زیست
-
سلام
سلول های بافت پوششی در بخشی از لوله گوارش که دارای دو نوع ماهیچه صاف و اسکلتی است اشکال متفاوتی دارد
این جمله درسته یا غلطه -
سلام
لوله گوارش فقط در دهان و حلق و یک سوم ابتدای مری ماهیچه صاف و هم اسکلتی داره که بافت پوششیش سنگفرشی چند لایه هست
ولی در بنداره انتهایی مخرج هم ماهیچه صاف و هم اسکلتی دیده میشه ولی بافت پوششیش چی هست من نمیدونم -
سلام
سلول های بافت پوششی در بخشی از لوله گوارش که دارای دو نوع ماهیچه صاف و اسکلتی است اشکال متفاوتی دارد
این جمله درسته یا غلطهSajad Barez بنظرم خیلی ریزبینانس ولی درسته چون منظورش که پایین گفتن کدوم قسمت های لوله گوارشه در دهان ما بافت پوششی سنگفرشی چند لایه داریم که اشکالشون نسبت بهم متفاوت تره
-
سلام
لوله گوارش فقط در دهان و حلق و یک سوم ابتدای مری ماهیچه صاف و هم اسکلتی داره که بافت پوششیش سنگفرشی چند لایه هست
ولی در بنداره انتهایی مخرج هم ماهیچه صاف و هم اسکلتی دیده میشه ولی بافت پوششیش چی هست من نمیدونم -
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 در زیست گفته است:
ولی در بنداره انتهایی مخرج هم ماهیچه صاف و هم اسکلتی دیده میشه ولی بافت پوششیش چی هست من نمیدونم
بنداره بافت پوششی و اینا نداره
Nila YS چرا نداره مثلا بنداره های پیلور ، کاردیا در سطح داخلیشون بخشی از لوله گوارش رو میسازن که از سلول های پوششی هست ، ماهیچه های حلقوی بنداره در لایه ماهیچه ای هست
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 در زیست گفته است:
ولی در بنداره انتهایی مخرج هم ماهیچه صاف و هم اسکلتی دیده میشه ولی بافت پوششیش چی هست من نمیدونم
بنداره بافت پوششی و اینا نداره
-
سلام
این جمله درسته یا غلطهSajad Barez سلام.بنظر من درسته . بنظرم منظورش مری است. بافت پوششی مری هم که پوششی سنگفرشی چند لایه است که اگه به شکل زیست دهم نگاه کنیم ، میبینیم که یاخته های پایینی و بالایی این بافت شکل های متفاوتی دارن.
-
سلام
این جمله درسته یا غلطهSajad Barez در زیست گفته است:
سلام
این جمله درسته یا غلطهبه نظر من درسته
بخش انتهایی راست روده که مختوم به اسفنکتر ها هست دارای بافت پوششی سنگفرشی چند لایه ای با سلول هایی در اشکال متفاوت هست
همچنین در پوست، دهان، حلق و مری هم میتونیم سلول های بافت پوششی سنگفرشی چند لایه ای با اشکال متفاوت رو مشاهده کنیم