آمار انتخاب رشته
-
Maryam Mousavi
موافقم
میخوام یه قسمت دیگه به حرف هاتون اضافه کنم
اونم اینکه:
هر وقت شروع کنیم میتونیم پول در بیارم توی هر سنی توی هر مکانی تو هر شرایطی وووووو....
اما علاقه نه
زمانی که چالاکی الان رو داریم و میتونیم برای هدفمون محکم بجنگیم تحمل کنیم صبر داشته باشیم رو داریم توی پول در آوردن خرج میکنیم
بعد از چند سال یه لحظه بر میگردیم به عقب و میبینیم چند دهه از عمرمون رو توی جاده ای رفتیم که نه لذتش رو بردیم نه خوشبختی رو حس کردیم نه حالمون با اون شغل یا موقعیت اجتماعی خوب بودهما هنوز درک نکردیم توی این دنیا یک بار زندگی میکنیم نه چند بار
زمان های درست یک کاری که بگذره هر چقدر هم تلاش کنیم شاید بهش برسیم ولی خب اون کیف و حال رو دیگه برامون نداره
یه جمله معروف که خیلی دوسش دارم و هیچ وقت دلم نمیخواد برام بشه ای کاش اینه:
((درسته من الانم دوچرخه دارم ولی توی ده سالگی بهم حس خوشبختی میداد))Nafas Hadian 0
درست میفرمایین -
Nafas Hadian 0 درسته .مثلا یه دختر بچه تو سن پنج شیش سالگیش به عروسک احتیاج داره و باهاش کیف میکنه بعدش دیگه مثلا توسن ده یا پونزده یا هیجده سالگی حتی اگه بهترین عروسک دنیارم داشته باشه دیگه اون دوران براش تموم شدس.مثلا یه تعبیر دیگه اینکه ما توی یک سری از موقعیت های بد یا خوب زندگی به حرفها و حمایتهای دیگران احتیاج داریم ولی میبینیم که خودمون به تنهایی اون موقعیت رو پشت سر میذاریم و بعدها دیگران فقط میان و یه جور حرفهاشون دیگه به دردمون نمیخوره.پول چیزی بدی نیست ولی ضامن خوشبختی نیست.کسایی هستند که واقعا از لحاظ مالی هیچن ولی وقتی کسانی ازشون حمایت میکنند و پشتشونن این آدما با همون هیچ هم خوشبختن.من خودم علاقه و توجه به آینده شغلی و محیط کاری و روابط شغلی رو در درجه اول قرار میدم حتی اگه شغلی که انتخاب میکنم توش به قولی پول نباشه .بازم دوست دارم توی محیطی باشم که شادم .والسلام
-
@حمید-صباحی من اگ ب علاقم بود راستش عاشق نقاشی و گرافیک و دیجیتال ارت و مترجمی و ویراستاریم...
-
@حمید-صباحی من اگ ب علاقم بود راستش عاشق نقاشی و گرافیک و دیجیتال ارت و مترجمی و ویراستاریم...
Michael Vey در آمار انتخاب رشته گفته است:
نقاشی
مخصوصا طراحی مانگا... حتی ایده داستانشم امادس ولی.. :> لعنت ب کنکور :>
-
سلام برای من بیشتر علاقه هست ولی خب رشته ای که میرم باید بازارکار خوبی هم داشته باشه
تا چند سال پیش تحت تاثیر حرفای اطرافیان میخواستم برم پزشکی ولی بعدش دیدم که من خون میبینم فشارم میوفته و اصلا فضای بیمارستان را نمیتونم تحمل کنم پس اگه پزشک هم بشم قطعا نمیتونم با مراجعه کننده ها به خوبی برخورد کنم و این حال بدم تو تمام بخش های زندگیم تاثیر میزاره حتی روی رفتارم با خانوادم و اخلاقم توی خونه چه بسا پزشکی بشم که به خاطر اخلاقش و عدم تمرکز روی کارش درآمد چندانی نداشته باشه
خیلی ها گفتن که عادت می کنی ولی به نظرم حتی اگه بشه عادت هم کرد، تا عادت کنم ضربه روحی و روانی زیادی بهم میزنه. -
Michael Vey منم اگه به علاقه ام بود نقاشی و طراحی را خیلی دوست دارم
مطمئنم تو هم با این جمله که پزشکی بخون نقاشی هم درکنارش ادامه بده آشنایی -
-
مطمئنم تو هم با این جمله که پزشکی بخون نقاشی هم درکنارش ادامه بده آشناییاحسان نوروزی کیوی
واقعا از این جمله متنفرم
فلان کار رو کنار مهندسی ساختمان بخون
خواستم مامایی بخونم اجازه ندادن
خواستم طراحی بخونم بازم اجازه ندادن
میخوام مهندسی کامپیوتر بخونم بازم نمیزارن
جالبه....
دم پدرم گرم واقعا که بهم گفت نرگس سهمیه بگیر برو تو بهترین جا درستو بخون
من هیچ وقت مانع پیشرفتت نمیشم
همین جمله پدرم بعد از مدت ها منو به درس برگردوند️
-
مطمئنم تو هم با این جمله که پزشکی بخون نقاشی هم درکنارش ادامه بده آشناییاحسان نوروزی کیوی این جمله الان تبدیل ب خلاصه ای از زندگیم شده.. هعی
-
احسان نوروزی کیوی
واقعا از این جمله متنفرم
فلان کار رو کنار مهندسی ساختمان بخون
خواستم مامایی بخونم اجازه ندادن
خواستم طراحی بخونم بازم اجازه ندادن
میخوام مهندسی کامپیوتر بخونم بازم نمیزارن
جالبه....
دم پدرم گرم واقعا که بهم گفت نرگس سهمیه بگیر برو تو بهترین جا درستو بخون
من هیچ وقت مانع پیشرفتت نمیشم
همین جمله پدرم بعد از مدت ها منو به درس برگردوند️
Nafas Hadian 0 ببخشید منظورت از اینکه سهمیه بگیر برو تو بهترین جا درس بخون ینی چی؟ ممنون میشم درموردش توضیح بدین
-
Nafas Hadian 0 ببخشید منظورت از اینکه سهمیه بگیر برو تو بهترین جا درس بخون ینی چی؟ ممنون میشم درموردش توضیح بدین
Maryam Mousavi
موافقی توضیح ندم
جواب این سوال حس میکنم یکمی با خودش بحث به همراه داره🤍 -
Maryam Mousavi
موافقی توضیح ندم
جواب این سوال حس میکنم یکمی با خودش بحث به همراه داره🤍Nafas Hadian 0 فقط اسمت نرگسه یا نفس
فهمیدم ممظورتو یه جورایی نه نگو جنجال میشه
-
Nafas Hadian 0 فقط اسمت نرگسه یا نفس
فهمیدم ممظورتو یه جورایی نه نگو جنجال میشه
Maryam Mousavi
نفس صدام کن گلم
واقعا حوصله بحث کردن ندارم
و این تاپیک هم جای گیس و گیس کشی نیست واقعا️
-
Maryam Mousavi
نفس صدام کن گلم
واقعا حوصله بحث کردن ندارم
و این تاپیک هم جای گیس و گیس کشی نیست واقعا️
Nafas Hadian 0 چشم . نه باو برا چی گیس و گیس کشی
.همه حق دارن نظرشونو بگن .منم. حوصله بحث ندارم فقط یکم چون حرفت مبهم اومد برام پرسیدم عزیزم .مگرنه اصن قصد و غرضی نداشتم . موفق باشی عزیز
-
@حمید-صباحی وای که چقده ما دخترا باهوشیم و دقیق
🥰البته پسراهم خوبن حرف گوش کنن .شوخی کردم دختر و پسر هیچ فرقی ندارن هردوبنده خداهستن
-
.همه حق دارن نظرشونو بگن .منم. حوصله بحث ندارم فقط یکم چون حرفت مبهم اومد برام پرسیدم عزیزم .مگرنه اصن قصد و غرضی نداشتم . موفق باشی عزیز
Maryam Mousavi در آمار انتخاب رشته گفته است:
چشمت سلامت عزیزم
نه خب این موضوع میرسه به یه سری مسائل که....
آهان خوب کاری کردی
سوالی برات پیش اومد بپرس همه بچه ها سعی میکنن جواب بدن
همچنین دختر مهربون️
-
Maryam Mousavi
موافقم
میخوام یه قسمت دیگه به حرف هاتون اضافه کنم
اونم اینکه:
هر وقت شروع کنیم میتونیم پول در بیارم توی هر سنی توی هر مکانی تو هر شرایطی وووووو....
اما علاقه نه
زمانی که چالاکی الان رو داریم و میتونیم برای هدفمون محکم بجنگیم تحمل کنیم صبر داشته باشیم رو داریم توی پول در آوردن خرج میکنیم
بعد از چند سال یه لحظه بر میگردیم به عقب و میبینیم چند دهه از عمرمون رو توی جاده ای رفتیم که نه لذتش رو بردیم نه خوشبختی رو حس کردیم نه حالمون با اون شغل یا موقعیت اجتماعی خوب بودهما هنوز درک نکردیم توی این دنیا یک بار زندگی میکنیم نه چند بار
زمان های درست یک کاری که بگذره هر چقدر هم تلاش کنیم شاید بهش برسیم ولی خب اون کیف و حال رو دیگه برامون نداره
یه جمله معروف که خیلی دوسش دارم و هیچ وقت دلم نمیخواد برام بشه ای کاش اینه:
((درسته من الانم دوچرخه دارم ولی توی ده سالگی بهم حس خوشبختی میداد)) -
@حمید-صباحی ولی اینکه بخوای با درس نخوندن به پول و موفقیت برسی ریسکش بالاست
ولی خداییش لذت درس خیلی بیشتره
مدیر مدرسه ای که قبل کنکور بخاطر این که معدلم رو ازش پرسیدم بعد یه سال با اخم و عصبانیت باهام حرف میزد دیروز بعد اعلام نتایج خودش زنگ زده بود و بعد کلی فدات بشم و قربونت برم تبریک میگفت
این حکایت را بدان جهت آوردم () که بدونین درس احترام و پول و موفقیت رو با آرامش خاطر بیشتری براتون میاره پس فکر اینکه فلانی نرفت دانشگاه اینهمه پول داره پس منم نرم پولدار میشم رو از فکرتون در بیارین
البته آقای صباحی اینو کلی گفتم -
دلم میخواد علوم پایه بخونم
تو علوم پایه هرچیزی هست بجز پول... (:علیرضا تمدنی سلام
علوم پایه کمی صبر میخواد تا متخصص بشید دَرِش. بعد پول هم میاد.
تا به نتیجه برسه باید کمی مدارا کرد و قدمای کوچیک برداشت. -
@حمید-صباحی
درس خوبه در هرصورت
اما میشه در کنار درس روی یه چیز دیگه هم تمرکز کرد
اما درس حتما کنارش باشه