:////
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خیلییی خوب باشه .
یه مشکل و سوال داشتم و گفتم که از تجربیات و نظراتتون استفاده کنم .
من آدمی نیستم که بخوام از درس فرار کنم و نخونم و درسم رو خداروشکر میخونم ولی از اینکه یکی هزاربار بهم بگه درس بخون خوشم نمیاد . اصلا خوشم نمیاد !
و مشکل من دقیقا همینه . بابام هی میگه بخون بخون بخون بخون .... کاش مثلا هفته ای یبار میگفت ! هر وقت منو میبینه میگه :/// یا مثلا همین چند دقیقه پیش گفت یه کلیپی توی اینترنت بوده از یه نفر میگفتن روز سیزده بدر چچکار میکردی ؟ گفته درس میخوندم . پرسیدن روز عید چکار کردی ؟ گفته داشتم درس میخوندم . :///
نمیگم بهم هیچی نگن ولی خب اصلا خوشم نمیاد یه نفر هی این جمله رو بهم بگه ....
و یه ترس دیگه ای هم که دارم اینه که من دارم دهم رو پیشخوان میکنم و مشاورم یه برنامه متوسط رو به بالا بهم داده ( از نظر سنگینی ) و من هنوز بهش عادت نکردم و بعضی وقتا مغزم به معنای واقعی گریپاژ میکنه و از طرف دیگه خانواده میگن تنبلی میکنی و از یه طرف مشاور میگه نه همین که داره میخونه برای پیشخوان خوبه .... و ترسم از اینه که یهویی سال دوازدهم ببرم و دیگه نکشم .... :/// ببخشید طولانی شد -
من آدمی نیستم که بخوام از درس فرار کنم و نخونم و درسم رو خداروشکر میخونم ولی از اینکه یکی هزاربار بهم بگه درس بخون خوشم نمیاد . اصلا خوشم نمیاد !
و مشکل من دقیقا همینه . بابام هی میگه بخون بخون بخون بخون .... کاش مثلا هفته ای یبار میگفت ! هر وقت منو میبینه میگه :/// یا مثلا همین چند دقیقه پیش گفت یه کلیپی توی اینترنت بوده از یه نفر میگفتن روز سیزده بدر چچکار میکردی ؟ گفته درس میخوندم . پرسیدن روز عید چکار کردی ؟ گفته داشتم درس میخوندم . :///
و یه ترس دیگه ای هم که دارم اینه که من دارم دهم رو پیشخوان میکنم و مشاورم یه برنامه متوسط رو به بالا بهم داده ( از نظر سنگینی ) و من هنوز بهش عادت نکردم و بعضی وقتا مغزم به معنای واقعی گریپاژ میکنه و از طرف دیگه خانواده میگن تنبلی میکنی و از یه طرف مشاور میگه نه همین که داره میخونه برای پیشخوان خوبه .... و ترسم از اینه که یهویی سال دوازدهم ببرم و دیگه نکشم .... :/// ببخشید طولانی شدمحمد فواد سلام وقتت بخیر،
چرا بهشون نمیگی که اینطوری حساس میشی و نمتونی بخونی؟
از پدرت بخوای که یکم دوزش رو کمتر کنه ،
برای قبل دهم ۵ ساعت هم خوبه!
نگران گریپاژ نشید، هرچه سخت تر باشه در آینده راحتتون میشه،
و تفریح هم ددشته باش تا خراب نشه هر چی خوندی -
محمد فواد سلام وقتت بخیر،
چرا بهشون نمیگی که اینطوری حساس میشی و نمتونی بخونی؟
از پدرت بخوای که یکم دوزش رو کمتر کنه ،
برای قبل دهم ۵ ساعت هم خوبه!
نگران گریپاژ نشید، هرچه سخت تر باشه در آینده راحتتون میشه،
و تفریح هم ددشته باش تا خراب نشه هر چی خوندیpouya hosein pour مرسی ...
