با پایه ضعیف=> فیزیک طلوعی؟؟
-
alirezamoradi1 اهامرسی..بعداگ واس ازمون ازبودجه بندی عقب بودیم وفقط یک هفته وقت داشتیم چکارکنیم بنظرتون؟
fatemeh201678
اون موقع دیگه وضع اضظراریه سعی کن از تعداد تست هایی ک میزنی کم کنی -
fatemeh201678
اون موقع دیگه وضع اضظراریه سعی کن از تعداد تست هایی ک میزنی کم کنیalirezamoradi1 باشه..مرسی
-
سلام من پایه فیزیکم ضعیفه با ویدیو های آقای طلوعی شروع کردم ویدیوهای حرکت که به نظرم اصلا مفهومی نبود و مناسب من با این پایه فیزیک نبود آینه ها رو هم چند قسمت دیدم هرچی جلوتر میره انگار فرمول های نکته ای که باید واسه یه فرم خاص سؤال حفظ بشن بیشتر میشه فیزیک آقای کازرانیان هم شنیدم درس های پایه ای رو خلاصه گفتن و بنا گذاشتن اونا رو همه بلدن. یه سؤال دارم فیزیک آقای طلوعی فقط این مبحث اینقدر فرمولی و نکته ای هست یا کلا" همینطوره و من باید واسه فیزیک دی وی دی آموزشی بخرم و امیدی به ویدیو های آلا نداشته باشم؟
Ahra جدی اقای کازرانیان خلاصه گفته از فیزیک هر فصلش؟ینی خلاصه توضیح داده؟؟
-
سلام من پایه فیزیکم ضعیفه با ویدیو های آقای طلوعی شروع کردم ویدیوهای حرکت که به نظرم اصلا مفهومی نبود و مناسب من با این پایه فیزیک نبود آینه ها رو هم چند قسمت دیدم هرچی جلوتر میره انگار فرمول های نکته ای که باید واسه یه فرم خاص سؤال حفظ بشن بیشتر میشه فیزیک آقای کازرانیان هم شنیدم درس های پایه ای رو خلاصه گفتن و بنا گذاشتن اونا رو همه بلدن. یه سؤال دارم فیزیک آقای طلوعی فقط این مبحث اینقدر فرمولی و نکته ای هست یا کلا" همینطوره و من باید واسه فیزیک دی وی دی آموزشی بخرم و امیدی به ویدیو های آلا نداشته باشم؟
کتاب های درسی ریاضی و فیزیک دو عیب و دو مزیت دارند.
عیب اول:ترتیب درست مطالب رو رعایت نکردند.در مراجع معتبر علمی ترتیب ارائه مطالب کمی تفاوت دارد.
عیب دوم: به اندازه کافی مسئله ندارند.در نتیجه برای تسلط کافی نیستند.
مزیت اول: منبع اصلی طرح سوال هستند.خیلی از الگوهای رایج تست های کنکور و آزمون ها از تمرین های کتاب گرفته شده.
مزیت دوم(خیلی مهم): **نحوه بیان مطالب و توضیح مفاهیم بر پایه اصول آموزش نوین آن علم است.**با خواندن کتاب های درسی به طور دینامیک و پویا(حل همه فعالیت ها و تمرین ها و تامل روی جملات و نتایج بیان شده) می توانید درک خوب و مناسبی ازاون مبحث داشته باشید. -
در مورد کلاس آقای کازرانیان، ایشون خلاصه گفتند اما به این معنی نیست که فرمولی و سرسری گفتن.مفاهیم اصلی و روش های کلی رو به طور خلاصه اما مفهومی و عمیق بیان کردند.تاکیدشون هم بر اینه که فقط از مفاهی و روابط اصلی که توی کتاب درسی بیان شده برای حل تست ها استفاده کنید.
-
fatemeh201678
بازه بندی مثلا من توی بخث دینامیک اومدم تا انتهای انواع نیرو (اصطکاک.عکس العمل. وزن.فنر.نخ و....) رو یجا دیدم تقریبا شد ۴ ساعت توی یک روز . بعد توی یک هفته اومدم چیزی حدود ۲۰۰ تا تست از این مبحث ها زدم مه ب نظرم باز ذهیش بهتر بود.alirezamoradi1 سلام ببخشید تا اینجایی که دیدین چندتا فیلم شد؟ میتوتم بپرسم روزی چندتا فیلم از دکتر میبینین؟؟
-
alirezamoradi1 سلام ببخشید تا اینجایی که دیدین چندتا فیلم شد؟ میتوتم بپرسم روزی چندتا فیلم از دکتر میبینین؟؟
behniasasa سلام
والا نمیدونم منظورت از چندتا فیلم شد چیه .
و اینکه من مثلا تو بحث دینامیک که الان دارم میخونم اول ی نگاه ب سر مبحث های کتابم میکنم(گاج نقره ای) بعد به اندازه یه بخش ازش فیلم میبینم چون معمولا ترتیب تدریس اقای طلوعی با ترتیب سر فصل های کتاب یکیه. و اینکه معمولا هفته ای ۶ ساعت فیلم میبینم که میشه روزهای فرد دوساعت -
behniasasa سلام
والا نمیدونم منظورت از چندتا فیلم شد چیه .
و اینکه من مثلا تو بحث دینامیک که الان دارم میخونم اول ی نگاه ب سر مبحث های کتابم میکنم(گاج نقره ای) بعد به اندازه یه بخش ازش فیلم میبینم چون معمولا ترتیب تدریس اقای طلوعی با ترتیب سر فصل های کتاب یکیه. و اینکه معمولا هفته ای ۶ ساعت فیلم میبینم که میشه روزهای فرد دوساعتalirezamoradi1 نظورم اون کامنت بالایی تون بود که گفتین تا انتهای نیرو ها دیدم.
ببخشید یه سوال فیلمای دکتر رو ببینم به درصد بالای 50 میرسم؟؟ -
alirezamoradi1 نظورم اون کامنت بالایی تون بود که گفتین تا انتهای نیرو ها دیدم.
ببخشید یه سوال فیلمای دکتر رو ببینم به درصد بالای 50 میرسم؟؟behniasasa
همش رو یجا دیدم فک منم ۳ یا ۴ ساعت شد ولی واقعا منی که تو تجزیه نیرو خیلی مشکل داشتم الان با چشم تجزیه میکنم پیشنهاد میکنم اگه کسی مشکل داره ختما ببیندش