به حرفاتتون نیاز دارم:)
-
بچها
چند روز پیش پدرم فوت کرده خیلی حالم بده، میشه بهم یه انگیزه الکی بدید
بعضی وقتا ک فک میکنم، واقعا هیچ هدفی ندارم تو زندگیم..ینی واسه رشته هم میخام برم ریاضی چون فقط ریاضی دوس دارم وگرنه واسه هیچ شغلی ذوق نمیکنم نمیدونید چ حس بدیه
میشه کمکم کنین -
بچها
بعضی وقتا ک فک میکنم، واقعا هیچ هدفی ندارم تو زندگیم..ینی واسه رشته هم میخام برم ریاضی چون فقط ریاضی دوس دارم وگرنه واسه هیچ شغلی ذوق نمیکنم نمیدونید چ حس بدیه
میشه کمکم کنین -
بچها
میشه کمکم کنینsajede Rashno واقعا از ته دلم ناراحت شدم. خیلی داغ بزرگیه خیلی. خداوند بهتون صبر بده
ولی دقیقا بعد از خوندن تاپیکتون یاد یکی از اقواممون افتادم، یه چیز گفت خیلی طلایی بود خیلی! گفت فلانی مرگ خییییلی زیبا و لذت بخشه و گفت که من دلم برای این مردم میسوزه که چه طوری گریه میکنن!! تعجب کردم گفتم چرا اینجوری میگی؟؟ گفت که ما نمیدونیم داریم فقط خودمونو عذاب میدیم و درسته نمیشه ناراحت نشد ولی خودعذابیه!! چون کسی که میره و انسان خوبیه، خیلی زیبا و جذابه براش خییییلی! گفت که دقیقا اون لحظه که دیگه تموم میشه، یه نفس راحت میکشی و میگه آییی خدایا این من بودم اینقدر راحت شدم!! انگاری دقیقا لباست رو درآوردی و فقط و فقط همین!! من اصلا و اصلا آدم مذهبی نیستم ها اصلا ولی اینو علم هم ثابت کرده! این حرفش خییلی به دلم نشست!!
فقط بهتون میگم که با خدا حرف بزنید و از خودش آرامش بخواید! بی واسطه!! مطمئن باشید آروم میشید!!
نمیگم سخت نیست ها نه اصلا، خیلی هم سخته این درد! ولی بهش به عنوان خواست خدا نگاه کنید. خدایی که بعضی وقتا دلمون رو شدیدا میشکنه ولی بازم خودش میدونه که چی به چیه! فقط از خودش کمک و آرامش بخواید.
باز هم از خدای بزرگ میخوام بهتون قدرت و صبر بده!
-
بچها
میشه کمکم کنینsajede Rashno
سلام ببین ،همه دوس داریم ،ادمایی که خیلی برامون عزیزن در ارامش باشن ، اگه اخرتی باشه که پدر شما نهایت شادی رو داره چون برگشته به اصل خودش، اگه اخرتی هم نباشه که بدون استرس و درگیری های این دنیا به یه خواب اروم رفته ، حالا شما از اینکه پدرتون در ارامشه ناراحتید؟ به هیچ وجهشما میتونی از الان زندگی رو بزاری کنار و بگی چون پدرم نیس پس همه چی کنسله، اصلا و ابدا مشکلی برای دنیا به وجود نمیاد ، میلیارد ها ساله که روزگار همینطور میچرخه و خواهد چرخید ، عمرت مثل چای تو فلاسکه ، میتونی تا وقتی داغه بخوری یا میتونی وقتی سرد شد همراه حسرت بخوریش
-
تسلیت میگم عزیزم
انشالله غم اخرت باشه
ولی خب مرگ حقه و دست خود ادم نیست...
شما میتونی توی تحصیل توی هر رشته دلخواهی که میخوای
سرفراز بشی و مطمنم پدرتم خوشحال میشه
میتونی با بهترین شدن توی رشتهات اسم پدرتو بالا نگه داری
میتونی یه کاری کنی تا باعث افتخارش بشی
و میدونم که میتونی...
در رابطه با شغلم هروقت سرتون خلوت شد حتما سر به یه مشاور خوب بزن تا راهنماییت کنه
و اینو یادت نره که تو میتونی هرکاری که بخوای بکنی و توش بهترین باشی️
-
بچها
میشه کمکم کنینsajede Rashno سلام امیدوارم حالت خوب باشه و بهت تسلیت میگم
ببین زمان که بگذره کم کم باهاش کنار میای و نباید دست از تلاش بر داری
من یه خانمی رو میشناسم که پدر مادرش رو از دست داده بود خواهر برادری هم نداشت و خیلی تنها بود تازه ناراحتی قلبیم داشت سال اول کنکور نداد ولی معدلش شد ۱۹/۹۸
سال دوم بدون امکانات آنچنانی پزشکی قبول شد و میگفت فقط بخاطر پدر مادرم درس خوندم که بتونم خوشحالشون کنم و همون سال مادر بزرگشم از دست داد ولی روی پاهاش موند و تو۲۰ ۱۹ سالگی موفقیت های زیادی بدست آورد تو همون سال مشاور خیلی از بچه ها بود و اکثرا رشته های تاپ قبول شدن
شرایط شما که بدتر از ایشون نیست
پس قوی باش و به خودت زمان بده و بعد تلاش کن برای رسیدن به هدفات