جزوه یا کتاب زیست راه ابریشم
-
سلام به دوستان آلایی
من زیست راه ابریشم پرو تهیه کردم بنظر شما جزوه هایی که در راه ابریشم قرار دادن و مربوط به هر فرسنگ هستن رو استفاده کنم یا کتاب جزوه زیست راه ابریشم رو تهیه کنم؟ اگه فرقی ندارن بگین
تجربیات خودتونو اشتراک بزارین 🫶
مورد دیگه اینکه داخل جزوه های چاپ شده که یه مقدار لازمه نکته و ... بنویسیم با مداد مینویسید یا خودکار؟ کدوم بهتره -
سلام به دوستان آلایی
من زیست راه ابریشم پرو تهیه کردم بنظر شما جزوه هایی که در راه ابریشم قرار دادن و مربوط به هر فرسنگ هستن رو استفاده کنم یا کتاب جزوه زیست راه ابریشم رو تهیه کنم؟ اگه فرقی ندارن بگین
تجربیات خودتونو اشتراک بزارین 🫶
مورد دیگه اینکه داخل جزوه های چاپ شده که یه مقدار لازمه نکته و ... بنویسیم با مداد مینویسید یا خودکار؟ کدوم بهترههوشنگ جودکی سلام وقت بخیر ، اگه میتونی نکات رو دفتر جداگانه بنویس و فهرست بندیش کن خودت و همراهش پی دی اف استاد هم بخون که خودش همه چیرو نوشته
برای نوشتن نکات هم که هرطور خودتین راحت ترین سوال نداره دیگع
اگه میشه چت رو فعال کنید من کارتون دارم ... چند سوال 🥲 -
سلام
من اگه از تجربه خودم براتون بگم اینه که اصن راه ابریشم به دردم نخورد و خود صفرتاصد های اقای موقاری بیشتر کمک کردن و پارسال که از مهر شروع کرده بودم فرسنگ هارو ،خیلی تو دوازدهم مشکل داشتم و رفتم سراغ صفرتاصد
البته اینو هم بگم که اقای موقاری عالییین ولی حس میکنم تو درسنامه های دوازدهم رو که میدیدم و حس میکردم هیچی نمیفهمم و کلیپ های صفر تاصد واقعا اوکی بودن -
سلام
من اگه از تجربه خودم براتون بگم اینه که اصن راه ابریشم به دردم نخورد و خود صفرتاصد های اقای موقاری بیشتر کمک کردن و پارسال که از مهر شروع کرده بودم فرسنگ هارو ،خیلی تو دوازدهم مشکل داشتم و رفتم سراغ صفرتاصد
البته اینو هم بگم که اقای موقاری عالییین ولی حس میکنم تو درسنامه های دوازدهم رو که میدیدم و حس میکردم هیچی نمیفهمم و کلیپ های صفر تاصد واقعا اوکی بودنسعید علوی
متشکر
صفر تا صد خیلی طول میکشید 3 سال ببینم مخصوصا دهم که طولانیه برای همین راه ابریشم گرفتم -
هوشنگ جودکی سلام وقت بخیر ، اگه میتونی نکات رو دفتر جداگانه بنویس و فهرست بندیش کن خودت و همراهش پی دی اف استاد هم بخون که خودش همه چیرو نوشته
برای نوشتن نکات هم که هرطور خودتین راحت ترین سوال نداره دیگع
اگه میشه چت رو فعال کنید من کارتون دارم ... چند سوال 🥲Reza Dolatsha لقمه آماده رو ترجیح میدم
اوکی شد -
Reza Dolatsha لقمه آماده رو ترجیح میدم
اوکی شدهوشنگ جودکی مبارکه به امید موفقیت
-
چطور چت رو فعال کنم ؟یخورده پیچیدس برنامه:/
-
چطور چت رو فعال کنم ؟یخورده پیچیدس برنامه:/
این پست پاک شده!