برنامه ریزی راه ابریشم پرو
-
سلام دوستان من راه ابریشم پرو رو گرفتم چند تا سوال داشتم
یک این که تو برنامه راه ابریشم پرو روز شنبه اولین زنگ حسابان هست ولی از جلسه ۲ شروع میشه میخواسم بپرسم پس جلسه ۱ چی؟ نبینیم اصن ؟
دو اینکه بنده راه ابریشم عمومی رو ثبت نام نکردم ولی در برنامه هستش زنگایی ک عمومی دارمو چی کار کنم
سوم اینکه بچه های الایی گروهی در تلگرام ندارن؟اینجا یکم سخته کار کردن باهاش -
یک این که تو برنامه راه ابریشم پرو روز شنبه اولین زنگ حسابان هست ولی از جلسه ۲ شروع میشه میخواسم بپرسم پس جلسه ۱ چی؟ نبینیم اصن ؟
دو اینکه بنده راه ابریشم عمومی رو ثبت نام نکردم ولی در برنامه هستش زنگایی ک عمومی دارمو چی کار کنم
سوم اینکه بچه های الایی گروهی در تلگرام ندارن؟اینجا یکم سخته کار کردن باهاشAmirhossein Behzadi
سلام
چیزی که من از برنامه برداشت کردم اینه که برنامه هیچ ربطی به این تقسیم بندی ها نداره و کلا مبحثی میره جلو
درمورد درس های عمومی میتونین بجاش تخصصی بخونین
از گروه تلگرام هم اطلاعی ندارم -
آره خیلی سخته اینجا حرف زدن اگه گروهس در پیام رسان های دیگه مثل واتس اپ یا تلگرام دارین بگین عضو شیم ما هم من راه ابریشم پرو زیست رو دارم
-
برای فیلم ها مثل برنامه پیش برو برای عمومی هم سوال خودمم هستش نمیدونم باید چی کار کنم🥲
-
الان کسایی که عمومی تهیه نتونستن بکنن داخل برنامه بخش عمومی ها واقعا چکار باید کرد؟
-
سوم اینکه بچه های الایی گروهی در تلگرام ندارن؟اینجا یکم سخته کار کردن باهاشAmirhossein Behzadi به نظرم شما که عمومی نداری برنامه رو واسه خودت شخصی سازی کن اول اختصاصیارو تموم کن،چون چیزی حدود چهل تا از باکس های مطالعه اختصاص پیدا کرده به درس های عمومی که میتونی وقتی تمام اختصاصیارو با راه ابریشم پیش بردی بعدش با منبع خودت عمومی هارو بخونی،هرچند که من راه ابریشم عمومی رو هم از چند نفر پرسیدم خیلی راضی بودن،اگر توان مالیش رو دارید بگیرید چون الان کتاب ها هم خیلی گرون شدن اونقدر تفاوت قیمتی ای با راه ابریشم نداره
-
Amirhossein Behzadi به نظرم شما که عمومی نداری برنامه رو واسه خودت شخصی سازی کن اول اختصاصیارو تموم کن،چون چیزی حدود چهل تا از باکس های مطالعه اختصاص پیدا کرده به درس های عمومی که میتونی وقتی تمام اختصاصیارو با راه ابریشم پیش بردی بعدش با منبع خودت عمومی هارو بخونی،هرچند که من راه ابریشم عمومی رو هم از چند نفر پرسیدم خیلی راضی بودن،اگر توان مالیش رو دارید بگیرید چون الان کتاب ها هم خیلی گرون شدن اونقدر تفاوت قیمتی ای با راه ابریشم نداره
@mahdi-najafi-2 سلام..اگه راه ابریشم بخریم ولی راه ابریشم پرو نگیریم مشکلی پیش میاد؟
-
@mahdi-najafi-2 سلام..اگه راه ابریشم بخریم ولی راه ابریشم پرو نگیریم مشکلی پیش میاد؟
سید محمد جواد کارآموز نه مشکلی پیش نمیاد ولی راه ابریشم پرو جامع و کامل تره
داخل این لینک بری راه ابریشم و راه ابریشم پرو رو با هم مقایسه کرد :
https://alaatv.com/landing/25 -
-
آره خیلی سخته اینجا حرف زدن اگه گروهس در پیام رسان های دیگه مثل واتس اپ یا تلگرام دارین بگین عضو شیم ما هم من راه ابریشم پرو زیست رو دارم
Motahare Vatandoust خب بیاید ی گروه بزنیم بعد تا میتونیم بچه ها رو اد کنیم موافقید؟
-
Motahare Vatandoust خب بیاید ی گروه بزنیم بعد تا میتونیم بچه ها رو اد کنیم موافقید؟
Amirhossein Behzadi اره واقعا چت کردن اینجا خیلی سخته حداقل داخل پیام رسان ایرانی که آلا فعالیت داره مثل سروش و روبینا اونجا برای دانش آموزان گروه بزنه
-
Amirhossein Behzadi من زدم
-
من نمیدونم واسه من فقط اینطوریه یا نه ولی واسه هر کلیک یکبار باید از آلاخونه خارج بشم دوباره وارد بشم تا عمل کنه. واقعا کلافه کننده است
-
@farzam-yousefi سلام
آقای موقاری عزیز.