نحوه درس خوندن
-
سلام رفقا
من دهمم و میخوام از الان شروع کنم ب خوندن بنظرتون روزی چند ساعت باید خوند و چه نکاتی رو باید رعایت کنم راهنمایی هاتون رو لطفا بگین -
سلام رفقا
من دهمم و میخوام از الان شروع کنم ب خوندن بنظرتون روزی چند ساعت باید خوند و چه نکاتی رو باید رعایت کنم راهنمایی هاتون رو لطفا بگین -
سلام رفقا
من دهمم و میخوام از الان شروع کنم ب خوندن بنظرتون روزی چند ساعت باید خوند و چه نکاتی رو باید رعایت کنم راهنمایی هاتون رو لطفا بگین@pari-Afahar اگر تازه میخواین شروع کنین و قبلا مطالعه پیوسته و منظم نداشتین بهتره با ساعت مطالعه پایین و نرمال شروع کنین و کم کم افزایش بدین مثلا هفته ای ۱ ساعت
چون اگه جو گیرانه شروع کنین باعث عدم پیوستگی تون میشه
توصیه من به شما که دهم هستین این که با ۵ ساعت شروع کنین -
سلام
من یک سال و نیمه انجمن نیومدم
چرا نمیشه تودلی چیزی بفرستم؟
بابت اسپم عذر میخوام نمیدونستم کجا میشه بپرسم سوالمو -
@pari-Afahar اگر تازه میخواین شروع کنین و قبلا مطالعه پیوسته و منظم نداشتین بهتره با ساعت مطالعه پایین و نرمال شروع کنین و کم کم افزایش بدین مثلا هفته ای ۱ ساعت
M Abbassi ممنون از راهنماییتون
-
@pari-Afahar اگر تازه میخواین شروع کنین و قبلا مطالعه پیوسته و منظم نداشتین بهتره با ساعت مطالعه پایین و نرمال شروع کنین و کم کم افزایش بدین مثلا هفته ای ۱ ساعت
M Abbassi یه سوال دیگه تو دوران مدرسه چجوری بخونیم که هم برای کنکور بتونیم بخونیم هم برای مدرسه
@pari-Afahar
سلام این سئوال اکثریته
اصلا پروسه کنکور و مدرسه رو جدا ندونید و هر دو رو جلو ببرید -
M Abbassi یه سوال دیگه تو دوران مدرسه چجوری بخونیم که هم برای کنکور بتونیم بخونیم هم برای مدرسه
-
@pari-Afahar یادتون باشه فرایند تستی و تشریحی خوندن زیاد متفاوت و جدا از هم نیستن مثلا همزمان که یک درس برای شما تدریس شد تست های اون مطلب هم کار بشه
شما باید موازی هر دو رو پیش ببرین -
M Abbassi خیلی ممنون از شما