هر کی یه گزاره

- 
Mahan Xodayi 2 
 یه چیزی شبیه این
  Mahan Xodayi 2 خب پس در یک راستا ب معنی این نیس ک بر هم منطبق یا جلو و عقب هم باشن.. ی خط عمودی و یا تو اینجا افقی بکشی اوکیه؟ من فک میکردم باید خط درونسو کشید  
- 
Mahan Xodayi 2 خب پس در یک راستا ب معنی این نیس ک بر هم منطبق یا جلو و عقب هم باشن.. ی خط عمودی و یا تو اینجا افقی بکشی اوکیه؟ من فک میکردم باید خط درونسو کشید  Michael Vey نه روی یک خط باشن کافیه 
- 
Michael Vey نه روی یک خط باشن کافیه Mahan Xodayi 2 اووووو.. تنکیوتمم 
- 
Mahan Xodayi 2 اووووو.. تنکیوتمم Michael Vey خواهشمندم:) 
- 
@Zeinab-Evazi 
 غلط
 چون گاهی نقطه ای از نورون یا سیناپس تحریک میشه ، یعنی بدون تحریک و پتانسیل عمل نقطه قبلی
- 
گزاره:در همه کروموپلاست ها برخلاف بیشتر کلروپلاست ها، کاروتنوئید وجود دارد. 
- 
گزاره:در همه کروموپلاست ها برخلاف بیشتر کلروپلاست ها، کاروتنوئید وجود دارد. Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره    گفته است: گفته است:گزاره:در همه کروموپلاست ها برخلاف بیشتر کلروپلاست ها، کاروتنوئید وجود دارد. 🥴🥴  
- 
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره    گفته است: گفته است:گزاره:در همه کروموپلاست ها برخلاف بیشتر کلروپلاست ها، کاروتنوئید وجود دارد. 🥴🥴  Matin Mousavi 1 به عقیده تو در کلروپلاست ها 
 کاروتنوئید وجود داره؟?
- 
Matin Mousavi 1 به عقیده تو در کلروپلاست ها 
 کاروتنوئید وجود داره؟?Ahmadreza Amanzadeh اونشو بزار فعلا بچهها بگن ولی جملهات مشکل داره 
- 
Ahmadreza Amanzadeh اونشو بزار فعلا بچهها بگن ولی جملهات مشکل داره Matin Mousavi 1 کدوم قسمت ?? 
- 
Matin Mousavi 1 کدوم قسمت ?? Ahmadreza Amanzadeh آهان نه درسته مشکل نداره من اون کروموپلاست اولی رو کلروپلاست خوندم  
- 
Matin Mousavi 1 به عقیده تو در کلروپلاست ها 
 کاروتنوئید وجود داره؟?Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره    گفته است: گفته است:Matin Mousavi 1 به عقیده تو در کلروپلاست ها 
 کاروتنوئید وجود داره؟?کلرو که کرومو داره ولی کرومو کلرو نداره 
- 
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره    گفته است: گفته است:Matin Mousavi 1 به عقیده تو در کلروپلاست ها 
 کاروتنوئید وجود داره؟?کلرو که کرومو داره ولی کرومو کلرو نداره Marzieh Abouei کلروپلاست کروموپلاست داره؟؟ 
- 
Ahmadreza Amanzadeh آهان نه درسته مشکل نداره من اون کروموپلاست اولی رو کلروپلاست خوندم  
- 
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره    گفته است: گفته است:Matin Mousavi 1 به عقیده تو در کلروپلاست ها 
 کاروتنوئید وجود داره؟?کلرو که کرومو داره ولی کرومو کلرو نداره Marzieh Abouei کلروپلاست کروموپلاست آمیلوپلاستهمونطور که می دونید کلا که ۳ تا پلاست هستن و زیر مجموعه همدیگه نیستن ولی می تونن جزء ماشبهی داشته باشن البته این برای کرومو پلاست و کلروپلاست صدق می کنه 

️
️