آزمون آزمایشی
-
Shayan Eskandari
سلام
اگر دهم یازدهم واقعاً ضعیف هستید و خیلی کار دارید تا به مهارت برسید، باید بدونید که بودجه بندی آزمون تابستون خیلی سنگینه(البته برای قلمچی، ولی در کل بودجه آزمون های تابستون یکم سنگینه). ولی خیلی جاها شنیدم که اگه از تابستون برای آزمون اقدام کنید جلو میفتید، ولی مد نظر داشته باشید که احتمالش خیلی زیاد هست که به بودجه بندی نرسید(مخصوصاً که اللن هم از چندتا آزمون رد شدیم)
ولی درکل اگر پایه تون خوبه و فقط نیاز به حل تمرین دارید، آزمون میتونه خوب باشع براتون -
سلام دهم به یازدهم تجربی هستم
برای قوی شدن پایم تو تابستون چی کار کنم -
ببینین آزمون ها برای سنجش خودتونه و اینکه از مبحثی که هستید یک کنکور آزمایشی بدین که خیلی مفید هست ولی اگر میخواین خوب پایه رو جمع کنین از همین تابستون برین و اگرنه از مهر هم برین مشکلی نداره
-
سلام خسته نباشید
آزمون تابستون واقعا واجب هست ؟اگه از مهر ماه آزمون بدیم دیر شده؟
تجربی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم تجربیاShayan Eskandari خیر دیر نشده به شرطی که تابستون با برنامه درسی بخونی و از دستش ندی
-
سلام خسته نباشید
تجربی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم تجربیاShayan Eskandari سلام
به قول دوستان بستگی داره به خودتون
و البته شرایط پیشرفت تون در مباحث
من هم عجله کردم و از تابستون ثبت نام کردم ، غریب به دو میلیون پول دادم ، فکر می کنم حدودا بیست و پنج تا جلسه آزمون بود ، منتهی دو سه تای اول رو رفتم ، وقتی از بودجه بندی عقب افتادم دیگه نتونستم برم تا چند تا جامه ی آخر رو رفتم . یعنی کلا جمع کنی از بیست و پنج تا فکر می کنم پنج تا رفتم کلا !
این طوری بگم از نظر خود من اگر مطمئن نیستید می تونید مثله برنامه پیش برید (با در نظر گرفتن امتحان های مدارس و حالا دور از جون تون بیماری و مشکلاتی که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد ، که موجب میشه از برنامه عقب موند) یکدفعه در آزمون شرکت نکنید ، به این معنی که شما در هفته درستون رو بخونید ، حالا اگر قلم چی بودید دو هفته ای ، گزینه دو بودید سه هفته یکبار ، تقریبا دو سه روز مونده به آزمون هر مرحله رو جدا ثبت نام کنید . اینم تاکید کنم ، که اگر حضوری تشریف ببری به اون شعبه های قلم چی یا گزینه دو ، قبول می کنن تک مرحله ای ثبت نام کنن ، چند تا از دوستانم این کار رو کردن . منتهی از توی اپ و سایت ها ، مجبورید همه رو با هم ثبت نام کنید . -
سلام خسته نباشید
تجربی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم تجربیاShayan Eskandari سلام
من سال قبل به سفارش معلمم آزمون نرفتم ولی بعدا پشیمون شدم چون حداقل به بهانه آزمون مجبور به خوندن درس میشدیم و بیشتر واسه شبیه سازی کنکور تلاش میکردیم
زمانبندی رو بهتر و بیشتر تمرین میکردیم
عیبی هم نداره که الان یکم سنگین بخونید پایه رو
چون طول سال خیلی راحت تر میشید
پیشنهاد من اینه که برید
ولی باز با خودتونه -
سلام خسته نباشید
تجربی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم تجربیاShayan Eskandari
سلام
راستش من هرچی دیدم میگن اگه که پایه ضعیفی دارین و زیاد تست نزدین، بهتره ازمون ندین
خودتون برای خودتون ددلاین مشخص کنین و وقتی اون مباحث مشخص شده رو خوندین، ازمون مبحثی بدین
