هرومون سکرتین
-
سلام
هورمون گاسترین با اثر بر یاخته های اصلی موجب افزایش ترشح پپسینوژن و با اثر بر یاخته های کناری باعث افزایش HCL میشه در مورد فاکتور داخلی چی؟؟ به اون هم اثر می گذاره؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام
هورمون گاسترین با اثر بر یاخته های اصلی موجب افزایش ترشح پپسینوژن و با اثر بر یاخته های کناری باعث افزایش HCL میشه در مورد فاکتور داخلی چی؟؟ به اون هم اثر می گذاره؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAhmadreza Amanzadeh البته موضوع رو باید می نوشتم گاسترین
-
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAhmadreza Amanzadeh طبق کتاب ما نه اثر نمیذاشت چون نیازی بهش نداشت...
طبق کتاب مارو گفتم که به جمله کتابتون توجه کنید اگر ذکر کرده این کنسلع -
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAhmadreza Amanzadeh سلام منم دیروز با همین تست مواجه شدم و پاسخنامه نوشته بود تاثیری بر ترشح فاکتور داخلی نداره فقط اسید و آنزیم های غدد
-
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAhmadreza Amanzadeh در هرومون سکرتین گفته است:
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمکتاب در این باره چیزی نگفته
به نظرم شما فاقد تاثیر روی فاکتور داخلی در نظرش بگیرید -
Ahmadreza Amanzadeh سلام منم دیروز با همین تست مواجه شدم و پاسخنامه نوشته بود تاثیری بر ترشح فاکتور داخلی نداره فقط اسید و آنزیم های غدد
Reza Dolatsha
Mahan Xodayi 2
ممنون -
Ahmadreza Amanzadeh طبق کتاب ما نه اثر نمیذاشت چون نیازی بهش نداشت...
طبق کتاب مارو گفتم که به جمله کتابتون توجه کنید اگر ذکر کرده این کنسلعMahan Xodayi 2 کتاب ما در موردش حرفی نزده پس اثر نمیذاره دیگه
-
Mahan Xodayi 2 کتاب ما در موردش حرفی نزده پس اثر نمیذاره دیگه
Ahmadreza Amanzadeh بله درسته
Ahmadreza Amanzadeh در هرومون سکرتین گفته است:
Reza Dolatsha
Mahan Xodayi 2
ممنونخواهش میکنم:))
Ahmadreza Amanzadeh در هرومون سکرتین گفته است:
Mahan Xodayi 2 کتاب ما در موردش حرفی نزده پس اثر نمیذاره دیگه
بله درسته اگر چیزی نگفته پس تغییر نداشته در نتیجه اثری ندارع