هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=238e11007ec)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=238e11007ec)
-
Mehrsa 14
سلااام.
آره درسته اما دلیلش شاید این هم بشه.
یه دلیل دیگه اش هم اینکه چون میلین دارن، در ریشه شکمی هم بواسطه میلین ها دنا هست. -
گزاره:در هر کلروپلاست بر خلاف هر کروموپلاست
کاروتنوئید وجود ندارد.Ahmadreza Amanzadeh دوستان الان این گزاره Ahmadreza Amanzadeh مونده!
-
اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارند
-
Gharibe Gomnam در هر کی یه گزاره
گفته است:
اندامک بدون غشا هم داریم
ریبوزوم -
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.
کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی تجربی
تجربیادوستان هم بیان و در حد توان اگه مشکلی پیش اومد و دونستن جواب رو میتونن به بچهها کمک کنن
:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
PunisherMatin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غ -
Ahmadreza Amanzadeh دوستان الان این گزاره Ahmadreza Amanzadeh مونده!
Mahan Xodayi 2 باریک جان زحمت اینو بکش
-
Matin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غMichael Vey در هر کی یه گزاره
گفته است:
Matin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غخب ص دیگه
-
Matin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غMichael Vey ولی یه چوری گفتی هرگز که آدم میترسه بگه صحیح
-
Michael Vey ولی یه چوری گفتی هرگز که آدم میترسه بگه صحیح
@Allen-Gamer دقیقا بخاطر همین گفتم چون ترسیدم مث بافت عصبی باشه ک سالای قبل میگفتن اصلا تقسیم نمیشه الان میگن ممکنه بشن
-
@Allen-Gamer دقیقا بخاطر همین گفتم چون ترسیدم مث بافت عصبی باشه ک سالای قبل میگفتن اصلا تقسیم نمیشه الان میگن ممکنه بشن
Michael Vey در هر کی یه گزاره
گفته است:
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟ -
گفته است:
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟@Allen-Gamer نمیدانم.. حتما باید ابرومو میبردی؟ هعقق
-
گفته است:
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟@Allen-Gamer در هر کی یه گزاره
گفته است:
گفته است:
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟چون باعث میشه در جذب ویتامین K اختلال ایجاد بشه که اونم برا انتقاد لازمه
از طرف ویتامین دی هم میشه رفت -
کاروتنوئید وجود ندارد.Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره
گفته است:
کاروتنوئید وجود ندارد.بنظرم غلطه ولی نامطمئنم چون همشون دارن تا توانایی جذب نوریشون بره بالا از طرفی خب همیشه سبزا هم هستن دیگه که دائم سبزن
متین اینو توام بگو
Matin Mousavi 1 -
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره
گفته است:
کاروتنوئید وجود ندارد.بنظرم غلطه ولی نامطمئنم چون همشون دارن تا توانایی جذب نوریشون بره بالا از طرفی خب همیشه سبزا هم هستن دیگه که دائم سبزن
متین اینو توام بگو
Matin Mousavi 1Mahan Xodayi 2 منم باهات موافقم. در کلروپلاستها به هرحال انواع رنگیزه ها رو نیاز داریم برای طول موج های مختلف و کاروتنوئید رو هم میخوایم
-
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره
گفته است:
متین اینو توام بگو
Matin Mousavi 1Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
بله درسته در هر دو میشه کاروتنوئید مشاهده کرد -
گزاره:در قسمتی از لوله گوارش ملخ که هم گوارش مکانیکی و هم گوارش شیمیایی مشاهده می شود، با ترشح آنزیم گوارشی در گوارش شیمیایی و با داشتن دندانه هایی در گوارش مکانیکی ایفای نقش می کند.
-
@Allen-Gamer نمیدانم.. حتما باید ابرومو میبردی؟ هعقق
گفته است:
@Allen-Gamer نمیدانم.. حتما باید ابرومو میبردی؟ هعقق
هر وقت این کلمه " هعققق "رو مینویسی احساس میکنم داری بالا میاری پرنیا
-
Mahan Xodayi 2 ماهان میشه یه لحظه بیای چت روم
-
Mahan Xodayi 2 ماهان میشه یه لحظه بیای چت روم
@Allen-Gamer باز کردم چتو
-