مدار الکتریکی
-
سلام وقت بخیر،
ببخشید من برای اینکه مبحث مدار رو درسنامش رو سریع تر بخونم و خوبم بلد بشم و سریعا برم سراغ تست چیکار کنم از کدوم کتاب پیش برم ؟
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام از محصولات و کتاب میکرو و خیلی سبز میشه استتفاده کرد
-
همه کتابا خوبن و تست های چهار گزینه ای خیلی سبز یک چیز دیگه است
-
@Mr-A-H ممنون از لطفتون
میکرو یکم به دلم ننشست ..... ناقص بود ولی ممنکن از راهنمایی تون🌹🙏 -
Amir ali Nikfard 🙏🌹
راستیتش مشکلم تو مدار هاست و میخوام به خاطر قلمچی از یه درسنامه ای استفاده کنم اه زود کارم رو رهه بندازه -
Amir ali Nikfard اخه هر وقتی میرم سراغ تست مدار نمیدونم از کجا شروه کنم به همین خاطر یه درسنامه خوب میخواستم که ترسم رو بریزه
لطف کردین🌹🙏 -
Amir ali Nikfard 🙏🌹
راستیتش مشکلم تو مدار هاست و میخوام به خاطر قلمچی از یه درسنامه ای استفاده کنم اه زود کارم رو رهه بندازه@fazel-zakeri اگر اینجوریه میتونین از کلیپ های صفر تا صد استاد یاری هم استفاده کنید
عالی تدریس میکنن -
@fazel-zakeri اگر اینجوریه میتونین از کلیپ های صفر تا صد استاد یاری هم استفاده کنید
عالی تدریس میکننAmir ali Nikfard اهان 🙏 درسته کلیپ دیدن خیلی وقت گیره ولی گویا چاره نیست😊
-
Amir ali Nikfard اهان 🙏 درسته کلیپ دیدن خیلی وقت گیره ولی گویا چاره نیست😊
@fazel-zakeri وقت گیر هست ولی در عوضش هر تست مدار بزارن جلوت عالی حل میکنی
-
Amir ali Nikfard اهان 🙏 درسته کلیپ دیدن خیلی وقت گیره ولی گویا چاره نیست😊
@fazel-zakeri تو سال تحصیلی هم وقت من رو میگرفت ولی وقتی میتونستم تستای آزمون قلمچی رو بزنم لذت میبردم:smiling_face_with_smiling_eyes: :hibiscus: :cherry_blossom:
-
@fazel-zakeri وقت گیر هست ولی در عوضش هر تست مدار بزارن جلوت عالی حل میکنی
Amir ali Nikfard واقعا؟
ممنونم ازتون کمک بزرگی بهم کردین -
@fazel-zakeri تو سال تحصیلی هم وقت من رو میگرفت ولی وقتی میتونستم تستای آزمون قلمچی رو بزنم لذت میبردم:smiling_face_with_smiling_eyes: :hibiscus: :cherry_blossom:
-
Amir ali Nikfard تو ازمون ۳۱ تیر بودین شما، سوالای ریاضی سخت بود واقعا
-
Amir ali Nikfard واقعا؟
ممنونم ازتون کمک بزرگی بهم کردین@fazel-zakeri آره:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:
-
@fazel-zakeri آره سخت بود
-
@fazel-zakeri زیستشم که خیلی مسخره و دشوار بود
-
@fazel-zakeri آره:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:
Amir ali Nikfard
بله ریاضی باید برای هر سوالش ۵ دقیقه وقت میزاشتی که اخرش نمیومد جوابش
زیستش هم با اینکه دهمش رو وقتم نرسید و متاسفم بابت این موضوع ولی به قول شما یازدهمش سخت بود ولی من ۵۳ زدم نمیدومم خوشحال باشم یا ناراحت
اما انصافا فیزیکش رو من پسندیدم خوب بود