لنفوسیت زیست دهم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید سوالم این که آیا لنفوسیت تو خون هست یا فقط در اندام و گره های لنفی -
@fazel-zakeri
خیلی ممنونم 🥰 -
@fazel-zakeri
لنفوسیت بالغ و تکامل یافته منظورم هست -
@fazel-zakeri
لنفوسیت بالغ و تکامل یافته منظورم هست -
Foruzan Taheri
ببینید ارائه انتی ژن به لنفوسیت ها در گره لنفی صورت میگیره پس اونجا که هستدر ضمن در خون هم که مرتبا حضور دارن تا میکروب وارد شده رو منهدم کنن
-
Foruzan Taheri
ببینید ارائه انتی ژن به لنفوسیت ها در گره لنفی صورت میگیره پس اونجا که هستدر ضمن در خون هم که مرتبا حضور دارن تا میکروب وارد شده رو منهدم کنن
@fazel-zakeri
خیلی لطف کردید به من 🥰🥰 -
-
@fazel-zakeri
خیلی لطف کردید به من 🥰🥰 -
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید سوالم این که آیا لنفوسیت تو خون هست یا فقط در اندام و گره های لنفی -
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید سوالم این که آیا لنفوسیت تو خون هست یا فقط در اندام و گره های لنفیForuzan Taheri در لنفوسیت زیست دهم گفته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید سوالم این که آیا لنفوسیت تو خون هست یا فقط در اندام و گره های لنفیدر هر دو
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید سوالم این که آیا لنفوسیت تو خون هست یا فقط در اندام و گره های لنفیForuzan Taheri لنفوسیت ها در خون هستند اما طبق قانون کتاب که همه گلبول های سفید میتونن طی دیاپدز از خون خارج بشن پس اینم میتونه در خارج از خون هم دیده بشه
در مورد بحث بالغ نابالغ هم ما در حالت کل لنفوسیت بی داریم و تی لنفوسیت بی در محل تولید خودش که مغز استخوانه بالغ میشود و بالغش در خون دیده میشود نابالغش خیر
اما لنفوسیت تی در مغز استخوان که تولید میشود با همون صورت نابالغش وارد خون میشه میره در تیموس بالغ میشه پس این نوع لنفوسیت هم بالغ و هم نابالغش در خون دیده میشوداون کل رو برای این بولد کردم لنفوسیت تی خاطره بی خاطره و..هم هستند
-
Foruzan Taheri لنفوسیت ها در خون هستند اما طبق قانون کتاب که همه گلبول های سفید میتونن طی دیاپدز از خون خارج بشن پس اینم میتونه در خارج از خون هم دیده بشه
در مورد بحث بالغ نابالغ هم ما در حالت کل لنفوسیت بی داریم و تی لنفوسیت بی در محل تولید خودش که مغز استخوانه بالغ میشود و بالغش در خون دیده میشود نابالغش خیر
اما لنفوسیت تی در مغز استخوان که تولید میشود با همون صورت نابالغش وارد خون میشه میره در تیموس بالغ میشه پس این نوع لنفوسیت هم بالغ و هم نابالغش در خون دیده میشوداون کل رو برای این بولد کردم لنفوسیت تی خاطره بی خاطره و..هم هستند
-
Mahan Xodayi 2
مثل همیشه بی نقص@fazel-zakeri
لطف داری:)))
-
Foruzan Taheri جسارتا کنکوری هستین؟
@fazel-zakeri
من لیسانس جغرافیا دارم الان در حال خواندن دهم تجربی هستم اگر خدا بخواد کنکور بدم 🥺🥰 -
Foruzan Taheri لنفوسیت ها در خون هستند اما طبق قانون کتاب که همه گلبول های سفید میتونن طی دیاپدز از خون خارج بشن پس اینم میتونه در خارج از خون هم دیده بشه
Mahan Xodayi 2
سلامت باشید ممنونم از لطفتون🥰🥰🥰 -
Mahan Xodayi 2
سلامت باشید ممنونم از لطفتون🥰🥰🥰Foruzan Taheri خواهش میکنم،کاری نکردم:)