سبز
-
@fazel-zakeri بله خیلی سبز
Reza Dolatsha
حالا فقط در حد پیشنهاد ها جسارت نمیکنم خدممتون
ولی یکم سرعت رو ببرین بالا!ببینید یه اصطلاحی هست میگن ادم هر چی رو بخواد میتونه انجام بده
بگو اقا من میخوام تو 2 ساعت نصف گفتار رو تموم کنم
مطمئن باش انجامش میدی -
@fazel-zakeri اینارو مطالعه میکنم : زیست ۱۰ ، زیست ۱۱ دوره و تست چون قبلاً کامل خوندم و تستاش زدم ، زیست دوازده هم فعلا یک گفتارش پیشخونی
ریاضی استاد ثابتی از وقتی فعال شده پیله ها شرچع مردم الان پیله هفتم درضمن ریتضی ۱۱ خودم خوندم
شیمی هم ۱۱ خوندم و تقریبا تستاش زدم ، الانم دوره ... شیمی دهم هم دارم میخونم و الان پرتوها و رنگین کمان تموم .شیمی دوازده هیچ
فیزیکم ۱۰ و ۱۱ فقط مدرسه ای خوندم ، الان پیشخونی ۱۲ میکنم ( میدونم اشتباهه ) 😊
-
Reza Dolatsha
حالا فقط در حد پیشنهاد ها جسارت نمیکنم خدممتون
ولی یکم سرعت رو ببرین بالا!ببینید یه اصطلاحی هست میگن ادم هر چی رو بخواد میتونه انجام بده
بگو اقا من میخوام تو 2 ساعت نصف گفتار رو تموم کنم
مطمئن باش انجامش میدی@fazel-zakeri اره باید سرعتم بره بالا
-
@fazel-zakeri اینارو مطالعه میکنم : زیست ۱۰ ، زیست ۱۱ دوره و تست چون قبلاً کامل خوندم و تستاش زدم ، زیست دوازده هم فعلا یک گفتارش پیشخونی
ریاضی استاد ثابتی از وقتی فعال شده پیله ها شرچع مردم الان پیله هفتم درضمن ریتضی ۱۱ خودم خوندم
شیمی هم ۱۱ خوندم و تقریبا تستاش زدم ، الانم دوره ... شیمی دهم هم دارم میخونم و الان پرتوها و رنگین کمان تموم .شیمی دوازده هیچ
فیزیکم ۱۰ و ۱۱ فقط مدرسه ای خوندم ، الان پیشخونی ۱۲ میکنم ( میدونم اشتباهه ) 😊
-
Reza Dolatsha
بسیار عالی
پس رو فرمی
مثلا شیمی یازدهم رو هم تموم کردی
سرعتم ببری بالا تقریبا راحت میشی
فقط شیمی با کدوم کتاب؟@fazel-zakeri شیمی یازده و زیست ۱۱ با خیلی سبز تموم کردم
-
@fazel-zakeri شیمی یازده و زیست ۱۱ با خیلی سبز تموم کردم
Reza Dolatsha در حفره معده گفته است:
@fazel-zakeri شیمی یازده و زیست ۱۱ با خیلی سبز تموم کردم
زیست ۱۱ ابی هم زدم اما نکات خیلی اضافه ای میده و مخصوص آزمون های قلمچی هست بیشتر 😂 نکات چرت پرت بنظرم ولی خوشم میاد درسنامه اش کوتاهه
-
عالیه بابا در این صورت!!
همش تو تابستون یا در طول مدرسه تموم کردین؟
منظورم یه مرور بکنین بازم@fazel-zakeri من دهم خب جاهل بودم 😂 از یازده شروع مردم چلی اوایل مطالعات تستی و اینا آشنا نبودم برا همین تا نصف سال سردرگم بودم ولی از ترم دوم دیگ حدود روزی ۱۰ میخوندم ( دوران انلاین )
-
بسیار عالی
با اینکه کتاب چندان درخوری نیست
ولی خب کتاب تسته
بالاخره سوالی که مغز رو به چالش بکشه خوبه@fazel-zakeri دقیقا همین نکات ساده وقنی سوال میشن بیشتر در حافظه باقی میمونن بنظر من با اینکه ساده هستن ...
-
@fazel-zakeri من دهم خب جاهل بودم 😂 از یازده شروع مردم چلی اوایل مطالعات تستی و اینا آشنا نبودم برا همین تا نصف سال سردرگم بودم ولی از ترم دوم دیگ حدود روزی ۱۰ میخوندم ( دوران انلاین )
-
Reza Dolatsha
منم تقریبا ترم دوم به خودم اومدم
ترم اول بازم به خاطر دهم که خرابش کرده بودم انگیزه نداشتم@fazel-zakeri دقیقا همش استاد موقاری میگفت یادته اینو دهم گفتممم من میسوختم 😂
-
@fazel-zakeri دقیقا همین نکات ساده وقنی سوال میشن بیشتر در حافظه باقی میمونن بنظر من با اینکه ساده هستن ...
-
@fazel-zakeri دقیقا همش استاد موقاری میگفت یادته اینو دهم گفتممم من میسوختم 😂
-
@fazel-zakeri آره قلمچی تستای قدیمش آسون بودن بخدا
-
@fazel-zakeri آره قلمچی تستای قدیمش آسون بودن بخدا