فیزیک دهم
-
چطوری فیزیک دهم رو تموم کنم ، به برنامه نیاز دارم؟ +روش خوندن
-
سلام
چندمی هستید -
@Mr-A-H دهم
-
@Mr-A-H دهم
-
@Mr-A-H دهم
Neda Ebrahimi
سلام
اگر دهم میرید که وقت هست در تابستون مفهومی_تشریحی_تستی فصل۱ و مقداری از فصل۲ رو انجام بدید
اگر میرید یازدهم که سعی کنید در تابستان تستی فصل۲و۴ یا فصل۲و۳ رو کار کنید(نمی خواد کل دهم رو کار کنید)این دو فصل رو عالی کار کنید
منبع هم بچه ها گفته بودند آقای یاری خوب هستند و جزوشون رو تهیه کنید و با فیلم هایی که هست استفاده کنید -
Neda Ebrahimi سلام میخوای بری دهم یا تموم کردی ؟
Parsa Nm تموم کردم
-
Neda Ebrahimi
سلام
اگر دهم میرید که وقت هست در تابستون مفهومی_تشریحی_تستی فصل۱ و مقداری از فصل۲ رو انجام بدید
اگر میرید یازدهم که سعی کنید در تابستان تستی فصل۲و۴ یا فصل۲و۳ رو کار کنید(نمی خواد کل دهم رو کار کنید)این دو فصل رو عالی کار کنید
منبع هم بچه ها گفته بودند آقای یاری خوب هستند و جزوشون رو تهیه کنید و با فیلم هایی که هست استفاده کنید@Mr-A-H ممنونم
-
Parsa Nm تموم کردم
Neda Ebrahimi خب چرا فقط فیزیک ؟
همه درسارو کار کن.اگه داخل فیزیک ضعیفی بیشتر رو اون تمرکز کن
برخلاف دوستمون بنظرم همه فیزیک رو بخونبرای برنامه نظر من اینه:
اول مشخص کن هر هفته و هرروز چقد میخونی.کل تایم فیزیک رو تا حدودا اوایل شهریور حساب کن.مثلا کلش میشه چهل ساعت
حالا این چهل ساعتو به هر درس ده ساعت بده (فقط مثال بود.خودت میتونی کم و زیادش کنی)
یادت هم باشه خییییلی زیاد بخودت فشار نیاری.البته شل هم نکن.منظم و پیوسته.....امیدوارم درست راهنمایی کرده باشم
️
-
Neda Ebrahimi خب چرا فقط فیزیک ؟
همه درسارو کار کن.اگه داخل فیزیک ضعیفی بیشتر رو اون تمرکز کن
برخلاف دوستمون بنظرم همه فیزیک رو بخونبرای برنامه نظر من اینه:
اول مشخص کن هر هفته و هرروز چقد میخونی.کل تایم فیزیک رو تا حدودا اوایل شهریور حساب کن.مثلا کلش میشه چهل ساعت
حالا این چهل ساعتو به هر درس ده ساعت بده (فقط مثال بود.خودت میتونی کم و زیادش کنی)
یادت هم باشه خییییلی زیاد بخودت فشار نیاری.البته شل هم نکن.منظم و پیوسته.....امیدوارم درست راهنمایی کرده باشم
️
@Parsa-Nmخیلی ممنون عالیه
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد