لایه های لوله گوارش
-
MOHAMADREZA RAMEZANI در معده سلول های معده غده ایجاد کردن که به زیر مخاط زیرین خود فرو رفته اند:)
در زیر مخاط هم غده داریم
Mo Xo میشه بیشتر توضیح بدی همه رو گیج شدم
-
Mo Xo میشه بیشتر توضیح بدی همه رو گیج شدم
MOHAMADREZA RAMEZANI بخش معدو رو خوندین؟؟اون سلول های اصلی سلول های مخاط ساز و هورمون ساز و کناری جزو سلول های لایه مخاط هستند که در بافت پیوندی زیرین خود فرو رفته و غده ایجاد کرده اند....
متوجه شدین؟؟ -
MOHAMADREZA RAMEZANI بخش معدو رو خوندین؟؟اون سلول های اصلی سلول های مخاط ساز و هورمون ساز و کناری جزو سلول های لایه مخاط هستند که در بافت پیوندی زیرین خود فرو رفته و غده ایجاد کرده اند....
متوجه شدین؟؟Mo Xo ینی الان مخاط غده داره و هورمون گاسترین ترشح میکنه ؟
-
Mo Xo ینی الان مخاط غده داره و هورمون گاسترین ترشح میکنه ؟
MOHAMADREZA RAMEZANI مخاط در معده بله غده معده پس جزو کدوم لایه هست؟؟
-
Sajad Barez سلام پیک شیمیایی یا دور برد هستش یعنی هورمون که میشه لایه مخاطی
و یا پیک شیمیایی نزدیک برد که میشه ناقل ها و..اغلب از یاخته های عصبی ترشح میشه پس زیر مخاط و ماهیچه ای هم میشه در نظرش گرفتدر زیر مخاط غده ها رو هم داریم که ترشحات برون ریز دارن:))
Mo Xo سلام بله منم تحلیلم مثل شما بود ولی درباره ی اینکه گفتید توی زیرمخاط غده ی برون ریز هست نه تو شکلا من دیدم نه تو متن گفته اگه میشه بیشتر توضیح بدید
-
MOHAMADREZA RAMEZANI مخاط در معده بله غده معده پس جزو کدوم لایه هست؟؟
Mo Xo نمیدونم
-
Mo Xo سلام بله منم تحلیلم مثل شما بود ولی درباره ی اینکه گفتید توی زیرمخاط غده ی برون ریز هست نه تو شکلا من دیدم نه تو متن گفته اگه میشه بیشتر توضیح بدید
Sajad Barez
طبق شکل
-
Mo Xo نمیدونم
MOHAMADREZA RAMEZANI یبار گفتار مربوطه در فصل دو زیست دهم رو بخونید رفع ابهام میشه براتون:))
-
MOHAMADREZA RAMEZANI یبار گفتار مربوطه در فصل دو زیست دهم رو بخونید رفع ابهام میشه براتون:))
Mo Xo 1 ساعت پیش خوندم
-
Mo Xo 1 ساعت پیش خوندم
MOHAMADREZA RAMEZANI این مبحث اینطوریه بمرور تست بزنید دستتون میاد نگران نباشید
-
Sajad Barez
طبق شکل
Mo Xo آخه این شکل برای ما حذف شده
-
Mo Xo آخه این شکل برای ما حذف شده
Sajad Barez شکل شما ننوشته؟؟
به هر حال بعنوان نکته اضافس گوشه جیب داشته باشین به جایی بر نمیخوره:)) -
Sajad Barez شکل شما ننوشته؟؟
به هر حال بعنوان نکته اضافس گوشه جیب داشته باشین به جایی بر نمیخوره:))Mo Xo باشه ممنون
-
Mo Xo باشه ممنون
Sajad Barez خواهش میکنم
-
MOHAMADREZA RAMEZANI در معده سلول های معده غده ایجاد کردن که به زیر مخاط زیرین خود فرو رفته اند:)
در زیر مخاط هم غده داریم
Mo Xo بافت زیرین بافت سست هست؟ غشای پایه هم داره؟
-
Mo Xo بافت زیرین بافت سست هست؟ غشای پایه هم داره؟
MOHAMADREZA RAMEZANI غشای پایه مختص بافت پوششی هستش زیر بافت پوششی
بافت پیوندی ها غشای پایه ندارن -
MOHAMADREZA RAMEZANI غشای پایه مختص بافت پوششی هستش زیر بافت پوششی
بافت پیوندی ها غشای پایه ندارنMo Xo مخاط بافت پوششیه و زیر غشای پایه و زیرش بافت پیوندی سست هست؟
-
Mo Xo مخاط بافت پوششیه و زیر غشای پایه و زیرش بافت پیوندی سست هست؟
MOHAMADREZA RAMEZANI بله لایه مخاط شامل بافت پوشش همراه با غشای پایش و بافت پیوندی سست و بافت ماهیچه ای صافم داره ذره و رگ ها
البته این تکمیله تو کتاب فقط پیوندی و پوششی رو ذکر کردن اگر الان حذف نکردن:/
-
MOHAMADREZA RAMEZANI بله لایه مخاط شامل بافت پوشش همراه با غشای پایش و بافت پیوندی سست و بافت ماهیچه ای صافم داره ذره و رگ ها
البته این تکمیله تو کتاب فقط پیوندی و پوششی رو ذکر کردن اگر الان حذف نکردن:/
Mo Xo تشکر
-
Mo Xo تشکر
MOHAMADREZA RAMEZANI خواهش میکنم