کمک درسی برای دوستان
- 
به به    
- 
@fazel-zakeri   عه فکر می کردم ما بین باشم عه فکر می کردم ما بین باشمنگو اون بالا بالا سیر می کنم     
- 
@fazel-zakeri   خداروشکر. خوشحال م خداروشکر. خوشحال م همیشه بخندین   
- 
ای خدا    ️ ️  تا زمانیکه چتتم باز نشده بود همه سوال داشتن الان کسی نیست تا زمانیکه چتتم باز نشده بود همه سوال داشتن الان کسی نیست    ️ ️
- 
انقدر لایک کردم می خواستم برای خودمم لایک کنم 
 اخطار داد  
- 
@fazel-zakeri    صحیح شما خیلی نیازمندی. صحیح شما خیلی نیازمندی.باید چند تا تاپیک به مناسبت کمک به شما باز کنیم اعتبار جمع کنیم براتون 
- 
@fazel-zakeri    صحیح شما خیلی نیازمندی. صحیح شما خیلی نیازمندی.باید چند تا تاپیک به مناسبت کمک به شما باز کنیم اعتبار جمع کنیم براتون 
- 
- 
@fazel-zakeri عه. تولدتون مبارک 🥳🥳🥳🥳 أن شاء الله همیشه سلامت وخوشحال و موفق باشید                                                                 دلتونم آب  
- 
@fazel-zakeri نمی دونم  اگر میشه تا سر 100 تاش برای خودم نگه می داشتم  باقیش برای شما خوبه؟ اگر میشه تا سر 100 تاش برای خودم نگه می داشتم  باقیش برای شما خوبه؟ من مرد میدونم از نو می سازم زندگی رو      
- 
@jahad-128 ازکجا باز کنم  ️ ️
- 
بزنید روی اسمتون بعد کناره دایره اسمتون یک 3 نقطه هست روی اون بزنید بعدش برید داخل تنظیمات @jahad-128 ببینید حل شد؟ 
- 
بزنید روی اسمتون بعد کناره دایره اسمتون یک 3 نقطه هست روی اون بزنید بعدش برید داخل تنظیمات @jahad-128 بعد داخل قسمت خصوصی تیک اون قسمت مه نوشته فقط از کاربرانی که دنبال می کنم رو بردارید فکر کنم این طوری درست میشه 

️
️

️
️