Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. زیست دهم
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی

زیست دهم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده زیست شناسی
9 دیدگاه‌ها 5 کاربران 113 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Ahmadreza AmanzadehA آفلاین
    Ahmadreza AmanzadehA آفلاین
    Ahmadreza Amanzadeh
    یازدهم دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
    یه سوالی داشتم
    تو فصل ۵ زیست سال دهم نوشته
    لگنچه ساختاری شبیه به قیف دارد و کپسول بومن گیفی شکل است حالا من تو بعضی تست ها دیدم این دو تا رو یکی می گیرن ولی تو بعضی دیگه متفاوت یعنی مثلا ساختاری شبیه به قیف هم لگنچه و هم کپسول بومن در نظر می گیرن ولی بعضی جاها هم که خیلی دقیقه فک کنم لگنچه.
    حالا کدوم استنباط درسته؟؟
    بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

Mr. A.HM Nila YSN 2 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Ahmadreza AmanzadehA Ahmadreza Amanzadeh

سلام
      یه سوالی داشتم
      لگنچه ساختاری شبیه به قیف دارد و کپسول بومن گیفی شکل است حالا من تو بعضی تست ها دیدم این دو تا رو یکی می گیرن ولی تو بعضی دیگه متفاوت یعنی مثلا ساختاری شبیه به قیف هم لگنچه و هم کپسول بومن در نظر می گیرن ولی بعضی جاها هم که خیلی دقیقه فک کنم لگنچه.
      بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

Mr. A.HM آفلاین
      Mr. A.HM آفلاین
      Mr. A.H
      دانش آموزان آلاء

Ahmadreza Amanzadeh
      سلام لگنچه شبیه قیف در کتاب گفته

Ahmadreza AmanzadehA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Mr. A.HM Mr. A.H

Ahmadreza Amanzadeh
        سلام لگنچه شبیه قیف در کتاب گفته

Ahmadreza Amanzadeh
        یازدهم دانش آموزان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ahmadreza Amanzadeh انجام شده

@Mr-A-H ۲۰۲۲۰۷۲۳_۱۷۳۰۲۳.jpg
        بله درسته اینو گفته شبیهه ولی برای کپسول بومن گفته قیفی شکله

Mr. A.HM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0

@Mr-A-H ۲۰۲۲۰۷۲۳_۱۷۳۰۲۳.jpg
          بله درسته اینو گفته شبیهه ولی برای کپسول بومن گفته قیفی شکله

Mr. A.HM آفلاین
          Mr. A.HM آفلاین
          Mr. A.H
          دانش آموزان آلاء

Ahmadreza Amanzadeh
          دقیقاً

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1

سلام
            یه سوالی داشتم
            بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

Nila YSN آفلاین
            Nila YSN آفلاین
            Nila YS

Ahmadreza Amanzadeh
            سلام تا جایی که من یادمه معمولا از صورت سوال میشه فهمید ولی اگه گفت در کلیه هم لگنچه هم کپسول بومنو در نظر میگیریم اگه گفت در نفرون فقط کپسول بومنو

Ahmadreza AmanzadehA 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Ahmadreza AmanzadehA Ahmadreza Amanzadeh marked this topic as a question on
            • Ahmadreza AmanzadehA Ahmadreza Amanzadeh has marked this topic as solved on
            • Nila YSN Nila YS

Ahmadreza Amanzadeh
              سلام تا جایی که من یادمه معمولا از صورت سوال میشه فهمید ولی اگه گفت در کلیه هم لگنچه هم کپسول بومنو در نظر میگیریم اگه گفت در نفرون فقط کپسول بومنو

Ahmadreza Amanzadeh
              یازدهم دانش آموزان آلاء

Nila YS
              @Mr-A-H
              ممنون🙏🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Melika RamezanyM آفلاین
                Melika RamezanyM آفلاین
                Melika Ramezany
                دانش آموزان آلاء

سلام خسته نباشید،بچه ها من پاسخ نامه این تست متوجه نمیشم ممنون میشم راهنماییم کنید👇🏻👇🏻

کدام گزينه در مورد استخوان های تشکیل دهنده و محافظ در بدن درست است؟

۱)استخوان های دنده محافظت کنند اندام های لیبیایی شکل نسبت به دنده ها بالاتر،اندازه بزرگ تری دارند
                ۲) دنده های محافظت کننده از اندام های واجد مهم ترین نقش اساسی در حفظ،هم ایستایی به استخوان جناغ متصل هستند
                ۳)مهره های بالایی نسبت به مهره های پایین،بزرگ تر بودا و برخی از آن ها در پایین ترین قسمت خود به دنده ها متصل هستند
                ۴)استخوان های دنده و ستون مهره ها به بخش محوری اسکلت بدن تعلق داشته و بیش از یک دنده در محافظت از کلیه ها نقش دارند

پاسخ گزینه ۴اما چرا مگه کلیه طرف راست پایین تر از چپ نیست پس یه دنده داره ازش محافظت میکنه این خاصیت که محافظت کلیه ها بیش از یک دنده دخالت داره نمیتونیم بیاریم آیا این تحلیل من درسته اگر هست گزینه درست چه گزینه ای میتونه باشه؟

Mahan Xodayi 2M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Melika RamezanyM Melika Ramezany

سلام خسته نباشید،بچه ها من پاسخ نامه این تست متوجه نمیشم ممنون میشم راهنماییم کنید👇🏻👇🏻

کدام گزينه در مورد استخوان های تشکیل دهنده و محافظ در بدن درست است؟

۱)استخوان های دنده محافظت کنند اندام های لیبیایی شکل نسبت به دنده ها بالاتر،اندازه بزرگ تری دارند
                  ۲) دنده های محافظت کننده از اندام های واجد مهم ترین نقش اساسی در حفظ،هم ایستایی به استخوان جناغ متصل هستند
                  ۳)مهره های بالایی نسبت به مهره های پایین،بزرگ تر بودا و برخی از آن ها در پایین ترین قسمت خود به دنده ها متصل هستند
                  ۴)استخوان های دنده و ستون مهره ها به بخش محوری اسکلت بدن تعلق داشته و بیش از یک دنده در محافظت از کلیه ها نقش دارند

پاسخ گزینه ۴اما چرا مگه کلیه طرف راست پایین تر از چپ نیست پس یه دنده داره ازش محافظت میکنه این خاصیت که محافظت کلیه ها بیش از یک دنده دخالت داره نمیتونیم بیاریم آیا این تحلیل من درسته اگر هست گزینه درست چه گزینه ای میتونه باشه؟

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                  Mahan Xodayi 2M آفلاین
                  Mahan Xodayi 2

Melika Ramezany
                  سلام
                  اول اینکه برای سوالاتون لطفا تایپیک بزنید تا تداخلی ایجاد نشه
                  اما در مورد سوالتون
                  گزینه یک غلطع چون دنده هایی که از اندام لوبیایی شکل(کلیه)محافظت میکنند نسبت به باقی دنده ها اندازه کوچکتری دارند

گزینه دوم غلطه چون این دنده ها ازاد هستند و به جناغ متصل نیستند

گزینه سوم غلطه چون مهره های پایینی اندازه متفاوت و بزرگتری دارند نسبت به بالایی ها

گزینه چهارم درسته در محوری بودن مهره ها و دنده ها شکی نیست اما از کلیه ها دنده های ۱۱ و۱۲ محافظت میکنند درسته که کلیه راست به دلیل همنشینی:) با کبد پایین تره ولی دنده۱۱ بازم ی کوچولوشو حفاظت داره اینحوری نیست بگیم فقط دنده۱۲ در ثانی اینم با این ریز بینی حلش نکنیم این گفته از کلیه ها چند تا دنده حفاظت میکنه چنتا کلیه داریم ؟دوتا پس چند تا دنده هست دیگه

در کل گزینه چهار بهترین گزینس

....صبر اوج احترام به حکمت خداست....

Melika RamezanyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Mahan Xodayi 2M Mahan Xodayi 2

Melika Ramezany
                    سلام
                    اول اینکه برای سوالاتون لطفا تایپیک بزنید تا تداخلی ایجاد نشه
                    اما در مورد سوالتون
                    گزینه یک غلطع چون دنده هایی که از اندام لوبیایی شکل(کلیه)محافظت میکنند نسبت به باقی دنده ها اندازه کوچکتری دارند

گزینه دوم غلطه چون این دنده ها ازاد هستند و به جناغ متصل نیستند

گزینه سوم غلطه چون مهره های پایینی اندازه متفاوت و بزرگتری دارند نسبت به بالایی ها

گزینه چهارم درسته در محوری بودن مهره ها و دنده ها شکی نیست اما از کلیه ها دنده های ۱۱ و۱۲ محافظت میکنند درسته که کلیه راست به دلیل همنشینی:) با کبد پایین تره ولی دنده۱۱ بازم ی کوچولوشو حفاظت داره اینحوری نیست بگیم فقط دنده۱۲ در ثانی اینم با این ریز بینی حلش نکنیم این گفته از کلیه ها چند تا دنده حفاظت میکنه چنتا کلیه داریم ؟دوتا پس چند تا دنده هست دیگه

در کل گزینه چهار بهترین گزینس

Melika RamezanyM آفلاین
                    Melika RamezanyM آفلاین
                    Melika Ramezany
                    دانش آموزان آلاء

Mahan Xodayi 2
                    ممنونم🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    پاسخ
                    • پاسخ به عنوان موضوع