سوال درباره قوانین گاز ها
-
من ی سوال شیمی دارم مگه در قوانین گاز ها به این نتیجه نرسیدیم که دما با فشار رابطه مستقیم داره ؟ پس چرا در تقطیر جز به جز گاز ها با افزایش فشار دما کاهش پیدا میکنه
-
سلم خوش اومدی به آلاخونه
-
برای دیدن شدن تاپیکت گروههای مربوط به تاپیک رو منشن کن؛ اینجوری:
همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
راهنمای مربوط به گروهها رو برات میذارم:
گروهها در آلاخونه -
برای اینکه کار با آلاخونه برات راحتتر باشه هم حتما راهنمای آلاخونه رو بخون.
-
-
من ی سوال شیمی دارم مگه در قوانین گاز ها به این نتیجه نرسیدیم که دما با فشار رابطه مستقیم داره ؟ پس چرا در تقطیر جز به جز گاز ها با افزایش فشار دما کاهش پیدا میکنه
این پست پاک شده! -
Soroush Khazaei
فک کنم تعریف رو اشتباه خوندی
...... سپس با استفاده از فشار دمای هوا رو پیوسته کاهش می دهیم
نگفته افزایش یا کاهش -
Soroush Khazaei
فک کنم تعریف رو اشتباه خوندی
...... سپس با استفاده از فشار دمای هوا رو پیوسته کاهش می دهیم
نگفته افزایش یا کاهش@Younes-Dehkhoda-0 اره اما تو کتابای کمک درسی یا تو جزوه راه ابریشم نوشته با افزایش فشار
-
@Younes-Dehkhoda-0 اره اما تو کتابای کمک درسی یا تو جزوه راه ابریشم نوشته با افزایش فشار
Soroush Khazaei
ی وقت منظور کتابت برای مایع کردن گاز هاست -
Soroush Khazaei
ی وقت منظور کتابت برای مایع کردن گاز هاست@Younes-Dehkhoda-0 با استفاده از افزایش فشار، دمای هوا را پیوسته کاهش می دهند. کپی پیست متن جزوه
-
@Younes-Dehkhoda-0 با استفاده از افزایش فشار، دمای هوا را پیوسته کاهش می دهند. کپی پیست متن جزوه
-
@Younes-Dehkhoda-0
?Ok -
@Younes-Dehkhoda-0 اره ب هر حال متن کتاب ملاکه ممنون