بهشون میگم ولی نمیدونم چرا بازم ... شاید فکرمیکنن اینجوری میتونن کمکم کنن ://
متاسفانه از نظر تفریح هم محدودیت زیادی دارم ://
فقط هفته ای یبار یه ساعت و نیم میذارن گیم بزنم . دیگه توی بقیه روزا فقط باید بخونم ... -
و یه ترس دیگه ای هم که دارم اینه که من دارم دهم رو پیشخوان میکنم و مشاورم یه برنامه متوسط رو به بالا بهم داده ( از نظر سنگینی ) و من هنوز بهش عادت نکردم و بعضی وقتا مغزم به معنای واقعی گریپاژ میکنه و از طرف دیگه خانواده میگن تنبلی میکنی و از یه طرف مشاور میگه نه همین که داره میخونه برای پیشخوان خوبه .... و ترسم از اینه که یهویی سال دوازدهم ببرم و دیگه نکشم .... :/// ببخشید طولانی شدمحمد فواد به نظرم یه صحبتی با خانوادت بکن،الان حتی بعضی از دوازدهما هم شروع نکردن واسه خوندن،تو همین که شروع کردی از الان خودش خیلیه!
در مورد مشاورم اگه بهت فشار میاره ولش کن،اعصاب و روانت خیلی مهم تر از درسه،من نه هیچوقت مشاور داشتم نه به خانوادم اجازه دادم تو درسام بیش از اندازه دخالت کنن،درسته تا یه جایی خانواده باید یه سری چیزارو بگه اما بهتره که حالت تشویقی داشته باشه نه اجباری.....
این سه سال خودش از نظر روحی روانی رو بچه ها به اندازه کافی تاثیر میذاره دیگه خانواده نباید بدترش کنن واقعا😑
مثلا من خودم درس نخونم میره رو مخم و عذاب وجدان میگیرم😂واسه همین نیاز نیست یکی هی بیاد بهم بگه بخون -
pouya hosein pour مرسی ...
بهشون میگم ولی نمیدونم چرا بازم ... شاید فکرمیکنن اینجوری میتونن کمکم کنن ://
متاسفانه از نظر تفریح هم محدودیت زیادی دارم ://
فقط هفته ای یبار یه ساعت و نیم میذارن گیم بزنم . دیگه توی بقیه روزا فقط باید بخونم ...محمد فواد روزی چن ساعت میخونی؟
میتونی به مشاورت اطلاع بدی که با گوشزد های متوالی پدرتون از درس میوفتید، پشاور به پدرتون بگه یکم کم ترش کنه🤔
-
محمد فواد به نظرم یه صحبتی با خانوادت بکن،الان حتی بعضی از دوازدهما هم شروع نکردن واسه خوندن،تو همین که شروع کردی از الان خودش خیلیه!
در مورد مشاورم اگه بهت فشار میاره ولش کن،اعصاب و روانت خیلی مهم تر از درسه،من نه هیچوقت مشاور داشتم نه به خانوادم اجازه دادم تو درسام بیش از اندازه دخالت کنن،درسته تا یه جایی خانواده باید یه سری چیزارو بگه اما بهتره که حالت تشویقی داشته باشه نه اجباری.....
این سه سال خودش از نظر روحی روانی رو بچه ها به اندازه کافی تاثیر میذاره دیگه خانواده نباید بدترش کنن واقعا😑
مثلا من خودم درس نخونم میره رو مخم و عذاب وجدان میگیرم😂واسه همین نیاز نیست یکی هی بیاد بهم بگه بخون -
محمد فواد روزی چن ساعت میخونی؟
میتونی به مشاورت اطلاع بدی که با گوشزد های متوالی پدرتون از درس میوفتید، پشاور به پدرتون بگه یکم کم ترش کنه🤔
pouya hosein pour متغیره ... فکرکنم 5 6 ساعت بشه
-
محمد فواد به نظرم یه صحبتی با خانوادت بکن،الان حتی بعضی از دوازدهما هم شروع نکردن واسه خوندن،تو همین که شروع کردی از الان خودش خیلیه!
