چطوری بخونم ۱۸ روزه
-
سلام بچه ها ... میخوام ریاضی و فیزیک و شیمی دوازدهم رو تو ۱۸ روز بخونم برا امتحانای شهریور ...چه منبعی رو پیشنهاد میکنید ..فیلمای کدوم استاد رو بینم؟(چون وقتم کمه ) نکته ای چیزی هم بهم بگید خیلی خوشحال میشم
-
سلام
اگه پشت کنکور میخواین بمونین و برای کنکور بخونین پیشنهاد میکنم شهریور امتحان ندین
چون در حال حاضر یک بار کلا میشه معدل رو ترمیم کرد
الان هم که تاثیر قطعی شده مطمنا سوالا سخت تر میشن،باید منابعی خوبی رو خوند -
سلام
اگه پشت کنکور میخواین بمونین و برای کنکور بخونین پیشنهاد میکنم شهریور امتحان ندین
الان هم که تاثیر قطعی شده مطمنا سوالا سخت تر میشن،باید منابعی خوبی رو خوندسعید علوی
بله دقیقا
2 اینکه هیچ انطور که باید معلوم نیس.شاید ورق یک جور دیگه برگشت
اما اما فقط در یک صورت برید شهریور بدید
که فول فول تخصصی ها رو اوکی کرده باشیدموفق باشید.این نظر من و البته از یک مشاور هم شندیم اونم خیلی موافق با ترمیم در شهریور نبود
ولی اگر خیلی خوب بلدید. بدید.
-
سعید علوی
بله دقیقا
2 اینکه هیچ انطور که باید معلوم نیس.شاید ورق یک جور دیگه برگشت
اما اما فقط در یک صورت برید شهریور بدید
که فول فول تخصصی ها رو اوکی کرده باشیدموفق باشید.این نظر من و البته از یک مشاور هم شندیم اونم خیلی موافق با ترمیم در شهریور نبود
ولی اگر خیلی خوب بلدید. بدید.
@jahad-128 من ترمیم معدل نمیخوام بکنم ...امتحانشون رو خرداد نتونستم بدم ..برای همین شهریور میدم ..چی بهم پیشنهاد میدید
-
سلام
الان هم که تاثیر قطعی شده مطمنا سوالا سخت تر میشن،باید منابعی خوبی رو خوندسعید علوی ممنونم
..ولی من ترمیم معدل نیست ..امتحان خرداد رو ندادم ...چه منابعی پیشنهاد میدید برا خوندن و فیلمای کدوم استاد ..چون واقعا گیج شدم برای این درسا..حفظی نیستن
-
سعید علوی ممنونم
..ولی من ترمیم معدل نیست ..امتحان خرداد رو ندادم ...چه منابعی پیشنهاد میدید برا خوندن و فیلمای کدوم استاد ..چون واقعا گیج شدم برای این درسا..حفظی نیستن
Girl Black آخه معلوم نیست سوالا چجوری میان،بسته به سطحتون داره
اگه خب سطح ضعیفی داشته باشین،فکر نکنم بشه شهریور رو اوکی کرد..
اگه مثل سال های قبل بود خب میشد با دیدن چندتا نمونه سوال کار رو اوکی کرد
من فکر میکنم برای امتحان نهایی هم باید مث کنکور وقت گذاشت و تایم کمی هم هست الان -
من فکر میکنم برای امتحان نهایی هم باید مث کنکور وقت گذاشت و تایم کمی هم هست الان -
سلام بچه ها ... میخوام ریاضی و فیزیک و شیمی دوازدهم رو تو ۱۸ روز بخونم برا امتحانای شهریور ...چه منبعی رو پیشنهاد میکنید ..فیلمای کدوم استاد رو بینم؟(چون وقتم کمه ) نکته ای چیزی هم بهم بگید خیلی خوشحال میشم
Girl Black سلام واسه ریاضی همایش امتحان نهایی آریان حیدری رو پیشنهاد میکنم
نمیدونم قراره سوالا رو چه جوری بدن
ولی واسه امتحان خرداد به من خیلیییی کمک کرد -
Girl Black سلام واسه ریاضی همایش امتحان نهایی آریان حیدری رو پیشنهاد میکنم
نمیدونم قراره سوالا رو چه جوری بدن
ولی واسه امتحان خرداد به من خیلیییی کمک کردزهرا بنده خدا 2 خیلی ممنونم
-
من فکر میکنم برای امتحان نهایی هم باید مث کنکور وقت گذاشت و تایم کمی هم هست الانسعید علوی من تا دهم معدلم ۱۹ و ۲۰ بود ...پایه م خوبه ...از کرونا به بعد نه ولی
-
زهرا بنده خدا 2 خیلی ممنونم
Girl Black خواهش میکنم