سوال مشاوره ای
-
@Elham650
آخه حقیقتا توی ستارگان عدالت آموزشی آلاء که نگاه میکردم همشون از راه ابریشم استفاده میکردن... -
@محمد-خراسانی ولی من دیدم کسایی که اینطوری موفق شدن و آخرش نهایتا یه همایش جمع بندی شرکت کردن
@Elham650 در سوال مشاوره ای گفته است:
@محمد-خراسانی ولی من دیدم کسایی که اینطوری موفق شدن و آخرش نهایتا یه همایش جمع بندی شرکت کردن
یعنی رتبه سه رقمی؟ اگر بودن که آی لاو یو دارن
-
یعنی رتبه سه رقمی؟ اگر بودن که آی لاو یو دارن
-
@محمد-خراسانی من دو رقمی هم دیدم ولی به هوش و تلاش و پیوستگی هم بستگی داره
🙏👍🌷
فقط اینکه به نظرتون کدوم دوره های جمعبندی بهاره؟ آخه آلاء بالغ بر پونصد تا جمع بندی قرار داده😅 -
@محمد-خراسانی من دو رقمی هم دیدم ولی به هوش و تلاش و پیوستگی هم بستگی داره
🙏👍🌷
فقط اینکه به نظرتون کدوم دوره های جمعبندی بهاره؟ آخه آلاء بالغ بر پونصد تا جمع بندی قرار داده😅 -
@محمد-خراسانی
گدار نیمسال اول دوازدهم
تفتان جمع بندی پایه
آرش و تایتان جمع بندی کل دروس
تتا جمع بندی مبحثی مثلا دستور زبان فارسی یا مسائل شیمی@Elham650
سپاس فراوان
لطف کردید🙏🌷👍💞 -
سلام خسته نباشید
ببخشید من حقیقتا هیچ کلاس کنکوری ثبت نام نکردم و کلا درمورد کلاس کنکور مردد هستم
آیا واقعا لازمه؟ یعنی بدونه کلاس نمیتونم رتبه زیر ۴۰۰ اینا بیارم؟ آیا ویدیو های رایگان آلاء کافی نیست برای یه همچین نتیجه ای؟ البته کتاب تست و درسنامه دارم و آزمون هم ثبت نام کردم ولی هیچ کلاس اضافه ای ثبت نام نکردم(بخاطر هزینه هاش که یکم اذیت میکنه)
خواستم بدونم واقعاً انقدر هزینه کاملا واجبه برای همچین رتبه ای یا اینکه بدون کلاس هم میشه؟ توی آزمون هم ترازم حدود ۶۵۰۰ هست...
ممنون میشم نظرتون رو بشنوم، چون میخوام اگر خیلی واجب باشه دیگه بریم برای ریاضیات راه ابریشم
🌷💞🍃💐🌻🌿
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
سلام خسته نباشید
ببخشید من حقیقتا هیچ کلاس کنکوری ثبت نام نکردم و کلا درمورد کلاس کنکور مردد هستم
آیا واقعا لازمه؟ یعنی بدونه کلاس نمیتونم رتبه زیر ۴۰۰ اینا بیارم؟ آیا ویدیو های رایگان آلاء کافی نیست برای یه همچین نتیجه ای؟ البته کتاب تست و درسنامه دارم و آزمون هم ثبت نام کردم ولی هیچ کلاس اضافه ای ثبت نام نکردم(بخاطر هزینه هاش که یکم اذیت میکنه)
خواستم بدونم واقعاً انقدر هزینه کاملا واجبه برای همچین رتبه ای یا اینکه بدون کلاس هم میشه؟ توی آزمون هم ترازم حدود ۶۵۰۰ هست...
ممنون میشم نظرتون رو بشنوم، چون میخوام اگر خیلی واجب باشه دیگه بریم برای ریاضیات راه ابریشم
🌷💞🍃💐🌻🌿
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد