سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
نیاززز به کمکک دارمم شدددیدا
-
سلام مهسا هستم،
کنکوری امسالراستش حالم خوب نیست و دنبال این امید دادن و اینا هم نیستم،،
راستش راهنمایی میخواستم،
من امسال کنکور تجربی دادم،، درسم متوسط رو به بالا بود، ولی امسال کلا به دلایلی نوسانی درس خوندم خیلی بد هم خوندم مشکل از خودم بود، از افسردگیم از نا امیدیم از تنبلیم، و حالا شرایط و موارد دیگه هم بی تاثیر نبودن ولی مقصر اصلی خودم هستم پشیمونم:-):-):-):-)
از اونایی ام که الان همه میان میپرسن تو دیگه رتبه خوبی آوردیااا، بگو چند شدی
بقیه رو زیاد واسم مهم نیست،
ولی خانوادم :-(:-(:-(
حال روحیم خوب نیست بشدت پشیمونم بی فایده است میدونم، تنبلی کردم، وقتمو هدر دادم با اینکه بشدت درسم خوب بوده ولی الان تو بدترین لول درسی ام:-(:-(:-(
قطعا وایمیستم تا کنکور بعدی که احتمالا دی ماه هست،
فقط میخواستم بگم
من کنکور تجربی بدم دوباره، واقعا امیدی هست!!؟؟ شاید فوقش 2 یا 3 هزار رتبم بهتر بشه خیلی خیلی که تلاش کنم شما حساب کنین 10 هزار اصن بیام پایین تر
ولی بازم رتبم میشه 30 هزار
من استعداد ریاضی دارم خواهرم همش میگه کنکور ریاضی بده
تجربی آخرشم هیچی نمیشه داری وقت تلف میکنیمن واقعا واقعا برای کنکور امسال صفرررر بودممم صفرررر واسه همین رتبم خیلی بد شددد
ولی از طرفی ریاضی هم آینده شغلی نداره، میدونم به هر حال یه مهندسی چیزی میارم
ولی خب شغلی در کار نیست
من استعداد دارم دلم میسوزه
ولی نمیدونم باید چیکار کنم
خیلی تنبل شدمم خیلی از درس فاصله گرفتمم
دارم عذاب میکشم ولی هیچ کارم نمیکنمواقعا هیچکی باورش نمیشه من به این نقطه رسیده باشم
من الان حداقل رتبم باید بین 2 تا 10 هزار بودممنون میشم اگر تجربه ای دارین بگین
-
-
-
مهسا حصاری سلام اگه از شر تنبلی خلاص شی و اشتباهات قبلی رو تکرار نکنی بله امید هست به قبولی.
-
MMD HD میشه درباره آینده شغلی ریاضی بگین
-
مهسا حصاری سلام
رشته ریاضی صرفا ریاضی و محاسبات نیست
جبر داره آمار و احتمال هندسه گسسته
استدلال قوی ذهن فعال لازم داره
محاسبات بخشیشه
و آینده شغلی فقط و فقط به خوده آدم بستگی داره
رشته های مهندسی تازه دارن توی ایران جا باز میکنن
صنایع مختلف بخاطر کمبود منابع جهانی داره شکل میگیره تا به زندگی انسان کمک کنه
با این شرایط اگه خودت حرکت کنی چرا نتونی شغل داشته باشی؟
فکرمیکنم خودت بیشتر از همه خودت رومیشناسی
بشین ببین با شناختی که ازخودت داری میتونی بمونی برای کنکور بعدی یانه؟
پشت کنکوربودن بجز فشار درسی فشارروانی زیادی داره و این فشار ممکنه حتی از نزدیکترین افرادهم بهت بیاد
اراده و انگیزه قوی میطلبه
بنظرم اگه ادمش هستی یه فرصت دیگه به خودت بده
چون صفرنیستی و همین الانم از خیلیا جلوتری
به علاوه اینکه رشته تجربی هم ریاضیات قوی میخوادامیدوارم مفیدباشه برات
-
مهسا حصاری
سلام عزیز
گام اول رو خودت برداشتی
همین که میدونی مقصرخودتی و داری تلاش میکنی تا درست کنی اوضاع رو خودش کلیه
ولی اگر استعداد داری توی ریاضی بهت توصیه میکنم برو ریاضیچون همینطور که میدونی داوطلب های ریاضی به شدت کم شده و قبول شدن توی این رشته نسبت به بقیه راحت تره و چون تعداد کمه فرصت واسه ما بچه های ریاضی بیشتره
اینده و شغلم فقططط بستگی به خودت و خلاقیتت داره
نمیگم مسئله مهمی نیست چرا اتفاقا هست ولی چون ما داریم تو عصر ارتباطات و تکنولوژی زندگی میکنیم
اگر توی همین ریاضی کامپیوتر یه چیز خوب قبولشی حرفهای بشی توشو یکمم خلاقیت بزاری کنارش الان کارت خیلی خوب میشه
به امید موفقیت رفیق️برو جلو این جامعه و مملکت به ما نیاز داره(: -
مهسا حصاری بنظرم هر تصمیمی میخواید بگیرید اول خوب فکر کنید بزارید کمی هم حال روحیت بهتر شه من رشتم ریاضیه اگه کمکی خواستید یا سوالی داشتید رو من حساب کنید
-
سلام
اینکه میگی رتبت خیلی فرق نمیکنه اشتباهه و واقعا هیچکس نمیتونه اینده رو بگه ممکنه از فرصتت درست استفاده کنی یا غلط ، از طرفی هم قبول داری که کم کاری کردی ، اول با یه مشاور صحبت کن و نطر خودتو و خانواده اتو در نظر بگیر و انتخاب کن که پشت کنکور بمونی یا اصلا رشته ی ریاضی رو انتخاب کنی ،اما برای آیندت درست انتخاب کن ، به ارادت دقت کن ، پشت کنکور بودن اراده ی قوی و تلاش میخواد و یه گوش کَر واسه نشنیدن حرفای منفی بعضی از اطرافیان ،اگه احساس میکنی این شرایط رو داری قوی شروع کن و ادامه بده
اخر تلاش هیچوقت پوچی نیست ، موفق باشی -
سلام
الزما روی رتبه تکیه نکنید
شما رشته مورد علاقه تون مهمه که منتخب بشید