مشاور کنکور
-
فلاور میدونین این که بگیم موسسه ای باشه بدون عیب و ایراد ، این حرف کاملا غلطه
چون هر چیزی هم عیبی داره و هم زیبایی های خاص.......
پس خیلی هم به انتقادات توجه نکنین@fazel-zakeri درسته،اخه انقدر مشاور رو می کوبن ادم میترسه ،ترس اینو دارم ک بی کیفیت باشن یا طی مسیر پیگیری کمتر بشه و...از طرفی میخوام خودم بخونم ترس دارم ک خطا کنم
-
@fazel-zakeri درسته،اخه انقدر مشاور رو می کوبن ادم میترسه ،ترس اینو دارم ک بی کیفیت باشن یا طی مسیر پیگیری کمتر بشه و...از طرفی میخوام خودم بخونم ترس دارم ک خطا کنم
فلاور از اونجا که میگین مدتی نبودین و با فضای کنکور امسال و پارسال اشنا نیستین، یعنی باید کسی کنارتون باشه اونم راه بلد.....
میدونین خود من الان دوازدهمم و مشاور باهام یک هفته کار کرد اصلا پیگیری نمیکرد
به قول شما پیگیری مهمه
"بدونی که اخرش نتیجه میده
امیدوارم تا شب کسی بهتون جواب بده -
فلاور از اونجا که میگین مدتی نبودین و با فضای کنکور امسال و پارسال اشنا نیستین، یعنی باید کسی کنارتون باشه اونم راه بلد.....
میدونین خود من الان دوازدهمم و مشاور باهام یک هفته کار کرد اصلا پیگیری نمیکرد
به قول شما پیگیری مهمه
"بدونی که اخرش نتیجه میده
امیدوارم تا شب کسی بهتون جواب بده@fazel-zakeri انشاالله
-
M Abbassi ببخشید من خیلی نظرات مختلف شنیدم نمیدونم بهشون اعتمادکنم یانه اخه فرصت صحیح وخطا ندارم
فلاور
ببینید درسته که مشاور میتونه یه راهنما و محرک برای مسیر باشه اما همیشه تلاش خود فرده که حرف آخر رو میزنه
من چندساله توی کانال شون عضوم قبولی هاشون رو دیدم محتوای کانال رو دقیق برسی کردم خیلی مفید بوده به طوری که به همه توصیه کردم
اما یادتون نره که مشاور همه چیز نیس تلاش خود شما حرف اول و آخر رو میزنه -
فلاور
ببینید درسته که مشاور میتونه یه راهنما و محرک برای مسیر باشه اما همیشه تلاش خود فرده که حرف آخر رو میزنه
من چندساله توی کانال شون عضوم قبولی هاشون رو دیدم محتوای کانال رو دقیق برسی کردم خیلی مفید بوده به طوری که به همه توصیه کردم
اما یادتون نره که مشاور همه چیز نیس تلاش خود شما حرف اول و آخر رو میزنه -
M Abbassi ببخشید شخصا مشاوره داشتین باتیم یااز محتوای رایگان کانال استفاده کردین¿بهم گفتن مشاوراشون ضعیفن برعکس محتوای کانال،خودم همه جوره پیگیرم واسه درس فقط ب راهنما وبرنامه احتیاج دارم،نمیدونم منظورمو رسوندم یانه وفرصت ریسک کردن ندارم،بنظرتون ممکنه ضررکنم از مشاور گرفتن؟الان اقای خدارحمی.پوریابابایی،زهراعسگری.سرفرازی ظرفیت دارن از ارشدا کدوم بهتره؟
-
M Abbassi ببخشید شخصا مشاوره داشتین باتیم یااز محتوای رایگان کانال استفاده کردین¿بهم گفتن مشاوراشون ضعیفن برعکس محتوای کانال،خودم همه جوره پیگیرم واسه درس فقط ب راهنما وبرنامه احتیاج دارم،نمیدونم منظورمو رسوندم یانه وفرصت ریسک کردن ندارم،بنظرتون ممکنه ضررکنم از مشاور گرفتن؟الان اقای خدارحمی.پوریابابایی،زهراعسگری.سرفرازی ظرفیت دارن از ارشدا کدوم بهتره؟
فلاور سلام خودم شخصا چند ماه مشاور داشتم
اما من خودم چون ۳ سال هم توی کانال عضو بودم و اکثر مطالب رو دنبال میکردم تقریبا همه چیز مشاوره رو بلد بودم
اما مطمئن باشین اگه به حرف شون گوش بدین و پیگیر باشین از مشاور هاشون ضرر که نمیکنین هیچ بلکه خیلی هم بهتون کمک میکنه
برای رزرو مشاوره هم مشاوره های ارشدی که نام بردین همه جز مشاور های برتر هستن اما فکر نکنم الان ظرفیت داشته باشن باز خودتون بپرسین -
فلاور سلام خودم شخصا چند ماه مشاور داشتم
اما من خودم چون ۳ سال هم توی کانال عضو بودم و اکثر مطالب رو دنبال میکردم تقریبا همه چیز مشاوره رو بلد بودم
اما مطمئن باشین اگه به حرف شون گوش بدین و پیگیر باشین از مشاور هاشون ضرر که نمیکنین هیچ بلکه خیلی هم بهتون کمک میکنه
برای رزرو مشاوره هم مشاوره های ارشدی که نام بردین همه جز مشاور های برتر هستن اما فکر نکنم الان ظرفیت داشته باشن باز خودتون بپرسینM Abbassi سلام وقت بخیر،دلیل بیرون اومدن تون فقط این بود ک خودتون بلدبودین برنامه ریزی رو؟یاکیفیت سابق رو نداشت؟
بله ادمین گفتن ک اینها ظرفیت دارن،نمیدونم مشاور ارشد بگیرم ک توانایی بیشتر توو برنامه ریزی داره یاعادی ک سرش خلوتتره،بحث هزینه نیست -
M Abbassi سلام وقت بخیر،دلیل بیرون اومدن تون فقط این بود ک خودتون بلدبودین برنامه ریزی رو؟یاکیفیت سابق رو نداشت؟
بله ادمین گفتن ک اینها ظرفیت دارن،نمیدونم مشاور ارشد بگیرم ک توانایی بیشتر توو برنامه ریزی داره یاعادی ک سرش خلوتتره،بحث هزینه نیست -
فلاور نه دلیل بیرون اومدنم اصلا کیفیت کار مشاورم نبود خودم یه مشکلی داشتم نتونستم ادامه بدم وگرنه مشاورم که اصلا چیزی برام کم نزاشت