منبع کنکور
-
سلام دوستان من کنکوری 1403 تجربی هستم میشه برای هر کتاب تخصصی یه انتشارات خوب و بدرد بخور معرفی کنید که درصد بالایی بشه زد باهاش؟
-
سلام،کتاب هایی رو که خودم استفاده کردم میگم،شاید منابع بهتر هم باشن
فیزیک:نشر الگو سطح نسبتا بالایی داره،خیلی سبز سطحش پایین تره
شیمی:خیلی سبز تست های متوسط و راحتی داره،مبتکران خیلی به نظرم خوبه،تستای سطح بالا زیاد داره
زیست:به نظرم اول خیلی سبز کار کن تا یکم راه بیوفتی ،بعد میتونی به عنوان منبع دوم نشر الگو استفاده کنی،تو سال یازدهم سراغ آی کیو جامع هم برو،خیلی تستای خفنی داره
راستش برای ریاضی زیاد منابع رو نمیشناسم -
شیمی:خیلی سبز تست های متوسط و راحتی داره،مبتکران خیلی به نظرم خوبه،تستای سطح بالا زیاد داره
زیست:به نظرم اول خیلی سبز کار کن تا یکم راه بیوفتی ،بعد میتونی به عنوان منبع دوم نشر الگو استفاده کنی،تو سال یازدهم سراغ آی کیو جامع هم برو،خیلی تستای خفنی داره
راستش برای ریاضی زیاد منابع رو نمیشناسم -
راستش برای ریاضی زیاد منابع رو نمیشناسمبرای ریاضی بهتره برای کنکور به صورت جامع مطالعه بشه و اصول پیش نیاز رعایت بشه
بهترین کتاب ریاضی جامع کنکور مهروماه هستش که برای سطح متوسط توصیه میشه اما اگه سطح تون پایینه از کتاب جامع خیلی سبز میتونین استفاده کنین
مصطفی سلامت -
سلام ،رشته ی من ریاضی هستش ولی برای فیزیک و شیمی رو میگم :
فیزیک خیلی سبز به نظرم خوب بود ،خودم سه تا منبع داشتم ولی خیلی سبز پرکاربردترین بود ،برای تست های سطح بالا از نشر الگو استفاده میشه ،تعریف میکرو نقره ای رو هم شنیدم ولی خودم خیلی ازش خوشم نیومد در کل برای مفهومی یاد گرفتن خیلی سبز خوب بود
برای شیمی هم خیلی سبز داشتم هم میکرو ،هردوشون کتاب های خوبی بودن ،تو درسنامه تقریبا برابر بودن اما طبق گفته ی معلم شیمیمون میکرو نقره ای بهتره -
و اینکه برای کسب درصد بالا کتابکار تا یه بخشی موثره ، بیشتر سرعت تست زنی ، یادگیری عمیق تست و اینکه چندتا تست در هفته میزنید مهمه
هر چی تعداد تست بالاتر باشه ، درصد شما تو ازمون ها وکنکور بالاتر خواهد بود
پس لطفا تو انتخاب منابع بیش از حد وسواس به خرج ندین