-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی کلید این تست هارو نداره؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خواهشا در مورد کتا جمع بندی فیزیک کمکم کنید.بیشتر برام تست هاش مهم است.اکثرا مهرو ماه زرد یا زیپ فایق دارن اگه کسی داره و راضی هست خواهشا بگه.در ضمن شنبه خط ویژه هم میاد موندم کدوم رو بگیرم.فقط فوری
مرسی -
سلام
خواهشا در مورد کتا جمع بندی فیزیک کمکم کنید.بیشتر برام تست هاش مهم است.اکثرا مهرو ماه زرد یا زیپ فایق دارن اگه کسی داره و راضی هست خواهشا بگه.در ضمن شنبه خط ویژه هم میاد موندم کدوم رو بگیرم.فقط فوری
مرسینوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarsalanalinejad76yahoo.com
من مهرو ماه رو دارم کتاب خوبیه
تو سایت قلمچی یه جزوه گذاشتن حرف نداره واسه جمع بندی اونم دارم میخونم البته اون زیادی جمو جوره رایگان هم هست -
arsalanalinejad76yahoo.com
تو سایت قلمچی یه جزوه گذاشتن حرف نداره واسه جمع بندی اونم دارم میخونم البته اون زیادی جمو جوره رایگان هم هستنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط arsalanalinejad76yahoo.com انجام شدهsina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
تو سایت قلمچی یه جزوه گذاشتن حرف نداره واسه جمع بندی اونم دارم میخونم البته اون زیادی جمو جوره رایگان هم هستدمت گرم
هر فصلش حدودا چند تا سوال داره.مثلا فصل گرما؟ -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ادامه القای مغناطیسو نمیذارین؟؟ چون استاد گفتن جریان متناوب رو میخوان درس بدن بعد تست حل کنند
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
تو سایت قلمچی یه جزوه گذاشتن حرف نداره واسه جمع بندی اونم دارم میخونم البته اون زیادی جمو جوره رایگان هم هستدمت گرم
هر فصلش حدودا چند تا سوال داره.مثلا فصل گرما؟نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۳۹۵، ۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarsalanalinejad76yahoo.com کتاب مهروماه حدود10تا15تا سوال آخر هر فصل و 7.8تا هم ضمن درس دادن داره جزوه ولی سوالاش کم تره و بیشتر تیپ هستش یه جزوه هم داره 10تا آزمون جامع داره
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina ansary سلام دوست عزیز این جزوه فیزیک توسایت کانون که گفتی هم پیش هم پایه ؟ مال کدوم استاده؟ اخه من یه جزوه دیدم فقط پیش 2هس ممنون
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
از آلاء و کسانی که در این امر تلاش میکنن و زحمت میکشن بسیار سپاسگزارم
یه سوال داشتم و اون اینکه بخش گرما و دما ناقص آپلود شدن و ادامه داره چون استاد خودشون گفتن که انبساط ها رو هم میگن ولی انگار اون بخش آپلود نشده
ممنون میشم اگه رسیدگی کنین -
sina ansary سلام دوست عزیز این جزوه فیزیک توسایت کانون که گفتی هم پیش هم پایه ؟ مال کدوم استاده؟ اخه من یه جزوه دیدم فقط پیش 2هس ممنون
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۵، ۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkonkuri پایه هم داره ولی از استاد دیگس استادش ارغوانی فرد هستش
-
سلام
از آلاء و کسانی که در این امر تلاش میکنن و زحمت میکشن بسیار سپاسگزارم
یه سوال داشتم و اون اینکه بخش گرما و دما ناقص آپلود شدن و ادامه داره چون استاد خودشون گفتن که انبساط ها رو هم میگن ولی انگار اون بخش آپلود نشده
ممنون میشم اگه رسیدگی کنیننوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۵، ۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهS.nima مثله اینکه زمان نداشتن تدریسش کنن
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشین .. من نمیتونم کلیپ ها رو دانلود کنم لینک های دانلود رو ک میزنم وارد ی صفحه میشه ک ب صورت آنلاین باید فیلم ها رو بینم ... یکی دو ساعتی هست اینطوری شده قبل از این کلیپ ها رو دانلود میکردم .. میخواستم ببینم مشکل از سایته یا ن ؟
-
سلام دوست عزیز من امتحان کردم مشکلی نداشت دانلود میشد 2باره امتحان کن
-
شما کدوم جلسه رو دانلود میکنی؟
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۵، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parham
آدرس صفحه ای که فیلم رو بصورت انلاین نشون میده رو توی دانلود منیجر کپیش کن..بزن دانلود شه .... -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۵، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تا جلسه 27 رو دانلود کردم مشکلی نداشت از جلسه ی 28 اینطوری شد ... اره الان یکی یکی لینک ها رو میدم ب دانلود منیجر .. ممنون از همگی
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۵، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان...
کسی پاسخ تشریحیه تست های همایش رو داره ..؟؟ یا مثلا نوشته عایا ؟ -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساام بعضی مباحث ناقصن کامل میشن؟
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای کازرانیان جمع بندی رو خیلی باانرژی و خوب تدریس کردن.
-
سلام دوستان یه سوال این مباحث پایه مثل فیزیک و شیمی ... مخصوص کنکور 96 هم جداگانه تدریس و ارایه میشه یا نه برای امسال هم فقط همیناست ؟
-
سلام دوستان یه سوال این مباحث پایه مثل فیزیک و شیمی ... مخصوص کنکور 96 هم جداگانه تدریس و ارایه میشه یا نه برای امسال هم فقط همیناست ؟
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHassanone برای همایش فیزیک امسال استاد نادریان رو داریم..البته فک کنم پیش باشه !