مثلا من خودم درس نخونم میره رو مخم و عذاب وجدان میگیرم😂واسه همین نیاز نیست یکی هی بیاد بهم بگه بخون@mahdi-najafi-2 دقیقا👌👌،
من خودم از بعد نهم شروع کردم ، ولی بخاطر همینچیزا و فشارش ول کردم ، الان پشیمونم و چقدر عقبم😐
کاش اجبراشون یکم کمتر بود و جنبه من بیشتر🙂 -
@mahdi-najafi-2 دقیقا👌👌،
من خودم از بعد نهم شروع کردم ، ولی بخاطر همینچیزا و فشارش ول کردم ، الان پشیمونم و چقدر عقبم😐
کاش اجبراشون یکم کمتر بود و جنبه من بیشتر🙂 -
pouya hosein pour متغیره ... فکرکنم 5 6 ساعت بشه
محمد فواد
سلام
چندوقته با این ساعت مطالعه پیش میروید؟ اگه مثلا از ساعت مطالعه ۳ ساعت یهویی رفتید ۶ ساعت که کتلت میشی یکم ترمز کن(مخصوصاً برا پیش خوانی 😐😑)
ولی درکل نگرانی پدر مادر توی تابستون یکم طبیعی هست چون بالاخره تابستونه و هر روز تا ساعت ۲ مدرسه نیستید که ۶ ساعت هم خونه بخونید تا ساعت ۸ پای درس باشید، احتمالا وارد دهم که بشید و این ساعت مطالعه تون رو حفظ کنید نگرانی پدر مادر به مرور کاهش پیدا میکنه، ولی اگر دیدید همچنان ادامه میدن(حقیقتا خیلی دوست ندارم تو کار خانواده ها دخالت کنم) ولی باید یا عادت کنید یا توجه نکنید
فقط تورو خدا حواستون باشه پدر و مادرتون ازتون یه حرفه ای نابغه که هیچ تستی تو دنیا نیست که بلد نباشی، نسازن، اینجوری ممکنه بعدها که به یک مشکل کوچولو میخورید بیش از حد نگران بشید
حتی رتبه یک هم همه درسا رو ۱۰۰ نزده!
امیدوارم کمکتون کرده باشه، در نهایت مراعات کنید -
محمد فواد
سلام
چندوقته با این ساعت مطالعه پیش میروید؟ اگه مثلا از ساعت مطالعه ۳ ساعت یهویی رفتید ۶ ساعت که کتلت میشی یکم ترمز کن(مخصوصاً برا پیش خوانی 😐😑)
ولی درکل نگرانی پدر مادر توی تابستون یکم طبیعی هست چون بالاخره تابستونه و هر روز تا ساعت ۲ مدرسه نیستید که ۶ ساعت هم خونه بخونید تا ساعت ۸ پای درس باشید، احتمالا وارد دهم که بشید و این ساعت مطالعه تون رو حفظ کنید نگرانی پدر مادر به مرور کاهش پیدا میکنه، ولی اگر دیدید همچنان ادامه میدن(حقیقتا خیلی دوست ندارم تو کار خانواده ها دخالت کنم) ولی باید یا عادت کنید یا توجه نکنید
فقط تورو خدا حواستون باشه پدر و مادرتون ازتون یه حرفه ای نابغه که هیچ تستی تو دنیا نیست که بلد نباشی، نسازن، اینجوری ممکنه بعدها که به یک مشکل کوچولو میخورید بیش از حد نگران بشید
حتی رتبه یک هم همه درسا رو ۱۰۰ نزده!
امیدوارم کمکتون کرده باشه، در نهایت مراعات کنید -
و یه ترس دیگه ای هم که دارم اینه که من دارم دهم رو پیشخوان میکنم و مشاورم یه برنامه متوسط رو به بالا بهم داده ( از نظر سنگینی ) و من هنوز بهش عادت نکردم و بعضی وقتا مغزم به معنای واقعی گریپاژ میکنه و از طرف دیگه خانواده میگن تنبلی میکنی و از یه طرف مشاور میگه نه همین که داره میخونه برای پیشخوان خوبه .... و ترسم از اینه که یهویی سال دوازدهم ببرم و دیگه نکشم .... :/// ببخشید طولانی شدمحمد فواد سلام داداچ 😑 منم دقیقا همین مشکل رو با خونواده دارشتم به مشاورم گفتم گفت شماره باباتون بده باهاش حرف بزنم زنگ زد به بابام ...خوب که نشد هیچی بد ترم شد بابام شبا قایمکی می اومد اتاقم گوشیمو برمیداشت هر چی که به مشاورم گفته بودم یا اون بهم گفته بودم میخوند و صب همش راجع به اینکه این مشاورت چقدر بده و تو رو لوس میکنه نمیزاره درس بخونی و هیچ رتبه برتری مشاور نداشته و... حرف میزد تا تهش به این رسید که مشاورم رو ول کنم هر چی پا فشاری کردم نشد و نوبت دوم کلا مشاور نداشتم از اونجایی که روحیم صفر شده بود هیچی هم برای امتحانا نخوندم و قهوه ای شدن همشون 😑 میخواستم با این کارم به بابام ثابت کنم که مشاور نداشته باشم نمیتونم ولی بابام بیشتر لج کرد تا اینکه مامانم وضعیتمو دید و دور از چشم بابام یه مشاور برام گرفت چون میدونستم مامانم گزارش کارامو میخونه هر چی پی ام میدادم برای خودم پاکش میکردم..... خلاصه که اینا رو گفتم بگم تنها نیستی منم کم از دست بابام نکشیدم خیلی میگه درس بخونم برایش مهم نیست روحیه من چطوریه فقط میخواد من بخونم و هر روز و هر ساعت اینو بهم میگه ولی دیگه فهمیدم تنها کاری که باید بکنم اینه که بهش توجه نکنم و الکی بگم میخونم
-
محمد فواد سلام داداچ 😑 منم دقیقا همین مشکل رو با خونواده دارشتم به مشاورم گفتم گفت شماره باباتون بده باهاش حرف بزنم زنگ زد به بابام ...خوب که نشد هیچی بد ترم شد بابام شبا قایمکی می اومد اتاقم گوشیمو برمیداشت هر چی که به مشاورم گفته بودم یا اون بهم گفته بودم میخوند و صب همش راجع به اینکه این مشاورت چقدر بده و تو رو لوس میکنه نمیزاره درس بخونی و هیچ رتبه برتری مشاور نداشته و... حرف میزد تا تهش به این رسید که مشاورم رو ول کنم هر چی پا فشاری کردم نشد و نوبت دوم کلا مشاور نداشتم از اونجایی که روحیم صفر شده بود هیچی هم برای امتحانا نخوندم و قهوه ای شدن همشون 😑 میخواستم با این کارم به بابام ثابت کنم که مشاور نداشته باشم نمیتونم ولی بابام بیشتر لج کرد تا اینکه مامانم وضعیتمو دید و دور از چشم بابام یه مشاور برام گرفت چون میدونستم مامانم گزارش کارامو میخونه هر چی پی ام میدادم برای خودم پاکش میکردم..... خلاصه که اینا رو گفتم بگم تنها نیستی منم کم از دست بابام نکشیدم خیلی میگه درس بخونم برایش مهم نیست روحیه من چطوریه فقط میخواد من بخونم و هر روز و هر ساعت اینو بهم میگه ولی دیگه فهمیدم تنها کاری که باید بکنم اینه که بهش توجه نکنم و الکی بگم میخونم
-
سلام
اول از همه با مشاورتون راجع به ساعت مطالعتون صحبت کنین که اگه میشه یکی دوساعت کمترش کنن تا خسته نشین
والدینتون عین بیشتر پدرو مادرای کنکوری رفتار میکنن و بیشتر بچه ها درک میکنن چی میگین
یه کاری که خودم کردم این بود که هر وقت پدرم این حرفو میزدن بدون هیچ حالت عصبانیتی دفتر برنامه ریزیمو بهشون نشون میدادم و حتی ازشون کمک میخواستم !
پدرم حتی رشتشون با من مرتبط نبود اما چون توضیح میدادم که مثلا دیروز ۷ ساعت خوندم امروز میشه ۷ و نیم ساعت میفهمیدن که دارم با برنامه کار میکنم
میتونین باهاشون ویدیو های مشاوره نگاه کنین که توشون توضیح دادن ساعت مطالعه چقدر باید باشه [البته تو وقت استراحتتون ]
خودشون اروم اروم درک میکنن فقط صبور باشین
این تفکرات به خاطر اینه که والدین وقتی میبینن سال کنکوره فکر میکنن دانش اموز باید از صبح تا شب تو یه اتاق بشینه و خودشو با کتابا خفه کنه
در حالی که طبق برنامه ی مشاورا بین هر پارت درس استراحتی هست ،میای یه دور تو خونه میچرخی یه ابی میخوری یه کم تو بالکن نفس تازه میکنی و.... -
برای خستگی ذهنی یه کار هم میتونی انجام بدی
اگه پارت مطالعت مثلا ۱ و نیم ساعته اونو به دو پارت ۴۵ دقیقه ای تقسیم کن و ۵ دقیقه وسطش یه کم استراحت کن ،یه لیوان اب بخور ،یه کم چشماتو ببند و به رتبه ی دلخواهت و هدفت فک کن بعدش باز به مطالعه ادامه بده
این کار باعث میشه ذهنت یه خورده ارومتر بشه -
سلام
اول از همه با مشاورتون راجع به ساعت مطالعتون صحبت کنین که اگه میشه یکی دوساعت کمترش کنن تا خسته نشین
والدینتون عین بیشتر پدرو مادرای کنکوری رفتار میکنن و بیشتر بچه ها درک میکنن چی میگین
یه کاری که خودم کردم این بود که هر وقت پدرم این حرفو میزدن بدون هیچ حالت عصبانیتی دفتر برنامه ریزیمو بهشون نشون میدادم و حتی ازشون کمک میخواستم !
پدرم حتی رشتشون با من مرتبط نبود اما چون توضیح میدادم که مثلا دیروز ۷ ساعت خوندم امروز میشه ۷ و نیم ساعت میفهمیدن که دارم با برنامه کار میکنم
میتونین باهاشون ویدیو های مشاوره نگاه کنین که توشون توضیح دادن ساعت مطالعه چقدر باید باشه [البته تو وقت استراحتتون ]
این تفکرات به خاطر اینه که والدین وقتی میبینن سال کنکوره فکر میکنن دانش اموز باید از صبح تا شب تو یه اتاق بشینه و خودشو با کتابا خفه کنه
در حالی که طبق برنامه ی مشاورا بین هر پارت درس استراحتی هست ،میای یه دور تو خونه میچرخی یه ابی میخوری یه کم تو بالکن نفس تازه میکنی و....Shina Mahmoodi ایشون دهمن:>>
-
سلام
در حالی که طبق برنامه ی مشاورا بین هر پارت درس استراحتی هست ،میای یه دور تو خونه میچرخی یه ابی میخوری یه کم تو بالکن نفس تازه میکنی و....Shina Mahmoodi خیلی ممونم :))
پ.ن : من دهمیم :)) -
Shina Mahmoodi ایشون دهمن:>>
Michael Vey نمی دونستم ساری@-@