دنده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام دوستان شب خوش متعالی
مگه قفسه سینه بالاتر از دیافراگم نیست پس چرا اینجا اغلب گفته ...
سوال ۹۰ هست ... خط دومReza Dolatsha
سلام
خط دوم گفته اغلب ماهیچه های بین دنده ای و کل گردنی ها از دیافراگم بالا تر هستند
حالا چرا گفتهاغلب
چون طبق شکل زیر بعضی از ماهیچه های بین دنده ای از دیافراگم پایین ترند مثلا ماهیچه های بین دنده ای دنده های ۱۱-۱۲
قرمز رنگه دیافراگم هست و سبز و ابی ها بین دنده ای ها داخلی خارجی اند میبینید که بیشتر بین دنده ای ها از دیافراگم بالاتر هست ولی بعضی ها پایین ترند...
این شکل رو دیدم یاد ی نکته از کنکور اخیر افتادم که در دیافراگم سمت راست دیافراگم بالا تر از چپه بخاطر حضور کبد
-
Reza Dolatsha
سلام
خط دوم گفته اغلب ماهیچه های بین دنده ای و کل گردنی ها از دیافراگم بالا تر هستند
حالا چرا گفتهاغلب
چون طبق شکل زیر بعضی از ماهیچه های بین دنده ای از دیافراگم پایین ترند مثلا ماهیچه های بین دنده ای دنده های ۱۱-۱۲
قرمز رنگه دیافراگم هست و سبز و ابی ها بین دنده ای ها داخلی خارجی اند میبینید که بیشتر بین دنده ای ها از دیافراگم بالاتر هست ولی بعضی ها پایین ترند...
این شکل رو دیدم یاد ی نکته از کنکور اخیر افتادم که در دیافراگم سمت راست دیافراگم بالا تر از چپه بخاطر حضور کبد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo سلام مرسی ازت
اما فک کنم نکته آخری بشه دیافراگم چپ چون راست پایین تره ...
-
Mo Xo سلام مرسی ازت
اما فک کنم نکته آخری بشه دیافراگم چپ چون راست پایین تره ...
Reza Dolatsha راست بخاطر کبد پایین تره!!
بازم دست بی قرار:/توضیحش درسته چون کبد هست سمت راست برای همون پایین ترهخواهش میکنم
-
Reza Dolatsha راست بخاطر کبد پایین تره!!
بازم دست بی قرار:/توضیحش درسته چون کبد هست سمت راست برای همون پایین ترهخواهش میکنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo نه دیگه اول درست گفتی . کبد سمت راسته پس باعث شده قسمت راست دیافراگم بالاتر قرار بگیره.
-
Mo Xo نه دیگه اول درست گفتی . کبد سمت راسته پس باعث شده قسمت راست دیافراگم بالاتر قرار بگیره.
Farhan Honar نصف شبی قیمه ها رو ریختیم تو ماستا
در هنگام دم نیمه راست بالاتر از نیمه چپه دیافراگمهمیگم اولش فکر شده عمل کردم:/
-
Farhan Honar نصف شبی قیمه ها رو ریختیم تو ماستا
در هنگام دم نیمه راست بالاتر از نیمه چپه دیافراگمهمیگم اولش فکر شده عمل کردم:/
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo اشکالی نداره دوراندیش
-
Mo Xo اشکالی نداره دوراندیش
Farhan Honar ممنون اصلاح کردی
-
Farhan Honar ممنون اصلاح کردی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo خواهش میکنم