سلام
صورت تست طبق چیزی که زیر مینویسم بیان شده، میخوام لطفا بهم بگین به نظر شما منظور از ساختار ها چیه؟"کامل عنوان کنید لطفا"
با توجه به زنجیره ی انتقال الکترون و تشکیل ATP در میتوکندری در نتیجه ی فعالیت این زنجیره، در ارتباط با ساختار هایی که توانایی انتقال پروتون ها را دارند،کدام موارد درست اند؟
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فعالیت قلب
-
سلام به آلایی ها
اگه میتونین این سوال من رو به استاد موقاری نشون بدین چون فقط ایشون میتونن منو رفع ابهام کنن
اولا اینکه من المپیادی ام و با توجه به منطق علمی و المپیادی این ابهام برام پیش اومد
اینکه شما گفتین اعصاب پاراسمپاتیک فعالیت قلب رو کاهش میدن به نظرم غلط میاد
چون ما در حالت پاراسمپاتیک دستگاه گوارش مون فعال و اکتیو میشه و همونطور که همه میدونن فعالیت دستگاه گوارش به شدت به جریان خون وابسته ست چون باید مواد جذب شده از سیاهرگ ها و رگ های لنفی روده باریک به بقیه بدن مخصوصا کبد برن پس ما اینجا هم مثل حالت سمپاتیک ما احتیاج داریم قلب یطورایی تند و عالی کار کنه نه اینکه صرفا فعالیتش کم تر شه
من درست تحلیل کردم؟ -
Parsa Mohtasham Niya با این استدلالتون برای منم سوال شد .... جالبه ...
Mahan Xodayi 2
@راه-ابریشم-پرو-زیست -
محمد فواد سلام اون اکانتم پریده از این به بعد اینو لطفا منشن کنید
Parsa Mohtasham Niya سلام
ببینید در مواقع هیجان فشار انقباضی ها بیشتر میشه یعنی چی یعنی قلب با شدت بیشتری منقبض میشه در نتیجه خون با شدت بیشتری وارد ائورت میشه پس فشار خون نیره بالا سرعت حرکت خوت در رگ ها میره بالا پس خون رسانی ببشتر میشه -
Mo Xo
آره خب تو این شکی نیست ولی من مشکلم تو پاراسمپاتیکه -
Mo Xo در فعالیت قلب گفته است:
محمد فواد سلام اون اکانتم پریده از این به بعد اینو لطفا منشن کنید
Parsa Mohtasham Niya سلام
ببینید در مواقع هیجان فشار انقباضی ها بیشتر میشه یعنی چی یعنی قلب با شدت بیشتری منقبض میشه در نتیجه خون با شدت بیشتری وارد ائورت میشه پس فشار خون نیره بالا سرعت حرکت خوت در رگ ها میره بالا پس خون رسانی ببشتر میشهاما در هنگام پاراسمپاتیک این انقباضه بیشتر نمیشه و نسبت به سمپاتیک خیلی هم کمتر میشه پس مسلما همه قضایا برعکس میشه و خون رسانی و فشار خون میاد پایین:))
-
Parsa Mohtasham Niya در ادامه فرستادم
خواستم بدونید که در سمپاتیک اون انقباضه عامل خون رسانی بیشتره پس اگر انقاباضه کم بشه چه اتفاقی میفتیع جورایی متمم رفتم -
Mo Xo
بنظر من نه
چون برا دستگاه گوارش هم ما نیاز داریم به گردش خون بالا دلیلش هم گفتم توی پست اولی -
Mo Xo ریاضی ک نیس متمم میری
-
Parsa Mohtasham Niya ریاضی باید ماربرد داشتخ باشه یا نه:))))
در مواقعی ادم با متمم و برعکس قضیه بهتر درک میکنه تا مستقیم بره سراغ خودش -
Mo Xo
من سوالم در حد کنکور نیست
اگه کنکوری هستین این شاید برا کنکور جواب باشه ولی من علمیش رو پرسیدم -
Parsa Mohtasham Niya شما اصل قضیه که چرا فشار خون میاد چرا خون رسانی میاد پایین رو قبول ندارین میرین فرعیات
در ارامش خون ها بیشتر به سمت لوله گوارش میرن نه اینکه قلب خون بیشتری پمپ کنه تا لوله گوارش بیشترش گیرش بیاد یعنی تمایل خون ها برای رفتن به سمت لوله گوارش زیاد میشه -
Parsa Mohtasham Niya منم کنکوری نیستم
دلیلمم از منابع علمیه میتونید سرچ کنید جلوشم بنویسید متخصص قلب و عروق اگر خواستین قانع بشین یبار دیگه پیامامو بخونید نتیجه چند مقالس اگرم نه موفق باشین:) -
Mo Xo
قبول دارم اصلش رو
بعدشم خون که فقط نباید برا دستگاه گوارش بره توی فرآیند گوارش
خون برا ماهیچه ها و مغز هم باید بره بخاطر اینه که باید باز هم قلب خون بیشتری رو پمپاژ کنه -
Mo Xo
قربان شما مرصی ک وقت گذاشتین -
Parsa Mohtasham Niya وقتی انقباضش کم شده قلب چجوری بیشتر خون رسانی کنه؟؟
مگه کتاب گفته خون رسانی قطع میشود گفته کاهش میابد -
Parsa Mohtasham Niya خواهش میکنم:)
-
Mo Xo
کتابی که مولفانش وزیکول و سانتریول رو اندامک حساب کردن چیزی بیشتر از چرت و پرت نیست
و قطعا کتاب درسی خیلی چیزاش با واقعیت فرق میکنه -
Parsa Mohtasham Niya بله موافقم کاملا
ولی این مطالبی که خدمتتون توضیح دادم هم علمی هستش و هم اون کاهش میابدش دیگه کتابم غلط نگفته
غلط داره ولی همش که غلط نیست -
Mo Xo
انقباض قلب کم میشه مگه اصلا؟
فقط تعدادش کم و زیاد میشه -
Mo Xo
چشم یبار دیگ مرور میکنم