سر خط خبرها: چاپار یا فرسنگ؟!
-
سلام
من که فقط درسنامه رو خودم می خونم تست ها رو می زنم اونایی که غلط زدم رو می بینمیعنی اشتباست؟ اشکال داره فقط مباحثی که نیاز به اموزش دارم تدریس رو بیینم؟
-
اگه فیلما رو با سرعت بالا ببینی و فقط فیلم تستهایی که مشکل داری ببینی خیلی سزعتت میره بالاتر
البته اگه با این موضوع مشکلی نداشته باشی و سرعت بالا باعث نشه مطالب و خوب یاد نگیری!@Elham650 اتفاقا با 4 برابر میبینم!
پ.ن: همذاه با نکته برداریا.. عین بز نگا نمیکنم فق میفهمم چی میگن
-
سلام
من که فقط درسنامه رو خودم می خونم تست ها رو می زنم اونایی که غلط زدم رو می بینمیعنی اشتباست؟ اشکال داره فقط مباحثی که نیاز به اموزش دارم تدریس رو بیینم؟
@jahad-128
برای فیزیک البته فقط فیزکم دارم
-
سلام
@jahad-128 خودمم دلم میخواست اینکارو کنم تا اینکه دیدم تو فیلما نکات اضافه خیلی خوبیم میگن مخخخصوصا فیزیک اقای طلوعی
-
@jahad-128 اوه اوه.. اگ اقای طلوعیو داری حتتما فیلمارو ببیننن
-
@jahad-128 خودمم دلم میخواست اینکارو کنم تا اینکه دیدم تو فیلما نکات اضافه خیلی خوبیم میگن مخخخصوصا فیزیک اقای طلوعی
واقعا؟ وای باورت میشه تا الان ندیدم.
ای وای -
Parsa Nm ن منظورم فق اقای طلوعی نبود همه درسا منظورمه.. با همدیگه حجمش زیاده ی نمه
Michael Vey عزیزم یکم حجمش از نمه رد کرده
-
باید یک برنامه برای دینشون بچینم.
-
واقعا؟ وای باورت میشه تا الان ندیدم.
ای وای@jahad-128 شت:>>> کلی نکته تستی از دست دادی..
-
@Elham650 اتفاقا با 4 برابر میبینم!
پ.ن: همذاه با نکته برداریا.. عین بز نگا نمیکنم فق میفهمم چی میگن
Michael Vey آهان
خوبه پس -
Michael Vey عزیزم یکم حجمش از نمه رد کرده
زینب امیدی اره دقیقا فق نمیخواستم کسی موضع بگیره گفتم ی نمه
-
@jahad-128 شت:>>> کلی نکته تستی از دست دادی..
ای داد نمی دونستم. فکر می کردم همین درسنامه ها رو میگند
-
ای داد نمی دونستم. فکر می کردم همین درسنامه ها رو میگند
@jahad-128 ن باو حتما ببین بیب
-
سلام
-
ولی واقعان خیلی خوشم میاد از درسنانه جزوه خلاصه مفدی جمع جور
یک راست میره سر اصل مطلب بعدشم تست. -
سلام
@jahad-128 من برای شیمی همین کارو سعی میکنم بکنم
ولی فیزیک رو حتتتتما ببین.(اگه آقای طلوعی داری.استاد کارزانیان رو نمیدونم)
من سه فصل رو دیدم ولی عالی بودن ایشون (روش هایی میگن که سرعت رو میبره بالا)
ریاضی هم اگه وقت کنی ببینی بد نیس مخصوصا هندسه (استاد داخل تدریسا سعی میکنه تیپ ها رو معرفی کنه) -
زینب امیدی اره دقیقا فق نمیخواستم کسی موضع بگیره گفتم ی نمه
Michael Vey من که تموم کردن فیلما واسم حیاتیتر از کنکور شده از بس نگرانم که میرسم ببینم یا نه
-
اها خیلی ممنون. بچه ها
-
Shayan Eskandari اره میرم ولی دلم میخواد تست بزنم ولی تنبلی میکنم.. بعد اینکه ب اصرار خانواده باید دوازدهمم پیش ببرم همه چی قر و قاطی شده...
Michael Vey چه جالب منم دوازدهم رو میخونم تا پایان تابستان باید تموم کنم باید
-
Michael Vey من که تموم کردن فیلما واسم حیاتیتر از کنکور شده از بس نگرانم که میرسم ببینم یا نه
زینب امیدی دقیییییقاااا