آزمون های آزمایشی
-
@محمد-خراسانی
خواهش می کنم🙏🏻
-
سلام
من توی آزمون های آزمایشی قلمچی ثبت نام کردم و از ۱۷ تیر آزمون ها شروع شده
هرجوری برنامه ریزی میکنم نمیتونم خودمو به برنامه راهبردی کانون برسونم(میتونم درسنامه رو صرفاً برسونم ها ولی نمیرسم تست هاشم حل کنم و مرور کامل بزنم)
میدونم که این مشکل خیلی ها هم هست
چیکار کنیم؟@محمد-خراسانی تست زمان دار کار کنید. مثلا میتونید با دو دقیقه شروع کنید هفته ای پنج ثانیه کم کنید تا به تایم استاندارد برسید. این خیلی باعث میشه هم سرعت تست زنی تون زیاد بشه، هم پیشروی تون سریع تر میشه، هم مدیریت زمان تون قوی میشه. شاید راه اصلی رسیدن به بودجه بندی این نباشه و قطعا تاثیر خوبی داره.
چون من خودم قبلا اصا نمیتونیستم زیاد تست بزنم ولی با این روش خیلی پیشرفت کردم -
فقط میتونم بگم که ازمون ازمایشی توی تابستون یک اشنباه بزرگه از مهر باید میرفتین چون برنامه تابستون ازمون ها پیشروی سریع و فوق سنگینه و نمیشه رسید و اینکه برای بچه های شروع صفر و ضعیف اصلاااااا مناسب نیست فقط به درد کسایی میخوره که از دهم قوی خوندن
-
سلام
هرجوری برنامه ریزی میکنم نمیتونم خودمو به برنامه راهبردی کانون برسونم(میتونم درسنامه رو صرفاً برسونم ها ولی نمیرسم تست هاشم حل کنم و مرور کامل بزنم)
چیکار کنیم؟@محمد-خراسانی در آزمون های آزمایشی گفته است:
سلام
چیکار کنیم؟سلام
این طبیعیه
خودمم این مشکل رو داشتم
خب خودم بودجه هر درسی هر چقدر که می تونستم عالی می خوندم بیشتر اوقات نصف یا 75 صدم اون مبحث
و بعد دوباره این مباحث میان
قبلی ها رو که خوندم مرور میکردم جدیدی ها رو می خوندم
البته فیلمای درسیم رو دور تند می دیدم
ساعت مطالعم رو بالا بردم حتی می شد 80 ساعت در هفته
برای بیشتر مباحث تند خوانی داشتم
سعی کردم حتی تست های آموزشی رو تو زمان کمتری بزنم -
@محمد-خراسانی ساعت مطالعه چنده مگه
Reza Dolatsha در آزمون های آزمایشی گفته است:
@محمد-خراسانی ساعت مطالعه چنده مگه
در حالت عادی که کار واجبی نداشته باشم(امان از شستن ظرفا جارو کشیدن و خرید یه عالمه میوه!) بین ۶ تا ۸ ساعت، البته هم درسنامه هم تست و گاها مرور. دیگه بیشتر از این نمیره
-
@محمد-خراسانی تست زمان دار کار کنید. مثلا میتونید با دو دقیقه شروع کنید هفته ای پنج ثانیه کم کنید تا به تایم استاندارد برسید. این خیلی باعث میشه هم سرعت تست زنی تون زیاد بشه، هم پیشروی تون سریع تر میشه، هم مدیریت زمان تون قوی میشه. شاید راه اصلی رسیدن به بودجه بندی این نباشه و قطعا تاثیر خوبی داره.
چون من خودم قبلا اصا نمیتونیستم زیاد تست بزنم ولی با این روش خیلی پیشرفت کردمپارسا ایرانی در آزمون های آزمایشی گفته است:
@محمد-خراسانی تست زمان دار کار کنید. مثلا میتونید با دو دقیقه شروع کنید هفته ای پنج ثانیه کم کنید تا به تایم استاندارد برسید. این خیلی باعث میشه هم سرعت تست زنی تون زیاد بشه، هم پیشروی تون سریع تر میشه، هم مدیریت زمان تون قوی میشه. شاید راه اصلی رسیدن به بودجه بندی این نباشه و قطعا تاثیر خوبی داره.