حالا یا آزمونها امسال یا سالهای گذشته
که صرفا یه گزارشی داشته باشین که روش مطالعه درسته یا نهاما اگه ۲ پایه رو خوب خوندین یا ساعت مطالعه بالا دارین و میدونین با نرسیدن به بودجه نا امید نمیشین فک کنم موردی نباشه ازمون روتین بدین
-
Shayan Eskandari
سلام
اگر دهم یازدهم واقعاً ضعیف هستید و خیلی کار دارید تا به مهارت برسید، باید بدونید که بودجه بندی آزمون تابستون خیلی سنگینه(البته برای قلمچی، ولی در کل بودجه آزمون های تابستون یکم سنگینه). ولی خیلی جاها شنیدم که اگه از تابستون برای آزمون اقدام کنید جلو میفتید، ولی مد نظر داشته باشید که احتمالش خیلی زیاد هست که به بودجه بندی نرسید(مخصوصاً که اللن هم از چندتا آزمون رد شدیم)
ولی درکل اگر پایه تون خوبه و فقط نیاز به حل تمرین دارید، آزمون میتونه خوب باشع براتون -
ببینین آزمون ها برای سنجش خودتونه و اینکه از مبحثی که هستید یک کنکور آزمایشی بدین که خیلی مفید هست ولی اگر میخواین خوب پایه رو جمع کنین از همین تابستون برین و اگرنه از مهر هم برین مشکلی نداره
Amir ali Nikfard ممنون
-
Shayan Eskandari خیر دیر نشده به شرطی که تابستون با برنامه درسی بخونی و از دستش ندی
-
Shayan Eskandari سلام
به قول دوستان بستگی داره به خودتون
و البته شرایط پیشرفت تون در مباحث
من هم عجله کردم و از تابستون ثبت نام کردم ، غریب به دو میلیون پول دادم ، فکر می کنم حدودا بیست و پنج تا جلسه آزمون بود ، منتهی دو سه تای اول رو رفتم ، وقتی از بودجه بندی عقب افتادم دیگه نتونستم برم تا چند تا جامه ی آخر رو رفتم . یعنی کلا جمع کنی از بیست و پنج تا فکر می کنم پنج تا رفتم کلا !
این طوری بگم از نظر خود من اگر مطمئن نیستید می تونید مثله برنامه پیش برید (با در نظر گرفتن امتحان های مدارس و حالا دور از جون تون بیماری و مشکلاتی که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد ، که موجب میشه از برنامه عقب موند) یکدفعه در آزمون شرکت نکنید ، به این معنی که شما در هفته درستون رو بخونید ، حالا اگر قلم چی بودید دو هفته ای ، گزینه دو بودید سه هفته یکبار ، تقریبا دو سه روز مونده به آزمون هر مرحله رو جدا ثبت نام کنید . اینم تاکید کنم ، که اگر حضوری تشریف ببری به اون شعبه های قلم چی یا گزینه دو ، قبول می کنن تک مرحله ای ثبت نام کنن ، چند تا از دوستانم این کار رو کردن . منتهی از توی اپ و سایت ها ، مجبورید همه رو با هم ثبت نام کنید .حسین احمدی سپاسگزارم
-
Shayan Eskandari سلام
من سال قبل به سفارش معلمم آزمون نرفتم ولی بعدا پشیمون شدم چون حداقل به بهانه آزمون مجبور به خوندن درس میشدیم و بیشتر واسه شبیه سازی کنکور تلاش میکردیم
زمانبندی رو بهتر و بیشتر تمرین میکردیم
عیبی هم نداره که الان یکم سنگین بخونید پایه رو
چون طول سال خیلی راحت تر میشید
پیشنهاد من اینه که برید
ولی باز با خودتونه -
Shayan Eskandari
سلام
راستش من هرچی دیدم میگن اگه که پایه ضعیفی دارین و زیاد تست نزدین، بهتره ازمون ندین
خودتون برای خودتون ددلاین مشخص کنین و وقتی اون مباحث مشخص شده رو خوندین، ازمون مبحثی بدین
حالا یا آزمونها امسال یا سالهای گذشته
که صرفا یه گزارشی داشته باشین که روش مطالعه درسته یا نهاما اگه ۲ پایه رو خوب خوندین یا ساعت مطالعه بالا دارین و میدونین با نرسیدن به بودجه نا امید نمیشین فک کنم موردی نباشه ازمون روتین بدین