دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
@Zeinab-Evazi بنظرم غلط
نباید دستگاه گردش مواد به جای گردش خون می گفت؟؟ -
@Zeinab-Evazi در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره (:
در ملخ مانند ستاره دریایی دستگاه گردش خون در جابجایی گازهای تنفسی نقشی ندارد.بنظرم اقای Ahmadreza Amanzadeh شک بجایی کردن این جمله ایهام داره و بسته به سلیقس
مثلا یکی بیاد بگه اقا اومده گفته دستگاه گردش خون برای ملخ در حالی که ملخ اصن خون نداره بخاد در حمل گاز شرکت کنه پس غلطه بیراه نگفته
نوع دومم هم نگاه اقا فرزام که قانع شدن چون گفته ندارددر کنکور اصولا اینجور ایهام دار تست نمیدن
-
Erfan Iranmanesh 1
نشستم دارم حرص میخورم با این اطلاعات اشتباهی که دادن -
Gharibe Gomnam
سلام
در مورد اینکه چرا اندامک فرض کردن؟ -
Mahan Xodayi 2
بله درسته از این لحاظ هم میشه گفت. -
@farzam-yousefi
سلام
نه
گفته بود که اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارند
واقعا که
البته قبلا هم میگفتن رناتن یک اندامک نیست ولی به روز شده -
Gharibe Gomnam
سر این معلم زیستم با مولف کتاب تماس گرفته بود
این موضوع رو باهاش صحبت کرده بود
و مولف استادم رو ارجاع داده بود یه یکی از کتاب های زیست شناسی وقتی معلمم خونده بود دید که این دفعه کتاب درست گفته و با این که استاد موقاری اشاره کردن حتما باید غشا دار باشه وگرنه اندامک نیست و کتاب اشتباه گفته ولی اینطوری نبود
طبق رفرنس کتاب هر جزئی در مایع سیتوپلاسمی که بشود آن را یک اتاق(مانند) فرض کرد و اون قسمت برای انجام کاری تخصصی شده باشه اندامک میگیم و تمام اون جزء هایی که زیر شکل سلول در فصل یک دهم گفته شده بود درست هستن از لحاظ علمی و اندامک به شمار میان -
Gharibe Gomnam در هر کی یه گزاره گفته است:
Erfan Iranmanesh 1
نشستم دارم حرص میخورم با این اطلاعات اشتباهی که دادناره از نظر علمی اشتباهه
-
@farzam-yousefi در هر کی یه گزاره گفته است:
Gharibe Gomnam
سر این معلم زیستم با مولف کتاب تماس گرفته بود
این موضوع رو باهاش صحبت کرده بود
و مولف استادم رو ارجاع داده بود یه یکی از کتاب های زیست شناسی وقتی معلمم خونده بود دید که این دفعه کتاب درست گفته و با این که استاد موقاری اشاره کردن حتما باید غشا دار باشه وگرنه اندامک نیست و کتاب اشتباه گفته ولی اینطوری نبود
طبق رفرنس کتاب هر جزئی در مایع سیتوپلاسمی که بشود آن را یک اتاق(مانند) فرض کرد و اون قسمت برای انجام کاری تخصصی شده باشه اندامک میگیم و تمام اون جزء هایی که زیر شکل سلول در فصل یک دهم گفته شده بود درست هستن از لحاظ علمی و اندامک به شمار میاناینم میشه
-
خب الان هدف ما کتابه
و براساس کتاب این جمله درسته یانه؟
اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارند -
@farzam-yousefi
اخه ریبوزوم یا سانتریول اصلا غشا ندارن -
Gharibe Gomnam در هر کی یه گزاره گفته است:
خب الان هدف ما کتابه
و براساس کتاب این جمله درسته یانه؟
اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارندغلط
بر اساس کتاب ریبوزوم هم اندامکه -
Gharibe Gomnam
غلط
لزومی بر داشتن غشا نیست -
Gharibe Gomnam طبق کتاب جدید خیر. چون اندامک بدون غشا هم داریم
-
گزاره
موسین همانند غشای پایه ساختار یاخته ای نداردپ.ن: راستش این وسط درس ب ذهنم اومد برام سوال شد میتونیم بگیم درسته یا اشتب میزنم؟
-
Michael Vey
به نظرم درسته،
چون هم موسین هم غشای پایه گلیکوپروتئینی هستن که یه ماده هست و فاقد ساختار سلولی.