ماز
-
سلام دوستان من میخوام ماز کلاس و اینا بنویسیم اون اشتراک طلایی زو بگیرم از کسایی که ثبت نام کردن تحربشون رو بگن راضی بودید یا نه؟ و اینکه برا فیزیک و شیمی که اساتید مختلف داره کدوم رو بردارم؟ رشتمم ریاضی هست اما خب با تجربی ها اشتراکات زیادی داریم خوشحال میشم اون ها هم جواب بدن بدون در نظر گرفتن زیست
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام دوستان من میخوام ماز کلاس و اینا بنویسیم اون اشتراک طلایی زو بگیرم از کسایی که ثبت نام کردن تحربشون رو بگن راضی بودید یا نه؟ و اینکه برا فیزیک و شیمی که اساتید مختلف داره کدوم رو بردارم؟ رشتمم ریاضی هست اما خب با تجربی ها اشتراکات زیادی داریم خوشحال میشم اون ها هم جواب بدن بدون در نظر گرفتن زیست
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAli Ebrahimy و اینکه توی مهر با اینکه مدرسه هم هست برنامه باید چطور باشه؟ تا هم بتونی تست بزنی هم بتونی فیلماش رو ببینی و ...
-
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAli Ebrahimy منم میخوام ببینم اگه کسی تا حالا از الماس استفاده کرده اونو بگیرم
کلاساشم ضبط میشه میتونی آفلاین ببینی بنظرم اگه دبیرات خوبن تدریسا رو نبین -
فقط گسسته و فیزیکش ( اونم فیزیک فقط جزوش) ولی همین دو تاش بدردت میخوره ،، بقیه درسا صفر تا صد های آلا سطحش بالاتره ،، البته شیمی سال دیگه اگر هادیان فر بود خب منطقا وضع بهتری رو ایجاد میکنه ولی دروس دیگش بدرد نمیخوره
(هندسه اگر خواستی اکادمی منتا امسال آقای دارابی تدریس داره ،معمولا سطح تدریسشون بالا هست و کاربردیه) -
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAli Ebrahimy سایر دوستان نظری ندارن؟
-
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAli Ebrahimy
زیست ماز رو حتما ثبت نام کن
استاد فرهمندنیا محشر درس میدن
ولی شیمیو کلاسینو بگیر با استاد مرادی
ریاضی هم با ارین حیدری برو جلو -
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAli Ebrahimy
الماس نگیر
هردرسی مشکل داری بگیر
فیزیک ارسلان رحمانی و شیمی هادیان فرد گزینه های خوبی ان اگه خواستی میتونی روشون حساب کنی
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی