سر خط خبرها: چاپار یا فرسنگ؟!
-
Michael Vey امسال دوازدهمی هستی؟
Parsa Amini رع میرم دوازدهم
-
سلاااااام ب شماا.. چخبر چ میکنین؟
میگم.. من میخوام هرچی زودتر ب تست برسم.. بنظرتون برای دهم و یازدهم چاپار ببینم بعد برم سراغ تست؟ یا همون فرسنگا رو ببینم؟ اخه از طرفی کسایی مثل اقای طلوعی تو فرسنگاشون نکات خفنی میگن ک میترسم تو چاپار نگفته باشن.. هوففف میترسم اگ چاپارا رو ببینم کلی نکته از درسارو از دست بدم..
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 فارغ-التحصیلان-آلاء
Michael Vey سلام این کار نکن
بذار مطلب واست کامل جا بیفته فوقش همه تست ها رو نرسیدی بزنی تو سال تحصیلی میزنیشون
ولی حتما تست تو برنامت باشه -
میگم.. من میخوام هرچی زودتر ب تست برسم.. بنظرتون برای دهم و یازدهم چاپار ببینم بعد برم سراغ تست؟ یا همون فرسنگا رو ببینم؟ اخه از طرفی کسایی مثل اقای طلوعی تو فرسنگاشون نکات خفنی میگن ک میترسم تو چاپار نگفته باشن.. هوففف میترسم اگ چاپارا رو ببینم کلی نکته از درسارو از دست بدم..
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 فارغ-التحصیلان-آلاء
Michael Vey بنظرم فرسنگها رو از دست نده چون هرچقدر هم پایه قوی باشه میتونی با نکات ریزی که استاد میگه خودتو بهتر تقویت کنی و حتی مباحثی رو با یه سری کلمات کلیدی توی خاطرت حک کنی
حالا بازم اگر فکر میکنی نمیرسی باید رفت و راه دیگری را جست🥲
من که خیلی شل دارم کار میکنم با این شرایط فکر نمیکنم از پس اینهمه فیلم بربیام -
Michael Vey سلام این کار نکن
بذار مطلب واست کامل جا بیفته فوقش همه تست ها رو نرسیدی بزنی تو سال تحصیلی میزنیشون
ولی حتما تست تو برنامت باشه@Elham650 اوو.. چشمم
-
Michael Vey بنظرم فرسنگها رو از دست نده چون هرچقدر هم پایه قوی باشه میتونی با نکات ریزی که استاد میگه خودتو بهتر تقویت کنی و حتی مباحثی رو با یه سری کلمات کلیدی توی خاطرت حک کنی
حالا بازم اگر فکر میکنی نمیرسی باید رفت و راه دیگری را جست🥲
من که خیلی شل دارم کار میکنم با این شرایط فکر نمیکنم از پس اینهمه فیلم بربیامزینب امیدی اره دقیقاا فیلما زیادن میترسم نرسم واقعا نمیخوام سال بعد بمونم:|
-
زینب امیدی اره دقیقاا فیلما زیادن میترسم نرسم واقعا نمیخوام سال بعد بمونم:|
Michael Vey دوازدهمی یا پشت کنکوری؟
-
Michael Vey مگه با برنامه پیش نمیری ترس چی؟
-
-
Michael Vey دوازدهمی یا پشت کنکوری؟
زینب امیدی دوازدهم
-
-
Michael Vey مگه با برنامه پیش نمیری ترس چی؟
Shayan Eskandari اره میرم ولی دلم میخواد تست بزنم ولی تنبلی میکنم.. بعد اینکه ب اصرار خانواده باید دوازدهمم پیش ببرم همه چی قر و قاطی شده...
-
Michael Vey سلام درسنامه های آقای طلوعی که کوتاهه
خیلییم مفیده.اصلا همونجا تستای مهم رو آورده
داخل تستا چند تا تیپ جدید هست ولی همون تیپای درسنامه هم خیلی تکرار میشهParsa Nm اووو.. ک اینطور
-
Michael Vey بهتر از شیمیه
Parsa Nm ن منظورم فق اقای طلوعی نبود همه درسا منظورمه.. با همدیگه حجمش زیاده ی نمه
-
سلام
من که فقط درسنامه رو خودم می خونم تست ها رو می زنم اونایی که غلط زدم رو می بینمیعنی اشتباست؟ اشکال داره فقط مباحثی که نیاز به اموزش دارم تدریس رو بیینم؟
-
اگه فیلما رو با سرعت بالا ببینی و فقط فیلم تستهایی که مشکل داری ببینی خیلی سزعتت میره بالاتر
البته اگه با این موضوع مشکلی نداشته باشی و سرعت بالا باعث نشه مطالب و خوب یاد نگیری!@Elham650 اتفاقا با 4 برابر میبینم!
پ.ن: همذاه با نکته برداریا.. عین بز نگا نمیکنم فق میفهمم چی میگن
-
سلام
من که فقط درسنامه رو خودم می خونم تست ها رو می زنم اونایی که غلط زدم رو می بینمیعنی اشتباست؟ اشکال داره فقط مباحثی که نیاز به اموزش دارم تدریس رو بیینم؟
@jahad-128
برای فیزیک البته فقط فیزکم دارم
-
سلام
@jahad-128 خودمم دلم میخواست اینکارو کنم تا اینکه دیدم تو فیلما نکات اضافه خیلی خوبیم میگن مخخخصوصا فیزیک اقای طلوعی
-
@jahad-128 اوه اوه.. اگ اقای طلوعیو داری حتتما فیلمارو ببیننن
-
@jahad-128 خودمم دلم میخواست اینکارو کنم تا اینکه دیدم تو فیلما نکات اضافه خیلی خوبیم میگن مخخخصوصا فیزیک اقای طلوعی
واقعا؟ وای باورت میشه تا الان ندیدم.
ای وای