اولین تجربتون از راه ابریشم
-
زینب امیدی منظورتون چیه
Reza Dolatsha منظورم این بود نتونستم فیلم ها و برنامه روز شنبه رو پیش ببرم
-
دوستان کسی جزوه زیست اقای مقاری و شیمی پویان نظر رو داره؟
-
من رفتم سراغ پیله ریاضی ولی خب دیدم برای رشته ریاضی و من تجربی و واقعا گیج شدم ینی الآن درسته پیله رشته ریاضی رو ببینم؟
hosein nagahi دوست عزیز اون پیله ها هردو برای هر دورشته ریاضی و تجربی مفیده چون مطالب پایه تو هردو رشته کاملا مشترکه ولی خوب پیله رشته ریاضی بیشتر به درد میخوره و کامل تره
-
hosein nagahi دوست عزیز اون پیله ها هردو برای هر دورشته ریاضی و تجربی مفیده چون مطالب پایه تو هردو رشته کاملا مشترکه ولی خوب پیله رشته ریاضی بیشتر به درد میخوره و کامل تره
@محمد-امین-صفوی مطالبش بدرد تجربی نمیخوره اکثرا
-
-
میخوام راه ابریشم فیزیک تجربی رو بخرم کدوم دبیر مناسب تره از نظر مفهومی درس دادن
کدوم سریع از مطالب رد نمیشهhosein nagahi سلام اقای کازرانیان به نظرم بهتره خود مشاور هم گفت تعداد مثال هاش بیشتره
-
سلام خسته نباشید
شما تایمی که اضافه میارید چکار میکنید؟ -
سلام خسته نباشید
شما تایمی که اضافه میارید چکار میکنید؟@امیر-حسین-سوری-لکی-0 برنامه فرداتو شروع کن اگ حال داری
-
سلام خسته نباشید
شما تایمی که اضافه میارید چکار میکنید؟@امیر-حسین-سوری-لکی-0 به نظر من مرور کن،یه برنامه مرور واسه خودت بچین مثلا درسایی که چهار پنج روز پیش خوندی رو یه مرور سریع بزن،بعضی وقتا میبینی پس فردای روزی که درس خوندی همشو یادت رفته،تو کنکورم بحث اصلی حافظست،به هر حال کل مباحث رو میخونیم ولی اینکه همشو یادمون بمونه مشکل اصلیه
-
من یه خورده دیر از خواب پا شدم ولی همه چی خیلی خوب بود
Hossein Toodehrusta استاد طلوعی
-
سلام دوستان شما که راه ابریشم پرو تجربی رو دارین توی تست زدن و ازمون های ازمایشی خیلی کمکتون کرده ؟؟
-
دوستان کسی جزوه زیست اقای مقاری و شیمی پویان نظر رو داره؟
این پست پاک شده!