راهنمای انتخاب رشته
-
-
-
Nila YS
بله سفی میکنم روش های انتخاب رشته و یا ویژگی افرادی که گول زدن دانش آموزان هدفشون نیست رو معرفی کنم -
سلام
یعنی پیشنهادتون اینه خودمون انتخاب رشته کنیم؟؟
مبلغی که من اینجا باید بدم برای انتخاب رشته 700 تومنه فککنم.
شیوه کارشم اینه خودم باید اولویت بندی کنم و اون تایید کنه.
اون خودش برام اولویت بندی نمیکنه. -
@حمید-صباحی متشکر ازتون،خیلی مفید بود🌹🙏🏻
-
سلام
یعنی پیشنهادتون اینه خودمون انتخاب رشته کنیم؟؟
مبلغی که من اینجا باید بدم برای انتخاب رشته 700 تومنه فککنم.
شیوه کارشم اینه خودم باید اولویت بندی کنم و اون تایید کنه.
اون خودش برام اولویت بندی نمیکنه.mahsaaa rezaeee
من نمیگم ندین به کسی ولی میگم لاقل که میدین با آگاهی بدین
مثلا نمیدونیم اطلاع دارین یا نه یکی از نکته هایی که باید بدونین اینه که اولا اون دانشگاه و رشته ای که میخوان پذیرشش چطوره بومی هست منطقه ای هست یا قطبی و دومین نکته آیا رشته ای که مد نظرتونه جز اون رشته های پر طرفدار مثلا پزشکی دندانپزشکی داروسازی فیزیو تراپی پرستاری هوشبری اتاق عمل این رشته نسبتشون ۶۰ به ۴۰ هست یعنی چه
مثلا مثلا شما پرستاری اردبیل مد نظرتونه و میرین میبینین پذیرشش منطقه ای هست تو دفترچه ثانیا جط رشته های پر طرفدار هست پس نسبتش ۶۰ به ۴۰ یعنی ۶۰ درصد از همون منطقه اردبیل و استانی هست ۴۰ درصد برای بقیه ی شهرها متوجه شدین؟ -
mahsaaa rezaeee
مثلا نمیدونیم اطلاع دارین یا نه یکی از نکته هایی که باید بدونین اینه که اولا اون دانشگاه و رشته ای که میخوان پذیرشش چطوره بومی هست منطقه ای هست یا قطبی و دومین نکته آیا رشته ای که مد نظرتونه جز اون رشته های پر طرفدار مثلا پزشکی دندانپزشکی داروسازی فیزیو تراپی پرستاری هوشبری اتاق عمل این رشته نسبتشون ۶۰ به ۴۰ هست یعنی چه
مثلا مثلا شما پرستاری اردبیل مد نظرتونه و میرین میبینین پذیرشش منطقه ای هست تو دفترچه ثانیا جط رشته های پر طرفدار هست پس نسبتش ۶۰ به ۴۰ یعنی ۶۰ درصد از همون منطقه اردبیل و استانی هست ۴۰ درصد برای بقیه ی شهرها متوجه شدین؟@حمید-صباحی در راهنمای انتخاب رشته گفته است:
mahsaaa rezaeee
مثلا مثلا شما پرستاری اردبیل مد نظرتونه و میرین میبینین پذیرشش منطقه ای هست تو دفترچه ثانیا جط رشته های پر طرفدار هست پس نسبتش ۶۰ به ۴۰ یعنی ۶۰ درصد از همون منطقه اردبیل و استانی هست ۴۰ درصد برای بقیه ی شهرها متوجه شدین؟رشته های کم طرفدار مثل بقیه پیراپزشکی ها و رشته های شناور
۸۰ به ۲۰ هستن
مثلا اگر حسابداری دانشگاه تبریز قطبی هست و چون جز شناور ها هست پس پذیرشش اینطوره ۸۰ درصد از قطب خودش یعنی اردبیل تبریز ارومیه همدان و ۲۰ درصد از بقیه ی قطب ها -
mahsaaa rezaeee
مثلا مثلا شما پرستاری اردبیل مد نظرتونه و میرین میبینین پذیرشش منطقه ای هست تو دفترچه ثانیا جط رشته های پر طرفدار هست پس نسبتش ۶۰ به ۴۰ یعنی ۶۰ درصد از همون منطقه اردبیل و استانی هست ۴۰ درصد برای بقیه ی شهرها متوجه شدین؟@حمید-صباحی ممنون از توضیحات... بله متوجه شدم