مخاط مژک دار
-
Matin Mousavi 1 نه مطلب تغییر نکرده دنبال یه عکسی بودم که محل دقیق شروع مخاط مژکدار رو نشون بده ولی متاسفانه پیدا نمیکنم سر راهمم چنتا مقاله خوندم
Mahan Xodayi 2 دست درد نکنه همیشه زحمت میدیم ... گفتم شاید سقف بینی که گیرنده هاش مژک دارن مخاط هست و ... که دیگ اینقدر لازم نبود مرسی از همتون
-
Matin Mousavi 1 نه مطلب تغییر نکرده دنبال یه عکسی بودم که محل دقیق شروع مخاط مژکدار رو نشون بده ولی متاسفانه پیدا نمیکنم سر راهمم چنتا مقاله خوندم
-
Matin Mousavi 1 دیدم اینو ولی دقیق نگفته مقالشم بخون
بعد یه عکسی هست مثل شش ماهی زده اون عقب تر گفته ولی این از نوک بینی گفته محاط داریم دقیقا همون چیزی که گفتم تخصصی ها میخونن که کلش مخاط هست در حالی که ما میخونیم از انتهای بینی مخاط شروع میشه...
بهتره وارد بحر نشیم -
Mahan Xodayi 2 دست درد نکنه همیشه زحمت میدیم ... گفتم شاید سقف بینی که گیرنده هاش مژک دارن مخاط هست و ... که دیگ اینقدر لازم نبود مرسی از همتون
Reza Dolatsha خواهش میکنم:))کاری نکردم
-
Matin Mousavi 1 دیدم اینو ولی دقیق نگفته مقالشم بخون
بعد یه عکسی هست مثل شش ماهی زده اون عقب تر گفته ولی این از نوک بینی گفته محاط داریم دقیقا همون چیزی که گفتم تخصصی ها میخونن که کلش مخاط هست در حالی که ما میخونیم از انتهای بینی مخاط شروع میشه...
بهتره وارد بحر نشیمMahan Xodayi 2 من آناتومی حفره بینی رو هم نگاه کردم ولی اونم چیز مشخصی نداشت
-
Mahan Xodayi 2 من آناتومی حفره بینی رو هم نگاه کردم ولی اونم چیز مشخصی نداشت
Matin Mousavi 1 اره....سکرت بین خودشونه:/بما نمیگن مثل اینکه
-
Matin Mousavi 1 اره....سکرت بین خودشونه:/بما نمیگن مثل اینکه
دلم یه دعوای زیستی میخواد.
یه دعوا و کشمکش حسابی و جر و بحث
-
دلم یه دعوای زیستی میخواد.
یه دعوا و کشمکش حسابی و جر و بحث
Matin Mousavi 1
️اره واقعا از تایپیک های فرهاد که تو ی ساعت دویستا پیام داشتیم
یادش بخیر جوانی -
Matin Mousavi 1
️اره واقعا از تایپیک های فرهاد که تو ی ساعت دویستا پیام داشتیم
یادش بخیر جوانیMahan Xodayi 2 دیدی گفتم فرهاد غیب میشه
Farhan Honar باریوک چه خبر؟؟! خوب میگذره؟
-
Mahan Xodayi 2 دیدی گفتم فرهاد غیب میشه
Farhan Honar باریوک چه خبر؟؟! خوب میگذره؟
Matin Mousavi 1 من که اسکرینم گرفتم
توام میشی
-
Matin Mousavi 1 من که اسکرینم گرفتم
توام میشی
Mahan Xodayi 2
من نه من نه
-
Mahan Xodayi 2
من نه من نه