-
TiCl4 چه نوع ترکیبیه یونی یا مولکولی
-
Soroush Khazaei فک کنم چون تیتانیم فلزه(واسطه) کلر هم نافلز میشه یونی
جر اینکه جز استثناها باشه که فک نکنم
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@دانش-آموزان-آلاء -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
Soroush Khazaei سلام به آلاخونه خوش اومدی.
برای اینکه تاپیکت دیده بشه، گروههای مرتبط رو منشن کن؛ اینجوری:
@تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاراهنمای مربوطه به گروهها رو میتونی از اینجا ببینی: گروهها در آلاخونه
تاپیکت رو توی دستۀ مناسب خودش ایجاد کن؛ برای این هم راهنما داریم. اینجا رو بخون: پرسيدن سوال و یا انتشار مطالب مفید و آموزشی در آلاخونه
برای این که کار با آلاخونه رو یاد بگیری حتما بخش راهنمای آلاخونه رو بخون. -
Soroush Khazaei سلام یونی. کلا ترکیب یک فلز و یک نافلز ترکیبی یونی است.
-
Amir ali Nikfard صحبتتون کاملا درسته اما من یه نکته دیگه به ذهنم رسید.خوبه اینو مد نظر داشته باشید.
هر پیوندی که بین 2 نافلز تشکیل میشه الزاما کووالان نیست.یا یه جور دیگه :هر ترکیبی که تو خودش فلز نداره الزاما مولکولی نیست.
مثل امونیوم نیترات.که یک ترکیب یونیه.بدون حضور فلزات. -
-
Soroush Khazaei یک ترکیب مولکولی هست (بین تیتانیم با 4 تا اتم ظرفیت و کلر ها پیوند کوالانسی) تو شیمی این چیزا زیاده ! ....
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء