حرکت شناسی یاری
-
سلام دوستان استاد یاری حرکت رو چجوری تدریس میکنن؟ من که کلا چیزی نمیفهمم از تدریس استاد طلوعی به جز نمودار ها و تستارو هم فقط با تکنیک حل میکنن
-
سلام دوستان استاد یاری حرکت رو چجوری تدریس میکنن؟ من که کلا چیزی نمیفهمم از تدریس استاد طلوعی به جز نمودار ها و تستارو هم فقط با تکنیک حل میکنن
-
Am Am 0 من جفتشونو دیدم خیلی خوبن
در بارهی اقای طلوعی اگه بخواین فقط تدریس ببینین کار درستی نیس ! ببینین تستارو چجوری حل میکنن که ازش ایده بگیرین . -
Am Am 0
سلام
ببینید حرکت شناسی خودش یکم مشکل هست
و اگه تازه شروع کردید به خوندنش نگران نباشید با کار کردن بیشتر و.تست زیاد یاد میگیرید زمان کافی دارید که به تسلط برسید -
Am Am 0 من جفتشونو دیدم خیلی خوبن
در بارهی اقای طلوعی اگه بخواین فقط تدریس ببینین کار درستی نیس ! ببینین تستارو چجوری حل میکنن که ازش ایده بگیرین .Disgustion 1 من کل دهم و یازدهم رو با ایشون بستم و کل تستارو حل کردم خودم و مشکلی هم نداشتم (فک کنم هر فصل ۱۵۰-۲۰۰ تایی میشه) چون مفهوم رو قبلش اوکی بودم ولی تو این مبحث احساس میکنم ایشون از رو مفهوم شتاب و ... سریع پریدن با چنتا تکنیک و برخلاف فصلای دیگه که ۵۰ تا تست اموزشی حل میکردن این فصل خیلی کم داشت، با اون تکنیکا میشه زیر ۵ ثانیه حل کرد تستارو ولی اول باید بدونی از کجا و چجوری این اعداد میان
-
Disgustion 1 من کل دهم و یازدهم رو با ایشون بستم و کل تستارو حل کردم خودم و مشکلی هم نداشتم (فک کنم هر فصل ۱۵۰-۲۰۰ تایی میشه) چون مفهوم رو قبلش اوکی بودم ولی تو این مبحث احساس میکنم ایشون از رو مفهوم شتاب و ... سریع پریدن با چنتا تکنیک و برخلاف فصلای دیگه که ۵۰ تا تست اموزشی حل میکردن این فصل خیلی کم داشت، با اون تکنیکا میشه زیر ۵ ثانیه حل کرد تستارو ولی اول باید بدونی از کجا و چجوری این اعداد میان
Am Am 0 هر کدوم از نکتهها رو که متوجه نشدین از کجا اومده رو میتونین دربارهش تاپیک بزنین ؛ من خودم کمک میکنم بقیه بچه ها هم هستن .
اگه سوالی داشتین حتما بپرسین و اینکه این موضوع با تست زیاد حل کردن، حل میشه ! یعنی تعداد تستاتون بالا باشه متوجهش میشین .