چون من خودم قبلا اصا نمیتونیستم زیاد تست بزنم ولی با این روش خیلی پیشرفت کردمممنون
فقط چه تستا هایی رو برای تست زمان دار پیشنهاد میکنید؟ مثلا تست های آزمون آزمایشی (که من این تست هارو زیر ۷ دقیقه نمیتونم بزنم) یا تست های کتاب تست بعد از اینکه یه دور قبلا حلشون کردید، یا تست هایی که کاملا گدیدا و نمونه اش هم حل نکردید؟ -
پارسا ایرانی در آزمون های آزمایشی گفته است:
چون من خودم قبلا اصا نمیتونیستم زیاد تست بزنم ولی با این روش خیلی پیشرفت کردمممنون
فقط چه تستا هایی رو برای تست زمان دار پیشنهاد میکنید؟ مثلا تست های آزمون آزمایشی (که من این تست هارو زیر ۷ دقیقه نمیتونم بزنم) یا تست های کتاب تست بعد از اینکه یه دور قبلا حلشون کردید، یا تست هایی که کاملا گدیدا و نمونه اش هم حل نکردید؟@محمد-خراسانی میتونید یه روز درسنامه بخونید. و کاملا مطلب رو بفهمید بعدش بشینید حدود ده تا تست بدون زمان رندوم حل کنید. یه روز بعد ، ما بقی تست ها رو زماندار بزنید (حداقل سی چل تا تست)
البته من خودم این کارو برای مباحثی که خیلی سخت بودن برام و یا خیییلی وقت گیر بود تستاش انجام نمیدم
ولی میشه گفت برای ۹۵ درصد تستا همین روند رو طی میکنم و واقعا نتیجه گرفتم
شاید شماهم نتیجه بگیرید
یعنی تقریبا بدون زمان تست نمیزنم اصا -
پارسا ایرانی در آزمون های آزمایشی گفته است:
فقط چه تستا هایی رو برای تست زمان دار پیشنهاد میکنید؟ مثلا تست های آزمون آزمایشی (که من این تست هارو زیر ۷ دقیقه نمیتونم بزنم) یا تست های کتاب تست بعد از اینکه یه دور قبلا حلشون کردید، یا تست هایی که کاملا گدیدا و نمونه اش هم حل نکردید؟در واقع تست های جدید کتابا رو زمان دار میزنم
-
سلام
چیکار کنیم؟@محمد-خراسانی
سلام
اصلاً مهم نیست به بودجه در تابستون برسید یا نه
مبحث هایی که مشکل دارید رو مشکلش رو حل کنید تا بعدا اذیت نشید -
@محمد-خراسانی میتونید یه روز درسنامه بخونید. و کاملا مطلب رو بفهمید بعدش بشینید حدود ده تا تست بدون زمان رندوم حل کنید. یه روز بعد ، ما بقی تست ها رو زماندار بزنید (حداقل سی چل تا تست)
البته من خودم این کارو برای مباحثی که خیلی سخت بودن برام و یا خیییلی وقت گیر بود تستاش انجام نمیدم
شاید شماهم نتیجه بگیرید
یعنی تقریبا بدون زمان تست نمیزنم اصاپارسا ایرانی در آزمون های آزمایشی گفته است:
@محمد-خراسانی میتونید یه روز درسنامه بخونید. و کاملا مطلب رو بفهمید بعدش بشینید حدود ده تا تست بدون زمان رندوم حل کنید. یه روز بعد ، ما بقی تست ها رو زماندار بزنید (حداقل سی چل تا تست)
شاید شماهم نتیجه بگیرید
یعنی تقریبا بدون زمان تست نمیزنم اصاخیلی ممنون
خیلی مفید بود -
@محمد-خراسانی
سلام
مبحث هایی که مشکل دارید رو مشکلش رو حل کنید تا بعدا اذیت نشید@Mr-A-H در آزمون های آزمایشی گفته است:
@محمد-خراسانی
سلام
مبحث هایی که مشکل دارید رو مشکلش رو حل کنید تا بعدا اذیت نشیدسپاس از شما