کمک درسی برای دوستان
-
گmmk Jhgگ میشه ی جایی غیر از اینجا مشاوره بدین؟ هر جور که شما مایلین ولی من اصلا نمیتونم بیام شخصی شما و بلد نیستم چی کار کنم یا اینکه شما پیام بدین تا چت شخصیتون بیاد
این پست پاک شده! -
سلام
ویدیو های نکته و تست رایگان برای چه مواقعی خوبن؟ -
سلام
ویدیو های نکته و تست رایگان برای چه مواقعی خوبن؟@mehdi-mosavi برای تثبیت اون درسنامه ای که راجبشخوندی
-
من تاپیکی دیدم که افرادی میگفتن ما نیاز به مشاور داریم که کارامون رو هر شب چک بکنه ولی هزینشو نداریم و...
من یکی از دوستانم آماده ایم این کارو رایگان انجام بدیم من خودم 1401کنکور دادم و واقعا از برنامه ریزی هام بسیار راضی ام هر کدام از دوستان بخوان میتونم رایگان کمکشون کنم️
الا یعنی عدالت اموزشی -
@DR-Liryaee تاپیک آخرم
تاپیک آخرم
-
@fazel-zakeri
نمی دونم
اگر میشه تا سر 100 تاش برای خودم نگه می داشتم باقیش برای شما خوبه؟
من مرد میدونم از نو می سازم زندگی رو
@jahad-128 این اعتباری که آلا خونه توی صفحه شخصی میده چیه یکی میتونه توضیح بده
-
من تاپیکی دیدم که افرادی میگفتن ما نیاز به مشاور داریم که کارامون رو هر شب چک بکنه ولی هزینشو نداریم و...
من یکی از دوستانم آماده ایم این کارو رایگان انجام بدیم من خودم 1401کنکور دادم و واقعا از برنامه ریزی هام بسیار راضی ام هر کدام از دوستان بخوان میتونم رایگان کمکشون کنم️
الا یعنی عدالت اموزشیگmmk Jhgگ در کمک درسی برای دوستان گفته است:
الا یعنی عدالت اموزشیچه قشنگ
-
M monirs این موضوع را در قفل کرد
-
گmmk Jhgگ در کمک درسی برای دوستان گفته است:
الا یعنی عدالت اموزشیچه قشنگ
سلام رفقا؛
آیا میدانید آلاخونه ایجادشده تا در کنار همدیگه و با خیال آسوده و توی این آشفته بازار درس بخونیم، رفع اشکال کنیم، حرفای تو دلی بزنیم، مشورت بگیریم، چالش بذاریم، به هم کمک کنیم و کلی کارهای مفید دیگه که خودتون بهتر میدونید؟
میدونم میدونید؛ اما اینجا رو بخونید: آلاخونه -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد