نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها
-
سلام من کمکی میخاستم ازتون میتونم بپرسم
-
Mo Xo در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها گفته است:
@M-an رتبه۶۸۳ تجربی:)
️
️
️
گفتی اکانتت پریده بود ....اول نشناختم .
هوای مارو هم داشته باش اگه یادت باشه قبلا این جمله رو گفتم.سید حسین حسینی 0 سلام
-
سلام اولا تبریییک میگم به همممه رفقایی که سربلند شدن
و آرزوی موفقیت روزافزون براشونوالا به نظرم رتبه 5 رقمی ارزش گفتن نداشته باشه و چیزیم قبول نشم باهاش ولی شاید بتونم یه امیدواری باشم برا کسایی که باهام هم موقعیتن
Faez Fateminia
ولی برای من به شخصه مهم نیست چند شدی.
همین مهمه که دلت از خودت راضی باشه... -
میبینم که همهتون ترکوندینا :)))))))
-
Faez Fateminia
ولی برای من به شخصه مهم نیست چند شدی.
همین مهمه که دلت از خودت راضی باشه...@danial-hosseiny از خودم که خب توقع یکم بیشتری داشتم ولی از نتیجه راضیم
-
@danial-hosseiny از خودم که خب توقع یکم بیشتری داشتم ولی از نتیجه راضیم
Faez Fateminia
همینش مهمه... -
یه تشکر ویژه از آلا بابت این مدت
من فقط تست زدنو از آلا یاد نگرفتم بلکه زندگی رو ازش یاد گرفتم
امیدوارم حضرت زهرا روز به روز بهتون کمک کنه تا این مجموعه پیشرفت کنه
منم دوس دارم هرکمکی که از دستم برمیاد انجام بدم تا شاید یک صدم زحمات آلا رو جبران کنم -
سلام من حدود رتبه ۱۰۰۰۰۰ تجربیو آوردم اینم بگم که نخوندم هزارتا مشغله ذهنی اشتباه داشتم امروز واقعا تصمیم جدی گرفتم برای یه شروع جدید و حال درست و یه خبر خوش و گریه از سر شوق دلم میخواد شماها بهم امید بدین و بگین که توی این تایمی که دارم میتونم منم رتبه دلخواهمو بگیرم از همین تیریبون اعلام میکنم من تمام تلاشمو میکنم تا بیام اینجا بگم رتبه دلخواهمو گرفتم
-
سلام ۳۲۰ منطقه ۱
Mr Unknown XD
سلام
شما و ۳ ۴ نفر دیگه رو مطمئن بودم زیر ۵۰۰ میارید
تبریک میگم انشاءالله تمام مراحل زندگیتون رو بخوبی پشت سر بزارید -
سلام
رتبه ۲۰۲۴ منطقه سه ریاضیbahar mohammadi 0
سلام بهار جان تبریک میگم انشاءالله همیشه موفق باشی -
@kosar-mottaghi
maryam111
خیلی متشکرم از لطفتون@nazanin-mirzai
سلام نازنین جان تبریک میگم انشاءالله همینجوری پرقدرت تراز همیشه پیش بری -
سید حسین حسینی 0
اره
Mo Xo
شما این اکانت هستین؟
Mahan Xodayi 2 -
سلام من حدود رتبه ۱۰۰۰۰۰ تجربیو آوردم اینم بگم که نخوندم هزارتا مشغله ذهنی اشتباه داشتم امروز واقعا تصمیم جدی گرفتم برای یه شروع جدید و حال درست و یه خبر خوش و گریه از سر شوق دلم میخواد شماها بهم امید بدین و بگین که توی این تایمی که دارم میتونم منم رتبه دلخواهمو بگیرم از همین تیریبون اعلام میکنم من تمام تلاشمو میکنم تا بیام اینجا بگم رتبه دلخواهمو گرفتم
Hanieh Tork ان شاءالله میتونی عزیزم
فرق یه دانش آموز شاگرد اول با یه دانش آموز شاگرد آخر فقط چن تا کتابه
پس ما با رتبه برترها هیچ فرقی نداریم اونها فقط تلاششون برای خوندن و یادگیری چن تا کتاب بیشتر از ما بوده
پس تو هم تلاش کن و نگو اگر نشد ساله بعد به خودت بگو من هر جور شده امسال بایییییید رتبه خوب بیارم -
Mr Unknown XD
سلام
شما و ۳ ۴ نفر دیگه رو مطمئن بودم زیر ۵۰۰ میارید
تبریک میگم انشاءالله تمام مراحل زندگیتون رو بخوبی پشت سر بزاریدGharibe Gomnam سلام ممنون
،، انشالله بتونم به بچه های اینجا و جاهای دیگه کمک کنم
-
Gharibe Gomnam سلام ممنون
،، انشالله بتونم به بچه های اینجا و جاهای دیگه کمک کنم
Mr Unknown XD تبریک میگم بهتون بابت رتبه خوبی که کسب کردید
اگر زحمتی نیست و هر وقت تونستید واسمون از نکات کلیدی در رابطه با کارایی که انجام دادید توضیح بدید دوس دارم بدونم -
Mo Xo
شما این اکانت هستین؟
Mahan Xodayi 2Gharibe Gomnam بله:)
متاسفانه اون رمزشو نمیدونسم خروج زدم قابل بازیابی هم نیست -
Mr Unknown XD تبریک میگم بهتون بابت رتبه خوبی که کسب کردید
اگر زحمتی نیست و هر وقت تونستید واسمون از نکات کلیدی در رابطه با کارایی که انجام دادید توضیح بدید دوس دارم بدونمزینب امیدی سلام،من زیاد اهل سخنرانی و مشاوره نیستم
،،، رتبم هم اونقدر خوب نیست به نظرم دوستان دیگه بهتر میتونن راهنمایی کنن
،، من انشالله همون تاپیک ریاضی و فیزیک که ساختم رو سعی میکنم ادامه بدم ، و انشالله فعالتر باشه
-
@nazanin-mirzai
سلام نازنین جان تبریک میگم انشاءالله همینجوری پرقدرت تراز همیشه پیش بریGharibe Gomnam خیلی ممنون عزیزم
انشاءالله موفقیت های پی در پی برای شما
-
سلام،نمیدونم اینجا فقط رتبه های خوب پیام میزارن یا نه
ولی من با اینکه راه ابریشمی بودم و از مهر شروع کردم و تا آخر تو مسیر کنکور بودم نتونستم به خاطر مسائلی زیادی که به وجود اومد و با مقداری هم اهمال کاریم همراه شد رتبه مناسبی کسب کنم ولی این نه تنها اینا باعث نمیشه دیدم به آلا عوض شه بلکه من از آموزش مجازی با آلا لذت بردم مخصوصا با استاد ثابتی و تنها همراهی که تو این مسیر تا آخر بامن بود آلا بود. از همه بچه های آلا تشکر میکنم
-
Gharibe Gomnam بله:)
متاسفانه اون رمزشو نمیدونسم خروج زدم قابل بازیابی هم نیستMo Xo
عههه
حدسام دارن درست از اب در میان
شماروهم مطمئن بودم سه رقمی میارین
حالا مونده
اقای رامسس
اقای امیرمحمدشاکری
اقای موسوی
خانم سونیا
و خانم سارا بیان