توصیه به کنکوری ها
-
سلام به همگی
یه کاری که خودم انجامش دادم و خیلی مفید بود میخوام بهتون بگم اگه دوس داشتین انجام بدیناونم اینه که :
۱_ یه دفترچه ی جیبی اما با تعداد برگه ی زیاد (مثلا ۱۰۰ برگ یا بیشتر ) بردارید
۲_ توی این دفترچه قراره نکاتی از دروس که سخت به ذهنتون میشینه یا همیشه باهاش مشکل داشتین یا نکته ی ساده ای که همیشه فراموشتون میشه و یا هر نکته ای که براتون جالبه رو یادداشت کنین
۳_ روال این طوریه که روزانه هر درسی رو که میخونین ، به ترتیب دروسی که از صبح خوندین نکاتش رو یادداشت کنین
مثلا برنامتون اینه که امروز اول زیست بعد دینی و بعد ریاضی بخونین پس به همین ترتیب نکات رو توی دفترچه یادداشت کنین۴_ اینم نمونه کار
این کار مخصوصا روزای نزدیک به کنکور بهتون خیلی کمک میکنه یک این که بهتون آرامش میده که شما از کاستی های خودتون اگاهین و تازه تقویتشون هم کردین و دو این که هر وقت که خواستین مرور انجام بدین به جای پناه بردن به فلان کتاب فلان انتشارات و به جای این که کلی پول پای هر درسش بدید یه دفترچه اختصاصی برای خودتون دارین
-
سلام مجدد
برای خوندن دروس تخصصی دوازدهم تجربی درحد امتحان نهایی تدریس چه دبیر هایی رو پیشنهاد میکنین؟
زیست تورق سریع آقای موقاری؟
فیزیک آقای یاری؟
ریاضی آقای ثابتی؟
شیمی چه فیلم یا منبعی رو پیشنهاد میکنین؟@تجربیا
z Gheibi
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@s-ein در توصیه به کنکوری ها گفته است:
سلام مجدد
برای خوندن دروس تخصصی دوازدهم تجربی درحد امتحان نهایی تدریس چه دبیر هایی رو پیشنهاد میکنین؟
زیست تورق سریع آقای موقاری؟
فیزیک آقای یاری؟
ریاضی آقای ثابتی؟
شیمی چه فیلم یا منبعی رو پیشنهاد میکنین؟@تجربیا
z Gheibi
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام
راستش من سال دوازدهم(برخلاف یازدهم و تا حدی دهم)،خیلی با محوریت آلا نمیرفتم جلو،چون راستش یکم وقت گیر بود
سر همین شایسته نمیبینم که نظر بدم -
سلام وقتتون بخیر
میخواستم تاپیکی با عنوان توصیه به کنکوری ها بزنم تا بقیه بیان و نظراتشونو بگن تا بلکه راهنمایی و کمکی باشه برای کنکوری ها. با یه سری سوال شروع میکنم:
۱) تو تابستون سال کنکور چه مباحثی رو باید خوند؟
۲) اگه کسی آزمون شرکت نکرده باشه کلا اون شخص هر سطحی داشته باشه بهتره طبق بودجه بندی آزمون هم تو تابستون و هم نُه ماه بعد پیش بره؟
۳) آزمون چه موسسه ای رو پیشنهاد میکنین و به چه دلیل؟
۴) تا آخر اسفندماه بهتره همه دروس خونده بشن و از عید به بعد دوران جمع بندی باشه؟
۵) برای هر درس کلا چه کتاب کار، فیلم یا تدریسی بهتون کمک کرده با توجه به سطحتون؟
۶) چه روش مطالعه ای برای هر درس براتون مفید بوده و فکر میکنین بقیه هم اگه اون کارو بکنن خوبه؟فعلا همین ها به ذهنم رسید و اضافه میشه بهشون به مرور، شما هم هر توصیه دیگه ای دارین ممنون میشم بگین
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@s-ein چه سوال خوبی ، اول اینکه حتما طبق یه برنامه درست و حسابی پیش برین ، اگرم خودتون میچینن جوری باشه که به ازمونها حتما برسین ، من اینکارو نکردم و متاسفانه بعد بهمن دیگه نتونستم بخونم انقدی که عقب افتاده بودم
دوم اینکه تو این یه سال زیاد نگران و پیگیر تل و اینستا و توییتر و بقیه سوشال مدیاها نباشید ، هیچ خبری نیست هیچی هم به دست نمیارید