سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
آمار انتخاب رشته
-
خیلی ممنون از دوستان که تا الان تو نظرسنجی شرکت کردن
-
@حمید-صباحی
سلام
من بیشتر برام علاقه مهم هست البته نمیشه درآمد رو هم نادیده گرفت چون بالاخره ما پسر هستیم و باید در آینده درآمد معقولی داشته باشیم اگه بخوام درصدی بگم ۷۰ درصد علاقه و ۳۰ درصد درآمد هست. ضمنا میخوام مکانیک بخونم ولی فکر کنم نشه چون میگن درآمدش آنچنان بالا نیست البته کل رشته های ریاضی تقریبا چنین مشکلی رو دارن. -
@حمید-صباحی علاقه
-
@حمید-صباحی هیچ کدوم
-
هردو مهمه پس هردو
-
همه چی پوله ولی دوس دارم به کاری که انجام میدم علاقه داشته باشم حالا علاقه هم نداشته باشم پول داشته باشه پس پوووووووووووووووووووووووووول
-
من خودم اگر میشد یه نقاش و سهتار نواز میشدم ولی چون شهر ما شرایطش ررو نداشت پس نشد برم
-
@حمید-صباحی سلام در جواب سوالتون باید بگم که از نظر من پول همیشه هست و میشه به دستش آورد ولی درسخوندن و تحصیلات عالیه و اون مسیر رو نه نمیشه . از نظر من اونی که پول براش مهمه خیلی کارای دیگه هست که میشه باهاش پول دراورد و زودتر هم به پول رسید .ولی درسخوندن بحثش از پول جداست، بحث علاقه و استعداد و روحیه فردی درمیونه . هر کس هم یک نگرشی نسبت بهش داره .ولی خب اکثر اونایی که دانشجو میشن و میرن دانشگاه تقریبا تا پایان تحصیلات از لحاظ مالی به خانواده وابسته ان. ممکنه یک نفر پولدار هم باشه ولی چون علاقه ای در کار نیست نتونه تحصیل کنه و از اون طرف یک نفر که پول چندانی هم نداره ولی چون علاقه رو داره میخونه .و در نهایت بگم میزان خوشبخت بودن رو ما خودمون تعیین میکنیم اینکه چه احساسی نسبت به خودمون و دیگران داریم . پول و ثروت معیار خوشبختی نیست.
-
Maryam Mousavi
هم عقیده ام -
Maryam Mousavi
موافقم
میخوام یه قسمت دیگه به حرف هاتون اضافه کنم
اونم اینکه:
هر وقت شروع کنیم میتونیم پول در بیارم توی هر سنی توی هر مکانی تو هر شرایطی وووووو....
اما علاقه نه
زمانی که چالاکی الان رو داریم و میتونیم برای هدفمون محکم بجنگیم تحمل کنیم صبر داشته باشیم رو داریم توی پول در آوردن خرج میکنیم
بعد از چند سال یه لحظه بر میگردیم به عقب و میبینیم چند دهه از عمرمون رو توی جاده ای رفتیم که نه لذتش رو بردیم نه خوشبختی رو حس کردیم نه حالمون با اون شغل یا موقعیت اجتماعی خوب بودهما هنوز درک نکردیم توی این دنیا یک بار زندگی میکنیم نه چند بار
زمان های درست یک کاری که بگذره هر چقدر هم تلاش کنیم شاید بهش برسیم ولی خب اون کیف و حال رو دیگه برامون نداره
یه جمله معروف که خیلی دوسش دارم و هیچ وقت دلم نمیخواد برام بشه ای کاش اینه:
((درسته من الانم دوچرخه دارم ولی توی ده سالگی بهم حس خوشبختی میداد)) -
Nafas Hadian 0 درسته .مثلا یه دختر بچه تو سن پنج شیش سالگیش به عروسک احتیاج داره و باهاش کیف میکنه بعدش دیگه مثلا توسن ده یا پونزده یا هیجده سالگی حتی اگه بهترین عروسک دنیارم داشته باشه دیگه اون دوران براش تموم شدس.مثلا یه تعبیر دیگه اینکه ما توی یک سری از موقعیت های بد یا خوب زندگی به حرفها و حمایتهای دیگران احتیاج داریم ولی میبینیم که خودمون به تنهایی اون موقعیت رو پشت سر میذاریم و بعدها دیگران فقط میان و یه جور حرفهاشون دیگه به دردمون نمیخوره.پول چیزی بدی نیست ولی ضامن خوشبختی نیست.کسایی هستند که واقعا از لحاظ مالی هیچن ولی وقتی کسانی ازشون حمایت میکنند و پشتشونن این آدما با همون هیچ هم خوشبختن.من خودم علاقه و توجه به آینده شغلی و محیط کاری و روابط شغلی رو در درجه اول قرار میدم حتی اگه شغلی که انتخاب میکنم توش به قولی پول نباشه .بازم دوست دارم توی محیطی باشم که شادم .والسلام
-
هردو ... هم پولش هم علاقم ...
-
Nafas Hadian 0
درست میفرمایین -
-
@حمید-صباحی من اگ ب علاقم بود راستش عاشق نقاشی و گرافیک و دیجیتال ارت و مترجمی و ویراستاریم...
-
Michael Vey در آمار انتخاب رشته گفته است:
نقاشی
مخصوصا طراحی مانگا... حتی ایده داستانشم امادس ولی.. :> لعنت ب کنکور :>
-
سلام برای من بیشتر علاقه هست ولی خب رشته ای که میرم باید بازارکار خوبی هم داشته باشه
تا چند سال پیش تحت تاثیر حرفای اطرافیان میخواستم برم پزشکی ولی بعدش دیدم که من خون میبینم فشارم میوفته و اصلا فضای بیمارستان را نمیتونم تحمل کنم پس اگه پزشک هم بشم قطعا نمیتونم با مراجعه کننده ها به خوبی برخورد کنم و این حال بدم تو تمام بخش های زندگیم تاثیر میزاره حتی روی رفتارم با خانوادم و اخلاقم توی خونه چه بسا پزشکی بشم که به خاطر اخلاقش و عدم تمرکز روی کارش درآمد چندانی نداشته باشه
خیلی ها گفتن که عادت می کنی ولی به نظرم حتی اگه بشه عادت هم کرد، تا عادت کنم ضربه روحی و روانی زیادی بهم میزنه. -
احسان نوروزی کیوی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط احسان نوروزی کیوی انجام شده
Michael Vey منم اگه به علاقه ام بود نقاشی و طراحی را خیلی دوست دارم
مطمئنم تو هم با این جمله که پزشکی بخون نقاشی هم درکنارش ادامه بده آشنایی -