کمکک راه ابریشم و چیکارکنم؟
-
سلام
من راه ابریشم زیستو دیروز خریدم ولی خیلی گیجم نمیدونم چیکار کنم الان
رفتم برنامه مطالعاتی ای که از تیر شروع شده بود رو دیدم
اون فقط فرسنگ هارو گذاشته بود.
یکی لطف کنه بهم توضیح بده که چرا فقط فرسنگا؟ چاپار و نم چی و فلان و اینا الان کجای برنامن
دقیقا چه اتفاقی افتاده، چه اتفاقی داره می افته و چه اتفاقی خواهد افتاد؛-؛ -
سلام
یکی لطف کنه بهم توضیح بده که چرا فقط فرسنگا؟ چاپار و نم چی و فلان و اینا الان کجای برنامن
دقیقا چه اتفاقی افتاده، چه اتفاقی داره می افته و چه اتفاقی خواهد افتاد؛-؛Ab Ab برنامه قبلا وجود داشت اما چون قدیمی بود حذفش کردند و گفتن دوباره دارن میسازن و احتمالا ۸مرداد ارائه میشه
حالا اول اگر پایه ضعیفی داری پیله رو ببین بعد برو سراغ فرسنگ ها تا برنامه از راه برسه -
این برنامه تیرفقط برای دروس دهم ویازدهمه و برای همین ویدیو ها به ترتیب خیلی نیست چاپار ها برای مرور هستن که هنوز وقت استفاده ازشون نرسیده ولی یه برنامه از مرداد هم قرارمیدن که فقط یه پایه هست
-
این برنامه تیرفقط برای دروس دهم ویازدهمه و برای همین ویدیو ها به ترتیب خیلی نیست چاپار ها برای مرور هستن که هنوز وقت استفاده ازشون نرسیده ولی یه برنامه از مرداد هم قرارمیدن که فقط یه پایه هست
-
سلام
دقیقا چه اتفاقی افتاده، چه اتفاقی داره می افته و چه اتفاقی خواهد افتاد؛-؛ -
Reza A 0 یعنی فعلا تو تابستون اینایی که تو برنامه میگنو ببینم و از مهر بقیه چیزا به کارم میاد؟ خودشون میگن کی زمان استفادشونه؟
-
Ab Ab اره فقط الان از برنامه تیر عقب موندی اگه می بینی نمی تونی خودت رو برسونی یه برنامه ا ز 8 مرداد هست